lutfen ,fikirlerinizi bilmek istiyorum..

ne münasebet...

Bir keresinde gurbette olduğumdan izinde abimin evine gitmiştim yengem mutfakta yemek yapıyodu abimde bilgisayarda uğraşıyordu bende teline baktım bide ne göreyim bi tane kız fotosu bu ne diyerek telefonu abimin burnuna dayadım niye senin telefonunda ne alaka sen evlisin şöyle böyle bi ton laf ettim konuşturmadım adamı bidaha konuşma benle ben gidiyorum falan filan,aldım çantamı çocuğumu tam evden çıkıyorum abim kolumdan tuttu dur kız celallenme o yengenin Almanyadaki kardeşi yengen çekmiş dedi yengemde onayladı tabi ben bozuntuya verirmiyim ne bilim ben gurbetteyim ama bu sana uyarı olsun valla böyle bişey olsun yengemden önce seni ben parçalarım dedim

Düşün abime bunları ben dedim kocam olsa ağzının burnunun yeri çoktan değişmişti ama seninki cırkından çıkmış çok fazla saçmalamış madem dindar bir sorsana namahrem ne demek bilgilendirsin seni erkeklere göre aldatmak herhalde yatağa atmak diğerleri aldatma sayılmıyor demek ki

resimden,dayaktan çok beni bir cümle daha çok sinirlendirdi.
malesef eşiniz çoktan yeni anne arayışına girmiş bile.
baksanıza "çocuğu kıza bırak.ona alışsında"neyin nesi.anlamadım gitti.valla eşinizin beyninde bir problem var herhalde.hem bekar bir kadının resmini telefonunda bulunduruyor,hem sizi dövüyor,hem çocuğu kadına alıştırıyor hemde zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.ne desem bilemedim.o kadında az değil hani.baştan çıkarıyordur yavaştan eşinizi.of of allah yardımcın olsun canım.

ben dövdüğünü şimdi okuyorum. meysanur arkadaşıma katılıyorum eşini dövmek hangi dine sığar acaba. bir hadiste diyor ki ahirette eşini döven e sebebi sorulmayacak diye. hem dindar hem dövüyor nasıl iş anlamadım doğrusu. Allah islah etsin kardeşim kocanı.. ama bu kadar eziyete katlanıp ezdirme kendini yazık. . arkadaşların dediği gibi korkut falan onu.. ama hiç normal değil yani.

Olmaz, olamaz, olmamalı.
Bana kalsa eski kız arkadaşı numaraları da olmamalı da.

bu zihniyet dindarlarda, namahremlik sadece kadinlar icin var sanirim..!
gercek dindar olan kadinlarlar asir mesir olmaz bile...

evet bacim kesinlikle normalikle alakasi yok...
konu sahibi esine bu mesajimi da ileti ver insaALLAH...

Bir kadının gözleri bir erkeğin zulmünden dolayı gözyaşı dökerse,
Melekler attığı her adımda o erkeğe lanet yağdırır...

(Hz.Ali r.a)

ewet BACIM inşallah konu sahibi arkadas tavsiyelerimizden bişeyler alır..

Canım Allah yardımcın olsun cok zor durum okudugum kadarı ile. bende eşinden cok süpelendim gercekten kızla arasında bişeyde olabilir kızda hatta iyi oynuyor senın yuzune.. ama benim diyecegim o ki bu kıza meydanı bos bırakma kocanı almasına izin verme.
kocana dırdırda yapma sinirlendirme üstüne gitme yummus rolu yap
çok iyi davran gözüne cok güzel görün yeniden asık et kocanı kendine. inşallah tez zamanda işyerimi deişir kızın gitsin ordan nolsun cok üzüldüm

Telefonu kafasında parçalarsan gerekli cevabı vermiş olursun, ne cüret yani

Bi sey sorunca senin icin fesat kotulukleri at icinden diyor.

Allahalla ne tuhaf. Eminim öyle bi insan değilsindir, erkekler birseyi yapsalarda yapmasalarda hep böyle kadınlara laf atarlar :26:

eşinin kesinlikle seni aldatmayacağını düşünüyorsun, "benim koca yapmaz" hiç birşeyin garantisi yok. bazılarının inancı sadece dilindedir...

eşini yargılayamam ama seni yok yere döven, dayak atan adamın inancına şüpeyle yaklaşırım...

bazı cümlelerinde genç bayanı da suçlamışsın. gülerek poz vermiş vs diye.. ama onun resmini çeken eşin.. ayrıca iş ortamında öle şeyler de olmaz... şahsen ben adamların resmini çekip telefona koymayacağım gibi eşimde koyamaz... ne münasebet...

birde facede lise arkadaşına bakınca çok günah, kendi bir kızın fotosunu çekip telinde saklayınca sevap, neden güzele bakmak sevap ondan mı?

tövbe Yarabbim ya ne günlere kaldık...

ayrıca eşin seni dövmeyince, kendi kafasını duvara vuruyormuş ya psikopat o adam...

senin kimsen olmadığını adam iyi biliyor... Allah yardımcın olsun ne diyeyim....

