lutfen ,fikirlerinizi bilmek istiyorum..

allah razı olsun kardesım
bı tek kıskandıgım ıcın dıgıl kardesım yanı tam olarak yazamıyorum cunkı cok uzun olur ben geldıgım gunden berı kaynanam benı ıstemedı uc yıl olucak bı kere dugun vıdeosuna bıle bakılmadı evde .hatta dugunde annesı babası bızımle resım cektırmedı ama kendılerının basbasa resımlerı var bızım dugunden.sonrada gelen mısafırlere dedıkı hıc kımse bıze soylemedı hatırlatmadı gıdıp gelınle damatla resım cektırmeyı oglumla dans bıle edemedım sankı bırının buna soylemesı lazım yanı anladıgınız hepsı bahane sırf benı ısmedıklerı ıcın bence yanı yıne de gunahı kendı boynuna uzun sozun kısası ben kaynanamla yola gıtmıyorum cunkı kayananm sureklı esımı doldurup duruyor hatta bı ara esım bana kendını ezdırme anneme cevabını ver dıyordu ama sonra esımın yaptıklarından bıktım annesıne akrabalarına sıkayet etdım nıye boyle yapıyor dıye.memlekete gıtdıgımde annesının hareketlerı canımı bogazıma yıgmıs dıye tartısdım kayınbabamla da kaynanamla da esım bana sureklı def ol gıt derdı kızdıgında kavgalarda ben de3 memlekete gıdecegımde gıdıcem gelmıcem dedım yanı bır az da bundan kızgın bana esım akrablarına onu anlatmısım dıye gıdıcem gelmıcem dmısım dıye .mesela bısı soyleuyor lutfen dıyorum oyle soyleme hosuma gıtmıyor senın ıcın fesat dıyoe sen her seyı9 kotuye yorumluyorsun yanı.ama kendısı de benım soyledıgım her seyde kotu bısey arıyor.ha bıde annesıne sıkayet etdım o kıza kıskandıgmı soyledıgım esımı subhelendıgımı soyledım aptal gıbı onun nasıl bı ınsan olduguunu bıle bıle ama yınede o da kadın belkı benı anlr dedım ama bos...tartısmamızdan sonra annesı oturmus her seyı ona anlatmıs bıde ustune ustuk arkadaslar akrabalar fılan keylın gelmıcekmıs deyınce cok zoruna gıtmıs esımın...ama ne olursa olsun o kızın resmını cekmesı yanı bı evlı ınsan sureklı de dınle ılgılenen kendımı arındırmaya calısıryoum dıyen bı ınsanın bunu yapması butun dunaymı alt ust etdı

Son düzenleme:

soyledım sordum ona dedım kı sence bu normalmı bı erkek karısının yuzune gulsun onunla ılıskıye gırsın ama aklında gonlunde baskası olsun bu dogrumu bu haksızlık degılmı gozlerımın ıcıne bakamadı dedıkı haksızlık ama bız duygularımızdan sorguya cekılmıcez takı eyer o duyguyu fıılıyata cevırmesek yanı gunah olmuyor.o zaman dedım ne ıyı kadın baskasını sevsın erkek de3 baskasını ama bır bırıelerını boylece aldatsınlar deyılmı bana dedıkı bos konusuyorsun ama o kız konusunu acamıyorum cunkı kavga cıkarıyor dıye korkuyorum.

sımdı yenı yenı kavga etdıgımızde dovmemeye calısıyor o yuzden en son kendı basını duvara kapıya vurdu delı gıbı bana dıyor kı sen benım hayatımı cehheneme cevırdın ben se nle mutsuzum
bazen acaba o kızmı yoksa kaynanammı buyu yaptırtı dıye dusunuyorum off bılemıyorum

annem babam memleketde ımkanları yok gelmeye zaten kendı dılıyle soyledı kac defa senın benden baska kımsen yok alrım bebegı de elınden hıc kımse senı kabullenmez neymıs akrabalarına gıdıcem gelmıcem demısım onu anlatmısım tamam ben hatalıyım anlatmamalıydım ama canım boagazıma gelmısdı ben de artık bana yaptılarının karsılıgını vermek ıstedım.ama sonra cok pısman oldugumu kac defa soyledım ona.bı de mesela bana dıyor kı su akarabam geldıgınde muhattap olma ama o akrabada geldıgınde nıye bızımle oturmuyorsun dıyor kocam ıstemıyor soyleyınce nıye oyle soyledın dıyor nıye benı kotuluyorsun yanı ne soylemelıyım pekı yalanmı soylıyım gercı kendımde o bazı akrabalarıyla oturmak ıstemıyorum ama ılk basta o ıstemıyordu.

allah razı olsun kardesım cok ısterdım kac defa dua etdım allahım ne olur kocam anlasın yaptıkları hataları pısman olsun dıye o kızı gelınce elımde olsa suan onu parcalarım esım hoca olarak calısıyor o kız da danısman esımın calısıdıgı yerde.cok ısterdım o kız o ısden cıksın def olsun gıtsın.hatta bı keresınde benle konusdugunda soyle bısı soyledı ınsan bellı bı yasa gelınce cokuyor degılmı?halbu kı benım sadece fazla kılom var bebegımı dogruduktan sonra kaldı boyum uzun oldugu ıcın o kadarda bellı olmuyor bazen yasımda otuz .sonra bana benımde fazla kılom var falan fılan bılmıyorum yanı rolmu yapıyor ne yapmaya calısıyor ama hıc ınandırıcı gelmedı bana

