lutfen fıkrınızı soyleyın, ne yapsam sasırdım?

maviorkide34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2017
53
59
38
Kız kardesımle aynı sehırde oturuyorum.Ben evlıyım o bekar.onun evı ayrı, ıstanbuldayız cunku, farklı semtlerde. O suan grıp, ısyerınden ızın alıp dınlenemekte dırenıyor, hasta hasta gıdıyor.Annem de baska sehırde, kardesın ızın alsın gelsın sen de kalsın bakarsın sen ona dedı.Benım 3 aylık bebegım var, ona bulasır dıye cok korkuyorm.Kardesıme uzuldum, gıttım yanına yemek de goturdum ama eve nasıl davet edeyım.Aneneme bebek var anne dedım ama bozuldu galıba bıraz.Bana akıl verın yanlıs mı yapmısım?Belkı bebege bulasmazdı, ne yapsam sızce?

Koskoca kadın,griple baş edebilir.
İzin alıp almamak onun kararı.
Annenize de aynen böyle söyleseydiniz duygusallığı abartmazdı sanki.
Çocuğu riske atmayın.

Inan oyle vıcdansız gıbı gorundumkı cok kotu hıssettım.Kardesıme ben de uzuluyorum zaten.Kocamı hıc hesaba katmıyorum.Ona da ayrı acıklamam gerekıyor bı de zaten.

Bence de cocugu riske atmayin. Ama cok mecbur kalirsaniz kardrsinizi bir odaya kapatip agzina da maske takin. Doktorumuz bize boyle yaparsak bulaştırmayacagimizi soylemisti.

Bence de cocugu riske atmayin. Ama cok mecbur kalirsaniz kardrsinizi bir odaya kapatip agzina da maske takin. Doktorumuz bize boyle yaparsak bulaştırmayacagimizi soylemisti.
Evde salon yatak odası ve de yemek odam var, baska odam yok ve kardesım o maskeye hayatta yanasmaz.zaten.kızın bısey dedıgı falan da yok, hatta bebege bulastırırım dedı

Altı üstü grip yani sizin bakmanızı gerektirecek bi durum yokki

yapmanız gerekeni yapmışsınız. kardeşiniz de gelmek istememiş zaten bebeğe bulaştırırım diye. takmayın fazla kafanıza. vicdan yapmışsınız ama gerek yok.

3 aylık bebeği olan birine kardeşin sende kalsın sen bak diyen annenizde bir problem var bence... alt tarafı grip, ciddi bir hastalık değil. Birkaç gün izin alıp yatıp dinlenirse geçebilecek bir hastalık.. Ancak gelip size veya bebeğinize bulaştırırsa sizin için çok daha zor bir süreç olur... Bunu başta annenizin düşünmesi gerekir..

Inanın yoruldum, bebekle zaten hayat zor, bır de arada kalmak, tum bunları dusunmekten yoruldum.

3 aylık bebek yahu. Az önce arkadaşla görüşelim dedik kızı hastaymis size bulaşır dedi direkt. İnsanların biraz anlayışlı olmasi lazim tamam çok büyük hastalık değil ama bulaşıcı ve 1hafta 10 gün hayat kaliten alt üst oluyor bebekler çocuklar desen antibiyotik kullanıyor mahvoluyorlar. Göz göre göre hasta insan neden gelecekmis sizin eve kardeşin olsa da yok kocaman insan halleder izin alsın hastaneye gitsin. Bekar başka arkadaşı vardır belki yardimci olacak falan. Vicdan yapmayin

Alti ustu grip hani cok agir bi hastalik olsa gelsin bakin diycem de ise bile gidiyirmus
Vicdan olayinda annenizi ornek alin o nasil kendi yavrusunu dusunup sizinkini umursamiyirsa siz de kendi yavrunuzu dusunup onunkini umutsamayin
Artik annesiniz onceliginiz cocugunuz

Bebekler buyuklerden daha agir atlatiyor. Serumu, dunya kadar igneyi bebeginiz yiyecekti. İyi etmissiniz. Ben kim olursa olsun hastaysaniz gelmeyin diyorum. Tabi diceksiniz.

Siz nasıl ki çoçuğunuzu düşünüyorsunuz annenizde düşünüyor .ana yüreği . Zaten gelmiyormuş. Arada yoklarsınız ihtiyaç varmı diye yeterli bence . Okadar sorun etmeyin

ay ne sacmalık koskoca kız bi grip oldu diye kendisine bakamıcak mı. hastaneye de gider corbasını da yapar. malesef anneler işte biz ablalara kardeşler konusunda saçma sorumluluklar yükleyebiliyorlar. kardeşler hep ailenin en kücugu oluyor. biz hasta olsak kimse git bi ablana bak napıyo demez. kocan da sitem etse haklı olur bi grip oldu diye eve getirip herşeyi bırakıp ilgilenemezsiniz. siz zaten yapmışssınız çorbasını götürmüşsünüz doktora gidecekse gider zaten işe bile gidiyomuş.

Anneniz bence de çok düşüncesiz. Bebeğiniz süt kuzusu daha, bu tip şeylerden korunması lazım. Biri el kadar bebe, biri kazık kadar kadın. Bir zahmet izin alsın, dinlensin ve iyileşsin. Büyütülecek bir şey değil yani.

Koskoca kadın grip olmuş, tabi ki kendisi başının çaresine bakabilir. Sonuçta bebek var. Annenizin hiç öyle bir şey tavsiye etmemesi lazımdı. Önemli bir şey olsa, bulaşmayacak olsa neyse derim.

alt tarafı grip özel bakıcıya gerek yok. kendide fazla önemsemiyo demekki izin almamış. annen göremediği için aklı kalmıştır belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…