Kızın yerine kendimi koyuyorum,evli bir adamın telefonunda ne diye resmim olsun ne münasebet? Lazımsa adımı yazınca çıkar numaram zaten.Eşinizin 'Bebek sana alışsın' cümlesi de çok kıl bir cümle.Annesi varken ona ne? Gizli hayranlık olabilir.Dayak,kafasını duvara vurması falan bu nasıl iş ya. Mümkünse bu öküze makyaj yapmayın bir daha.Darp raporu almayı düşündünüz mü? Bir raporunuz olsa bebeği ona vermezler zaten.Dünyanın her yerinde bebeği annenin bir sorunu yoksa annesine verirler.Kaçıp gitmeden hukuki çözülmeli.Bir hukukçu baksa konuya keşke.Bir de dini ağzından Allah'ı düşürmeyenler daha çok kullanıyor.
iyi akşamlar evli erkek sizin eşiniz sanırım ? bu hiç normal bişey değil bence sordunuz mu acaba açıklaması ne oldu yani bırakın fotoğrafı ben mesajı bile olsa sinir olurdum açıkçası
Sorunca is ortami boyle seyler olurmus.demisdi ilk basta.ikinci resimde sordugumda kizdi bana .ne demek istiyorsun aklini basina al filan.
Bi kere darp raporu almak istedim kiyamadim anasi da hic kimseye soyleme dedi bi de ana banasinin kulagi duya duya dovdu beni kac defa.ama bi kere yine vurursa gidip rapor alicam.o kiz zaten bana da garip geliyor allah beni aff etsin gunahinagiriyorum ama sanki kendini kocamin gozunde iyi gostermeye calisiyor.
Hem o kiz anlamisdir benim kiskandigimi cunki kendi kulagimla dutmusdum is arkafasina keylin kocasini bana kiskaniyor soylemesini.ama duymamazliktan gelmistim.
kız nereden biliyormuş ki senin onu kıskandığını,nasıl anlamışki
Allah sabır versin sana kardeşim,umarım enkısa zamanda alırsın vatandaşlığını takmamaya çalış,birşey bul kendini oyalandıracak
bu arada nerelesin,hangi ülke
Resmi nasıl çekmiş eşiniz? Kız biliyor mu çekildiğini? O sana kıyıyorsa sen de ona kıy.O anne babaya da yazıklar olsun.Dilsiz şeytanlar
Kiz kendisi poz vermis gulerekten zaten ilk resimde bi de esim melek gibi namuslu kiz diyor onun icin.hic bi sey degilde ama eyer okiz gercekten bilerekten yapiyorsa bunlari kotu bi niyyeti varsa benim yadadiklarimi o da yasasin diliyorum rabbimden.
Resmi nasıl çekmiş eşiniz? Kız biliyor mu çekildiğini? O sana kıyıyorsa sen de ona kıy.O anne babaya da yazıklar olsun.Dilsiz şeytanlar
Aklını başına o alsın asıl.
Siz çalışmıyor musunuz?
Bekar erkek arkadaşlarınızın resmini çekin.
Bol muhabbet eder olun kahkahalar atın onunla konuşurken.
Nasılmış görsün bakalım.
O telefonu kafasında parçalarım.
Bekar erkek arkafasim yok.bi kere faceden okul arkadaslarimi buldum arkadaslik yollamadim esim kizar diye kendisine nbile soyledim.bana dediki niye bakiyorsunki erkeklerin facebukuna.dedim aillwrinin resmini merak ediyorum evlenmisler onlarinda cocuklari var sadece merak etdim.bana dediki eski sevgilisini merak eder insan bakar.sen niye bakiyorsunki.
Bekar erkek arkafasim yok.bi kere faceden okul arkadaslarimi buldum arkadaslik yollamadim esim kizar diye kendisine nbile soyledim.bana dediki niye bakiyorsunki erkeklerin facebukuna.dedim aillwrinin resmini merak ediyorum evlenmisler onlarinda cocuklari var sadece merak etdim.bana dediki eski sevgilisini merak eder insan bakar.sen niye bakiyorsunki.