Son düzenleme:
konunuzu baştan sona okudum, her cumleniz bir onceki sorundan daha buyuk sorunları acıga vuruyor...

oncelikle eşiniz sırf makyaj yaptıgınızda o dalga gecti diye kırılıp odaya kacmanıza duvarı yumruklayarak bagırarak tepki vermesi hic normal degil. aksine sizin kırıldıgınız gorup gonlunuzu almaya calısır insan.
zaten siddet varmıs neden dovdugunu yazmamıssınız kız yuzunden mi bilmiyorum ama farketmez, sizi anneniz elin oglu dövsün diye dogurmadı!

bosanmayı dusunuyor ama vatandaslık nedeniyle evladınızdan ayrılmamak icin sabrediyorsunuz anladıgım kadarıyla.
darp raporu aldıgınzda bosanırsanız yine de cocuk babada mı kalır memlekete geri donme ya da cocugunuzla turkiyede yasama gibi bir durum olamaz mı bunları biraz arastırsanız... gercekten hukuki olarak bilgim hic yok, kk da avukata danısılabilir diye biliyorum, biraz bilgi edinir haklarınızı ogrenirseniz ona gore daha rahat davranır ve eşinize tepki gostermekten de cekinmezsiniz.

su telefondaki kız fotografına gelince... kotu ihtimallere gore yazayım.
esiniz baska arkadaslarına gostererek sacma sapan ego tatmini yapıyor olabilir, bu kız bana yazıyor falan diye.
ya da kızın hicbir seyden haberi yok ama eşiniz sizin dediginiz gibi ona ilgisi var, aralarında bir ilişki olmasa bile bu sizin icin kadınlık gururunu zedeleyen birsey, cok agır... haklısınız.
belki hicbir sey yoktur aralarında, eger bosanmayı 2016ya kadar dusunmuyorsanız o kızdan bahsetmeyin ama gordugunuz mesajlar varsa silmeye devam edin ki eşiniz bayram mesajına bile farklı anlamlar yuklemesin.

sırf sizinle ev icindeki gerginlikten oturu bile kıskandırmak icin o kıza yakın davranabilir, cunku anlattıgınız kadarıyla esiniz cok dengesiz biri. o yuzden konusmamaya calısın, zor biliyorum ama aldırıs etmeyin davranısları belki duzelir.
normalde bu hic yazmayacagım bir cumle, ben olsam direkt tepki verir hatta ipucu yakalarsam da ayrılırdım fakat sizin durumunuz su an cok karısık bu nedenle cocugunuzdan ayrılma korkunuz var haklı olarak.
yasal haklarınızı ve cocugu alma kosullarınızı arastırıp ogrenmeyi ihmal etmeyin sakın.

Son düzenleme:

normal degıl

Normal degil. Sebebini sorun isterseniz mantıklı bir açıklaması varmı?

O kız çok namuslu melek gibi, eşi-çocuğunun annesi fesat (sırf adamını kıskanıyor diye). Buna çok takıldım yani eşin sana pek normal davranmıyor ama kıza karşı baya yufka yürekli şefkatli.
Fotoğraf konusuna bir şey diyemeyeceğim eşin inada bindirmiş işi senin müdahale etmeni hazmedemiyor, e adam dindar kadın susup kıracak dizini oturacak tabi ki.
Üzüldüm Allah yardımcın olsun arkadaşım.

bi kez hiç sevmediğim bi kızın resmini eşimin telefonunda görmüştüm yıktım ortalığı ama mantıklı bi açıklaması vardı bence eşine sor
detayları yeni okudum ve üzüldüm Allah yardımcınız olsunn

Son düzenleme:

selamun aleyküm arkadaşım..
öncelikle durumuna çok üzüldüm. Allah Azze ve celle yardımcın olsun.
benim fikrimi sorarsan vatandaşlık alana kadar kocana iyi davran. hatta öyle iyi davran ki sana tek laf edemez hale gelsin.
aklını karıştır anlayacağın, rol yap.
sonra vatandaşlık alınca da aç davanı al çocuğunu ve git.
eğer dersen ki söylemesi kolay ama dayanamıyorum,
ben de sana şunu söyleyeyim tahmin edebiliyorum hiç kolay değil.
eşinin sana yaptıkları ve o kadınla olan samimiyeti çekilir cinsten değil; ama katlanmazsan başına daha büyük belalar alabilirsin.

dedim istemiyorum senin telefonunda her hangi bi kız resmi ama hıc fayda etmedı sıldım yenıden cektı o kızın resmını

cok tesekkur ederım ne yalan soylıyım ayrılmak bır az zor gelıyor bana cok korkuyorum hem kızımdan ayrı duerım dıye hem de babasından ayrılsa uzulur dıye ...ne yapacagımı bılmıyorum oyle bı durumdayı9m kı.delı gıbı dusunup duruyorum butun gun bı ayrılmak ıstıyorum ama nasıl olur bılmıyorum bı taraftanda keske yalan cıksa bu dusunduklerım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…