evet bunalri sonradan okudum ve Sok oldum acaba konu sahibisi bu tür laflar etse napardi birde dövüyormus ben sahsen alirim cocugumu giderim annemlere bosanmaya niyetim olmasada bir güzel korkuturdum...
konu sahibi sen diyorsun ki esin dindarmis mis o halde sor ona bakalim namahrem nedemek mis????
nereden nereye bacisi oluyormus annasi babasi birmiymis???
seni dövüyormus Efendimiz sav ne diyor sizin en hayirliniz eslerine iyi davranandir!!!
kadina el kaldirmak nedemek yaa hemde ap acik haram isliyor dindar takilan kocan... neyse yazicak cok sey varda,
senin ailen nerede kimsen yokmu bacim yaa??? akraban abin annen baban onlarin yanina gidemezmisin???
esine iyi bir ders vermen gerekiyor senin yoksa bu iyice tepene cikacak...
Süpermiş:)) ben de ilk evlendiğimde böyleydimne münasebet eceli olurum nefesi ciğerine gitmeden ciğerini sökerim gözlerini oyarım o adamın
ne münasebet...
Bir keresinde gurbette olduğumdan izinde abimin evine gitmiştim yengem mutfakta yemek yapıyodu abimde bilgisayarda uğraşıyordu bende teline baktım bide ne göreyim bi tane kız fotosu bu ne diyerek telefonu abimin burnuna dayadım niye senin telefonunda ne alaka sen evlisin şöyle böyle bi ton laf ettim konuşturmadım adamıbidaha konuşma benle ben gidiyorum falan filan,aldım çantamı çocuğumu tam evden çıkıyorum abim kolumdan tuttu dur kız celallenme o yengenin Almanyadaki kardeşi yengen çekmiş dedi yengemde onayladı tabi ben bozuntuya verirmiyim ne bilim ben gurbetteyim ama bu sana uyarı olsun valla böyle bişey olsun yengemden önce seni ben parçalarım dedim
Düşün abime bunları ben dedim kocam olsa ağzının burnunun yeri çoktan değişmişti ama seninki cırkından çıkmış çok fazla saçmalamış madem dindar bir sorsana namahrem ne demek bilgilendirsin seni erkeklere göre aldatmak herhalde yatağa atmak diğerleri aldatma sayılmıyor demek ki
ben dövdüğünü şimdi okuyorum. meysanur arkadaşıma katılıyorum eşini dövmek hangi dine sığar acaba. bir hadiste diyor ki ahirette eşini döven e sebebi sorulmayacak diye. hem dindar hem dövüyor nasıl iş anlamadım doğrusu. Allah islah etsin kardeşim kocanı.. ama bu kadar eziyete katlanıp ezdirme kendini yazık. . arkadaşların dediği gibi korkut falan onu.. ama hiç normal değil yani.
bu zihniyet dindarlarda, namahremlik sadece kadinlar icin var sanirim..!
gercek dindar olan kadinlarlar asir mesir olmaz bile...
evet bacim kesinlikle normalikle alakasi yok...
konu sahibi esine bu mesajimi da ileti ver insaALLAH...
Bir kadının gözleri bir erkeğin zulmünden dolayı gözyaşı dökerse,
Melekler attığı her adımda o erkeğe lanet yağdırır...
(Hz.Ali r.a)
Bu arada sen de hos geldin kardesim
Bi sey sorunca senin icin fesat kotulukleri at icinden diyor.
selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
Normal degil. Sebebini sorun isterseniz mantıklı bir açıklaması varmı?Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
Selam,kizlar.ben bu siteye gecen ay uye oldum.onceden izliyordum yazilarinizi.onceden sunu soylemek istiyorum eyer yazimda bi hatam olursa kusuruma bakmayin ,ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.konuya gelince sizin fikirlerinizi ogrenmek isterdim .sizce evli bi erkegin telefonunda is arkadasi bekar bi kizin resminin olmasi normalmi?lutfen dusuncelerinizi bilmek isterdim .
canım kimseyi eşine karşı doldurmak gibi bi niyetim yokk..çok büyük günahh..bence norml değil ama ben böyle yetiştimm.....ama eşinin ne şekilde yetiştiği önemli..birde resimin nassıl olduğu önemli yanii...eğeraranızda çözeebiliceğiniz bi meseleyse yani sen söyledinde siliyosa böyle şeyleri aranıza sokma derim bence çözmeye çalışş hoşlanmıyorum de ..
konunuzu baştan sona okudum, her cumleniz bir onceki sorundan daha buyuk sorunları acıga vuruyor...
oncelikle eşiniz sırf makyaj yaptıgınızda o dalga gecti diye kırılıp odaya kacmanıza duvarı yumruklayarak bagırarak tepki vermesi hic normal degil. aksine sizin kırıldıgınız gorup gonlunuzu almaya calısır insan.
zaten siddet varmıs neden dovdugunu yazmamıssınız kız yuzunden mi bilmiyorum ama farketmez, sizi anneniz elin oglu dövsün diye dogurmadı!
bosanmayı dusunuyor ama vatandaslık nedeniyle evladınızdan ayrılmamak icin sabrediyorsunuz anladıgım kadarıyla.
darp raporu aldıgınzda bosanırsanız yine de cocuk babada mı kalır memlekete geri donme ya da cocugunuzla turkiyede yasama gibi bir durum olamaz mı bunları biraz arastırsanız... gercekten hukuki olarak bilgim hic yok, kk da avukata danısılabilir diye biliyorum, biraz bilgi edinir haklarınızı ogrenirseniz ona gore daha rahat davranır ve eşinize tepki gostermekten de cekinmezsiniz.
su telefondaki kız fotografına gelince... kotu ihtimallere gore yazayım.
esiniz baska arkadaslarına gostererek sacma sapan ego tatmini yapıyor olabilir, bu kız bana yazıyor falan diye.
ya da kızın hicbir seyden haberi yok ama eşiniz sizin dediginiz gibi ona ilgisi var, aralarında bir ilişki olmasa bile bu sizin icin kadınlık gururunu zedeleyen birsey, cok agır... haklısınız.
belki hicbir sey yoktur aralarında, eger bosanmayı 2016ya kadar dusunmuyorsanız o kızdan bahsetmeyin ama gordugunuz mesajlar varsa silmeye devam edin ki eşiniz bayram mesajına bile farklı anlamlar yuklemesin.
sırf sizinle ev icindeki gerginlikten oturu bile kıskandırmak icin o kıza yakın davranabilir, cunku anlattıgınız kadarıyla esiniz cok dengesiz biri. o yuzden konusmamaya calısın, zor biliyorum ama aldırıs etmeyin davranısları belki duzelir.
normalde bu hic yazmayacagım bir cumle, ben olsam direkt tepki verir hatta ipucu yakalarsam da ayrılırdım fakat sizin durumunuz su an cok karısık bu nedenle cocugunuzdan ayrılma korkunuz var haklı olarak.
yasal haklarınızı ve cocugu alma kosullarınızı arastırıp ogrenmeyi ihmal etmeyin sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?