- 19 Mart 2017
- 53
- 59
- 38
- Konu Sahibi maviorkide34
-
Koskoca kadın,griple baş edebilir.
İzin alıp almamak onun kararı.
Annenize de aynen böyle söyleseydiniz duygusallığı abartmazdı sanki.
Çocuğu riske atmayın.
Evde salon yatak odası ve de yemek odam var, baska odam yok ve kardesım o maskeye hayatta yanasmaz.zaten.kızın bısey dedıgı falan da yok, hatta bebege bulastırırım dedıBence de cocugu riske atmayin. Ama cok mecbur kalirsaniz kardrsinizi bir odaya kapatip agzina da maske takin. Doktorumuz bize boyle yaparsak bulaştırmayacagimizi soylemisti.
Altı üstü grip yani sizin bakmanızı gerektirecek bi durum yokkiKız kardesımle aynı sehırde oturuyorum.Ben evlıyım o bekar.onun evı ayrı, ıstanbuldayız cunku, farklı semtlerde. O suan grıp, ısyerınden ızın alıp dınlenemekte dırenıyor, hasta hasta gıdıyor.Annem de baska sehırde, kardesın ızın alsın gelsın sen de kalsın bakarsın sen ona dedı.Benım 3 aylık bebegım var, ona bulasır dıye cok korkuyorm.Kardesıme uzuldum, gıttım yanına yemek de goturdum ama eve nasıl davet edeyım.Aneneme bebek var anne dedım ama bozuldu galıba bıraz.Bana akıl verın yanlıs mı yapmısım?Belkı bebege bulasmazdı, ne yapsam sızce?
3 aylık bebeği olan birine kardeşin sende kalsın sen bak diyen annenizde bir problem var bence... alt tarafı grip, ciddi bir hastalık değil. Birkaç gün izin alıp yatıp dinlenirse geçebilecek bir hastalık.. Ancak gelip size veya bebeğinize bulaştırırsa sizin için çok daha zor bir süreç olur... Bunu başta annenizin düşünmesi gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?