lutfen ,fikirlerinizi bilmek istiyorum..

Hem o kiz anlamisdir benim kiskandigimi cunki kendi kulagimla dutmusdum is arkafasina keylin kocasini bana kiskaniyor soylemesini.ama duymamazliktan gelmistim.

iyi akşamlar evli erkek sizin eşiniz sanırım ? bu hiç normal bişey değil bence sordunuz mu acaba açıklaması ne oldu yani bırakın fotoğrafı ben mesajı bile olsa sinir olurdum açıkçası

Sorunca is ortami boyle seyler olurmus.demisdi ilk basta.ikinci resimde sordugumda kizdi bana .ne demek istiyorsun aklini basina al filan.

Sorunca is ortami boyle seyler olurmus.demisdi ilk basta.ikinci resimde sordugumda kizdi bana .ne demek istiyorsun aklini basina al filan.

kendinizi savunsaydınız keşke o ne saçma iş öyle hem resim koyuyor telefonuna hemde size kızıyor

kız nereden biliyormuş ki senin onu kıskandığını,nasıl anlamışki
Allah sabır versin sana kardeşim,umarım enkısa zamanda alırsın vatandaşlığını takmamaya çalış,birşey bul kendini oyalandıracak
bu arada nerelesin,hangi ülke

Resmi nasıl çekmiş eşiniz? Kız biliyor mu çekildiğini? O sana kıyıyorsa sen de ona kıy.O anne babaya da yazıklar olsun.Dilsiz şeytanlar

Son düzenleme:
Hem o kiz anlamisdir benim kiskandigimi cunki kendi kulagimla dutmusdum is arkafasina keylin kocasini bana kiskaniyor soylemesini.ama duymamazliktan gelmistim.

Saçma hareketlerde bulunduğunun farkında kız.Doğru düzgün davransa niye kıskanasın? Eşinin iş ortamı bahanesine de inanma,her iş ortamında evli erkekler bekar kızların resmini çekmiyor kardeşim.

Allah razi olsun kardesim.ben esimin is yernine gitdigimde davranisimdan anlamis galiba.azerbaycandan geldim.

Resmi nasıl çekmiş eşiniz? Kız biliyor mu çekildiğini? O sana kıyıyorsa sen de ona kıy.O anne babaya da yazıklar olsun.Dilsiz şeytanlar

Kiz kendisi poz vermis gulerekten zaten ilk resimde bi de esim melek gibi namuslu kiz diyor onun icin.hic bi sey degilde ama eyer okiz gercekten bilerekten yapiyorsa bunlari kotu bi niyyeti varsa benim yadadiklarimi o da yasasin diliyorum rabbimden.

Kiz kendisi poz vermis gulerekten zaten ilk resimde bi de esim melek gibi namuslu kiz diyor onun icin.hic bi sey degilde ama eyer okiz gercekten bilerekten yapiyorsa bunlari kotu bi niyyeti varsa benim yadadiklarimi o da yasasin diliyorum rabbimden.

Kız bana da sağlam ayakkabı gelmedi.Evli adama niye poz veriyim kardeşim hayret bir şey.Bir daha şiddet gösterdiğinde mutlaka darp raporu al.O zaman vatandaş olmayı beklemene de gerek kalmaz.Gider suç duyurusunda bulunursun.

Aklını başına o alsın asıl.
Siz çalışmıyor musunuz?
Bekar erkek arkadaşlarınızın resmini çekin.
Bol muhabbet eder olun kahkahalar atın onunla konuşurken.
Nasılmış görsün bakalım.

O telefonu kafasında parçalarım.

Bekar erkek arkafasim yok.bi kere faceden okul arkadaslarimi buldum arkadaslik yollamadim esim kizar diye kendisine nbile soyledim.bana dediki niye bakiyorsunki erkeklerin facebukuna.dedim aillwrinin resmini merak ediyorum evlenmisler onlarinda cocuklari var sadece merak etdim.bana dediki eski sevgilisini merak eder insan bakar.sen niye bakiyorsunki.

Ne kadar sığ bir adam bu ya.

Bence bakmakla kalma artık. Arkadaşlık yolla.
Beyfendidir çok çok iyi biri de.
Ben senin telefonundaki kız resmine karışamıyorum madem
sen de bana karışma de.

ayy canım yaaa üzme sen kendini hepsini Allaha havale et.. Allahından bulsunlar adiler....

aaa ne isi varmis bekar bir kizin resmi evli adamin cebinde...
ilk basta teli firlatirim sonra adami evden disari firlatirim...

aaa ne isi varmis bekar bir kizin resmi evli adamin cebinde...
ilk basta teli firlatirim sonra adami evden disari firlatirim...

bence de ne alaka hiç normal değil valla yolarım ikisinide. Ayrıca nasıl şeyler söylüyor o öyle yok bilmem ikinci bi eş alırım o senden daha iyi anne olur bilmem ne ne kadar yıpratıcı şeyler bunlar. benim eşimse eğer pekâlâ hesap vermek zorunda bana karşı sorumlulukları var. bi kadın hisseder zaten. dikkatli ol normal değil derim ben..

canım kimseyi eşine karşı doldurmak gibi bi niyetim yokk..çok büyük günahh..bence norml değil ama ben böyle yetiştimm.....ama eşinin ne şekilde yetiştiği önemli..birde resimin nassıl olduğu önemli yanii...eğeraranızda çözeebiliceğiniz bi meseleyse yani sen söyledinde siliyosa böyle şeyleri aranıza sokma derim bence çözmeye çalışş hoşlanmıyorum de ..

evet bunalri sonradan okudum ve Sok oldum acaba konu sahibisi bu tür laflar etse napardi birde dövüyormus ben sahsen alirim cocugumu giderim annemlere bosanmaya niyetim olmasada bir güzel korkuturdum...

konu sahibi sen diyorsun ki esin dindarmis mis o halde sor ona bakalim namahrem nedemek mis????
nereden nereye bacisi oluyormus annasi babasi birmiymis???
seni dövüyormus Efendimiz sav ne diyor sizin en hayirliniz eslerine iyi davranandir!!!
kadina el kaldirmak nedemek yaa hemde ap acik haram isliyor dindar takilan kocan... neyse yazicak cok sey varda,
senin ailen nerede kimsen yokmu bacim yaa??? akraban abin annen baban onlarin yanina gidemezmisin???
esine iyi bir ders vermen gerekiyor senin yoksa bu iyice tepene cikacak...

ne münasebet canım hiç olur mu öyle şey
evli değil başı bağlı bekar bir erkeğin bile olmaması lazım
en azından sevgilimin kesinlikle olamaz yoksa o telefonu bitarafına monte ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…