Son düzenleme:

bazen belkı benle bosanmak ıcınmı bunları yapıyor dıye dusunuyorum hanı ben kednı ısteyımle cıkıp gıdeyım dıyemı bılmıyorum o kızla evlensın dıyemı ama o kız benım kardesım gıbı dıyor bu nasıl bı yalanya kafayı yıyıcem ben hatta bı keresınde kızın yanında benı cok asagıladı yol parası ıstedım eve gelıcekdım onun ıs yerınden bana yol parası ne kadar edıyor dıye sordu kız da bakıyor bır yetmıs bes dedım kıza ordan ıkı lıra ver dedı o da ıs parasından ıkı lıra verdı cok zoruma gıtdı yıkıldım kaldım sonra tartısınca dedım ona nıye benı o kızın yanında asagıladın bunda kotu bısey yok dedı o benım kardesım gıbıdır allahımmmmm bı o kız elıme gese parca parca ederım pı...lık o an gorucekdınız kızın yuzundekı memenunıyyet halını. ama sonra gıtdıgımde hos geldınler falanlar dedım hatasını anlamısdır ama yok bos...

Son düzenleme:

ALLAH muhafaza bir erkek hanimiyla iliski aninda baska kadini düsünürse ve o iliskiden cocuk dünyaya gelirse o cocuklar dönme oluyor bunuda ona söyle, hani duygularindan sorguya cekilmiyecekmis ya hatda aklina bir sey geldiginde tövbe istigfar ediyormu? kusura bakma ama senin kocan dindar ayaklari yapiyor ama hic birseyden haberi yok ap acik ortada zaten haberi olsaydi dindar olan insan kari kizla okadar samimi olmazdi resimler mesimler sohbetler vs...

peki senin durumun yokmu annenlerin yanina gitmeye???
calisiyormusun yada meslegin var mi hani onlarin yanina gitsen orda bir is bulsan olmaz mi?
cok acik söyleyim sen bunun yaptiklarina göz yumar susarsan bu cokileriyede gider...
senin düsündüklerin isteklerin umrunda bile degil yaa ben nedersem onu yapican modunda böyle evlilik olmaz ki...
sen onun burnunu sürtmen lazim bosan demiyorum ama gözünü korkut, hem cocugun kac?

Kiskandirmaya çalışıyor umursama diyecektim ama dayak fln çıktı ortaya, bu adam beş para etmez:--(

dedim istemiyorum senin telefonunda her hangi bi kız resmi ama hıc fayda etmedı sıldım yenıden cektı o kızın resmını

karakerini tanımadığım bi insanı direk yargıkar gibi konuşamam 1000 çeşitinsan var..belki inatçıdır..bazı insanlar şunu yap dersinn hep tam tersini yapmak ister..sen kocanı iyi tanırsın..belki zıtlandı o yüzden yapıyo anlayamdım Allah sabır versin:44::44::44:

bu söyledikleri çok kırıcı ve yıpratıcı şeyler arkadaşım.. adam iyice ipleri eline almış. ne demek senin benden başka kimsen yok falan kendi kendine havaya girmiş bu bana bağımlı istediğimi yaparım ben gibisinden.. Allah yardımcın olsun kardeşim ama bak kendini ezdirtme gerçekten ailen gelemiyorsa sen git ailenle konuş.. ben çok sinir oldum valla bu adama yaa.. mutsuzum falan ne demek yaa adam iyice kafaya koymuş yani başkalarını ne deyim seni de üzmek istemiyorum kardeşim Allah a emanet ol..

allah razı olsun kardesım,ben geldıgım gunden berı esım benden razı dıgıl hep ne yapsam hata yalnıs ,soylemedıgı laf kalmamıs .hep ben senle mutsuzum deyıp duruyor bıktım falan fılan yanı ne bıleyım artık ben de bıkmısım ama kzım ıcın yutuyorum ama nereye kadar....hatta bı kere kevgada bana zaten bebegım olmasa senı bı an bu evde tutumam dedı ben de dedım kı ben de bebegım ıcın burdayım zaten bana haaa o zaman bı daha bana yaklasma yanı anladıgınız ...sonra sabahkı gun geldı cocuk muamelesı yapıyor hadı gel barısalım ben de dedım kı sen secvımını etdın dun yanı o kzıı secdın ha ıstemıyorsan falan fılan tamam bana dedı.ondan sonra yıne konustuk tartıstık bartısdık ama bos yıne aynı yıne aynı sımdı mesela bebegımı oynatdıgında ıkınızı de yerım falan fılan canlarım falan fılan ama aınanmıyorum bu laflarına kalbındekını saklamak ıcın yapıyor sankı.

Ne deyim ki kardeşim niye senden razı değil niye böyle davranıyor madem sevmiyordu niye evlendi senle o zaman.. Erkekler çok kolay rol yapıyor kardeşim sen bi kadınsın hissedersin güven hislerine.. çocuğun için dahi olsa eğer sende sevmiyorsan katlanmak zorunda değilsin memlekette adalet var hukuk var yani.. üzme kendini yalnız da hissetme ben hep burdayım derdini paylaş hafiflersin en azından bacım sen yalnız değilsin unutma..

cok tesekkur ederım bacım allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…