Allah razi olsun
.Dua ediyorum hatta ne yalan soylyim buyuye inamim yok ama bazen belki kaynanam yaptirmismi diye aklimdan geciyor.beni en bastan istemediler cunki.hatta bana doksaninci yillardan kalma bi gelinlik giydireceklerdi boyu kisa geldi mecbur gelunlik kiraladilar.kaynanam bana eski elbiselerini koydu hani gelin gelince yeni elbise falan alinirya ona kaynanam da bana kendi eskilerini koymusdu yine de sustum.offf yaz yaz bitmiyor cekdiklerim...
Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
aaa ne isi varmis bekar bir kizin resmi evli adamin cebinde...
ilk basta teli firlatirim sonra adami evden disari firlatirim...
canım kimseyi eşine karşı doldurmak gibi bi niyetim yokk..çok büyük günahh..bence norml değil ama ben böyle yetiştimm.....ama eşinin ne şekilde yetiştiği önemli..birde resimin nassıl olduğu önemli yanii...eğeraranızda çözeebiliceğiniz bi meseleyse yani sen söyledinde siliyosa böyle şeyleri aranıza sokma derim bence çözmeye çalışş hoşlanmıyorum de ..Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
Hos bulduk.hepinize cok tesekkur ederim beni bu sorumla yalniz birakmadiginiz icin.bencede normal digil ama ne bileyim dedim belki ben abartiyorum.esim beni subhelendirecek seyler yapdi ama yani beni aldatmadigini biliyorum yani nasil soylesem.esim dinle cok ilgilenen biri.kac defa konu dusunce benim o kizla aramda bisi yok gunahamizi alma.o kiz namusuyla gelip calisiyor melek gibi bi kiz dedi bana.ama onu o kiza kiskandigimi bilerekden gitmis kizin resmini cekmis .neymisde yeni telefon almis is arkadaslarinin resmini cekmis.baska iki tane genc kiz resmide vardi ama ikisi beraber.bu kizin resmi tekdi.o iki kizin yasi az ama bu kiz 28yasinda.yani cok sey oldu yazsam uzun olur simdi.uzun lafin kisasi sildim kac aydan sonra o kizin resmini ama bir kac haftadan sonra yine ayni.baktim kizi ve baska bi erkek is arkadadini cekmis beraber calistiklari zaman.ilk resmi sildigimde ben kocamin telefonunda hic bi kizin resminin olmasini istemiuotum dedim hic bi kadin istemez kendini koy benim yerime lutfen dedim.hatta hizli arama yerinden silinmedi diye numarayi silip tekrar kayit etdim telefonuna .nelerle ugradiyorum diye soylendi silince eline ne geciyor dedi.ikinci defa resmi gordugumde bu ne dedim .bana cok kizfi .ne demek istiyorsun sen.aklini basina al bana hesap soramazsin dedi.ben de sustum.bi kerede bebegimle is yrrine gittigimde kiza dediki gel dedi otur bebegin yaninda sana alissin yani gozumun onundeya.yani beni aldatmadigina eminim .oyle bi seyi hayatda yapmaz ama acaba o kiza asikmi yani sadece kalbinde onu seviuormu diye icim icimi yiyor.yoksa sadece beni kiskandirmak icinmi yapiuor.sanki o kiza normal davranmiyor nasil siylesem icimden bi ses o kizdan hoslandigini soyluyor bana.kusura bakmayin bir az uzun oldu.ha unutmadan sunu da soyliyim bi kere yanimda aradiginda bacim dedi ona telefnun sesini acdi hemde.
bence de ne alaka hiç normal değil valla yolarım ikisinide. Ayrıca nasıl şeyler söylüyor o öyle yok bilmem ikinci bi eş alırım o senden daha iyi anne olur bilmem ne ne kadar yıpratıcı şeyler bunlar. benim eşimse eğer pekâlâ hesap vermek zorunda bana karşı sorumlulukları var. bi kadın hisseder zaten. dikkatli ol normal değil derim ben..
ne münasebet canım hiç olur mu öyle şeySelam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?