allah razı olsun kardesımO kız çok namuslu melek gibi, eşi-çocuğunun annesi fesat (sırf adamını kıskanıyor diye). Buna çok takıldım yani eşin sana pek normal davranmıyor ama kıza karşı baya yufka yürekli şefkatli.
Fotoğraf konusuna bir şey diyemeyeceğim eşin inada bindirmiş işi senin müdahale etmeni hazmedemiyor, e adam dindar kadın susup kıracak dizini oturacak tabi ki.
Üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım.
ne münasebet...
Bir keresinde gurbette olduğumdan izinde abimin evine gitmiştim yengem mutfakta yemek yapıyodu abimde bilgisayarda uğraşıyordu bende teline baktım bide ne göreyim bi tane kız fotosu bu ne diyerek telefonu abimin burnuna dayadım niye senin telefonunda ne alaka sen evlisin şöyle böyle bi ton laf ettim konuşturmadım adamıbidaha konuşma benle ben gidiyorum falan filan,aldım çantamı çocuğumu tam evden çıkıyorum abim kolumdan tuttu dur kız celallenme o yengenin Almanyadaki kardeşi yengen çekmiş dedi yengemde onayladı tabi ben bozuntuya verirmiyim ne bilim ben gurbetteyim ama bu sana uyarı olsun valla böyle bişey olsun yengemden önce seni ben parçalarım dedim
Düşün abime bunları ben dedim kocam olsa ağzının burnunun yeri çoktan değişmişti ama seninki cırkından çıkmış çok fazla saçmalamış madem dindar bir sorsana namahrem ne demek bilgilendirsin seni erkeklere göre aldatmak herhalde yatağa atmak diğerleri aldatma sayılmıyor demek ki
ben dövdüğünü şimdi okuyorum. meysanur arkadaşıma katılıyorum eşini dövmek hangi dine sığar acaba. bir hadiste diyor ki ahirette eşini döven e sebebi sorulmayacak diye. hem dindar hem dövüyor nasıl iş anlamadım doğrusu. Allah islah etsin kardeşim kocanı.. ama bu kadar eziyete katlanıp ezdirme kendini yazık. . arkadaşların dediği gibi korkut falan onu.. ama hiç normal değil yani.
evet bunalri sonradan okudum ve Sok oldum acaba konu sahibisi bu tür laflar etse napardi birde dövüyormus ben sahsen alirim cocugumu giderim annemlere bosanmaya niyetim olmasada bir güzel korkuturdum...
konu sahibi sen diyorsun ki esin dindarmis mis o halde sor ona bakalim namahrem nedemek mis????
nereden nereye bacisi oluyormus annasi babasi birmiymis???
seni dövüyormus Efendimiz sav ne diyor sizin en hayirliniz eslerine iyi davranandir!!!
kadina el kaldirmak nedemek yaa hemde ap acik haram isliyor dindar takilan kocan... neyse yazicak cok sey varda,
senin ailen nerede kimsen yokmu bacim yaa??? akraban abin annen baban onlarin yanina gidemezmisin???
esine iyi bir ders vermen gerekiyor senin yoksa bu iyice tepene cikacak...
Canım Allah yardımcın olsun cok zor durum okudugum kadarı ile. bende eşinden cok süpelendim gercekten kızla arasında bişeyde olabilir kızda hatta iyi oynuyor senın yuzune.. ama benim diyecegim o ki bu kıza meydanı bos bırakma kocanı almasına izin verme.
kocana dırdırda yapma sinirlendirme üstüne gitme yummus rolu yap
çok iyi davran gözüne cok güzel görün yeniden asık et kocanı kendine. inşallah tez zamanda işyerimi deişir kızın gitsin ordan nolsuncok üzüldüm
resimden,dayaktan çok beni bir cümle daha çok sinirlendirdi.
malesef eşiniz çoktan yeni anne arayışına girmiş bile.
baksanıza "çocuğu kıza bırak.ona alışsında"neyin nesi.anlamadım gitti.valla eşinizin beyninde bir problem var herhalde.hem bekar bir kadının resmini telefonunda bulunduruyor,hem sizi dövüyor,hem çocuğu kadına alıştırıyor hemde zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.ne desem bilemedim.o kadında az değil hani.baştan çıkarıyordur yavaştan eşinizi.of of allah yardımcın olsun canım.
soyledım sordum ona dedım kı sence bu normalmı bı erkek karısının yuzune gulsun onunla ılıskıye gırsın ama aklında gonlunde baskası olsun bu dogrumu bu haksızlık degılmı gozlerımın ıcıne bakamadı dedıkı haksızlık ama bız duygularımızdan sorguya cekılmıcez takı eyer o duyguyu fıılıyata cevırmesek yanı gunah olmuyor.o zaman dedım ne ıyı kadın baskasını sevsın erkek de3 baskasını ama bır bırıelerını boylece aldatsınlar deyılmı bana dedıkı bos konusuyorsun ama o kız konusunu acamıyorum cunkı kavga cıkarıyor dıye korkuyorum.
annem babam memleketde ımkanları yok gelmeye zaten kendı dılıyle soyledı kac defa senın benden baska kımsen yok alrım bebegı de elınden hıc kımse senı kabullenmez neymıs akrabalarına gıdıcem gelmıcem demısım onu anlatmısım tamam ben hatalıyım anlatmamalıydım ama canım boagazıma gelmısdı ben de artık bana yaptılarının karsılıgını vermek ıstedım.ama sonra cok pısman oldugumu kac defa soyledım ona.bı de mesela bana dıyor kı su akarabam geldıgınde muhattap olma ama o akrabada geldıgınde nıye bızımle oturmuyorsun dıyor kocam ıstemıyor soyleyınce nıye oyle soyledın dıyor nıye benı kotuluyorsun yanı ne soylemelıyım pekı yalanmı soylıyım gercı kendımde o bazı akrabalarıyla oturmak ıstemıyorum ama ılk basta o ıstemıyordu.
dedim istemiyorum senin telefonunda her hangi bi kız resmi ama hıc fayda etmedı sıldım yenıden cektı o kızın resmını
sımdı yenı yenı kavga etdıgımızde dovmemeye calısıyor o yuzden en son kendı basını duvara kapıya vurdu delı gıbı bana dıyor kı sen benım hayatımı cehheneme cevırdın ben se nle mutsuzum
bazen acaba o kızmı yoksa kaynanammı buyu yaptırtı dıye dusunuyorum off bılemıyorum
bu söyledikleri çok kırıcı ve yıpratıcı şeyler arkadaşım.. adam iyice ipleri eline almış. ne demek senin benden başka kimsen yok falan kendi kendine havaya girmiş bu bana bağımlı istediğimi yaparım ben gibisinden.. Allah yardımcın olsun kardeşim ama bak kendini ezdirtme gerçekten ailen gelemiyorsa sen git ailenle konuş.. ben çok sinir oldum valla bu adama yaa.. mutsuzum falan ne demek yaa adam iyice kafaya koymuş yani başkalarını ne deyim seni de üzmek istemiyorum kardeşim Allah a emanet ol..
allah razı olsun kardesım,ben geldıgım gunden berı esım benden razı dıgıl hep ne yapsam hata yalnıs ,soylemedıgı laf kalmamıs .hep ben senle mutsuzum deyıp duruyor bıktım falan fılan yanı ne bıleyım artık ben de bıkmısım ama kzım ıcın yutuyorum ama nereye kadar....hatta bı kere kevgada bana zaten bebegım olmasa senı bı an bu evde tutumam dedı ben de dedım kı ben de bebegım ıcın burdayım zaten bana haaa o zaman bı daha bana yaklasma yanı anladıgınız ...sonra sabahkı gun geldı cocuk muamelesı yapıyor hadı gel barısalım ben de dedım kı sen secvımını etdın dun yanı o kzıı secdın ha ıstemıyorsan falan fılan tamam bana dedı.ondan sonra yıne konustuk tartıstık bartısdık ama bos yıne aynı yıne aynı sımdı mesela bebegımı oynatdıgında ıkınızı de yerım falan fılan canlarım falan fılan ama aınanmıyorum bu laflarına kalbındekını saklamak ıcın yapıyor sankı.
Ne deyim ki kardeşim niye senden razı değil niye böyle davranıyor madem sevmiyordu niye evlendi senle o zaman.. Erkekler çok kolay rol yapıyor kardeşim sen bi kadınsın hissedersin güven hislerine.. çocuğun için dahi olsa eğer sende sevmiyorsan katlanmak zorunda değilsin memlekette adalet var hukuk var yani.. üzme kendini yalnız da hissetme ben hep burdayım derdini paylaş hafiflersin en azından bacım sen yalnız değilsin unutma..
cok tesekkur ederım bacım allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?