one be? hem mesaj atiyor, hemde sana hakaret ediyor,,,,
:umursamaz:
olmaz.
ayip valla, fakat esindir ...ona duzgun yaklastiysan, ve yinede sana karsi saygisizlik yapiyorsa, kesin bir tavir koymalisin bence....oyle herzaman tatli dil guler yuz gordukce , kendine gelemiyorsa, sende biraz annenlere git ( bunu diyorum ama, gidebilirmisin?? yakinmi sana? ) az dinlen , kendine gel.
Ben de aynı sıkıntıyı yasadım cnm ,benım eski eşim de evde vakıt gecırmekten hoslanmazdı,bazı zamanlar yanlız olmak ısterdı dısarda itabı arada arkadaslarıyla cıksın ama benden cok onlarla olmak ısterdı senınkı yıne 10 dakıka snr deyıp 1 saat snr gelıomus benımkı tamam gelıyorum dedıkten en az 3 saat snr gelırdı.4 senem onu camın onunde beklemekle gectı.haftasonları daha kahvaltıdan kalkmadan dısarı cıkma hayalı kurardı ev batardı adama.bazen arayıp gelırken ekmek al şunu al bunu al deek ısterdeım teli meşgule alırdı 15*20 dak snr arardı.neymıs efendım oyun oynuyormus en heyecanlı yerıymıs bılmemne.gercekten de oyun oynardı kendı gbi arkadaslarıyla.ya acil bişi olsa onemlı bişi.sen haklısın.bende bu ve bunun gbi sorunları asamadım ve 4 sene snr bosandık.
her maçı dısarda ızlemek ısterdı deli olurdum tv kanalı verdiği halde adam hep dısardaydı mac 7 de baslayacak 5 de evbden cıkrdı ,maç 9 da mı bıtecek 10 dan asağı evde olmazd
of ya benim durumuma çok benziyor gerçekten. aynı şeyleri bende yaşıyorum. çocuğum olmasa boşanırdım ama çocuğum var. dediğin gibi cam önünde geçiyor ömrüm. cumarteside çalışıyor. birtek pazarımız var. o da kahvaltıyı yapar yapmaz çıkar akşamın saatinde gelir. hiç sizi gezdireyim, pikniğe götüreyim demez kolay kolay. zor durum ya.
Oha yani.akannehir
Kadınlarla mesajlar, sonrada hesap soran eşine hasta muamelesi yap, biyere çıkarıp gezdirme, karınla çocuğuna bir hiçmiş gibi davran. Yok yalmaz:
Arkadaşım niye kendini bu kadar pasif hale düşürdün. Çalışıyormuşsunda, kendi sosyal çevren yokmu. hafta sonu çocuğunuda al çık onlarla gez.Umursama eşini.
Bir insanı cezalandırmak istiyorsan ona yokmuş gibi davranacaksın. O olmadanda senin hayatını idame ettirdiğini anlamalı. Ona bu hissi vermelisin. Seni kaybetme korkusunu salmalısın içine. O kurt onu yiyip bitirmeli.
Eşinin ailesiyle konuşabilirsin. Bide onlar konuşsunlar bakalım neymiş eşinin derdi.
Her zaman herşey ailelere anlatılmamalı ama bazı durumlarda da en iyi çözümü onlar bulabilirler.
Ben de aynı sıkıntıyı yasadım cnm ,benım eski eşim de evde vakıt gecırmekten hoslanmazdı,bazı zamanlar yanlız olmak ısterdı dısarda itabı arada arkadaslarıyla cıksın ama benden cok onlarla olmak ısterdı senınkı yıne 10 dakıka snr deyıp 1 saat snr gelıomus benımkı tamam gelıyorum dedıkten en az 3 saat snr gelırdı.4 senem onu camın onunde beklemekle gectı.haftasonları daha kahvaltıdan kalkmadan dısarı cıkma hayalı kurardı ev batardı adama.bazen arayıp gelırken ekmek al şunu al bunu al deek ısterdeım teli meşgule alırdı 15*20 dak snr arardı.neymıs efendım oyun oynuyormus en heyecanlı yerıymıs bılmemne.gercekten de oyun oynardı kendı gbi arkadaslarıyla.ya acil bişi olsa onemlı bişi.sen haklısın.bende bu ve bunun gbi sorunları asamadım ve 4 sene snr bosandık.
her maçı dısarda ızlemek ısterdı deli olurdum tv kanalı verdiği halde adam hep dısardaydı mac 7 de baslayacak 5 de evbden cıkrdı ,maç 9 da mı bıtecek 10 dan asağı evde olmazd
of ya benim durumuma çok benziyor gerçekten. aynı şeyleri bende yaşıyorum. çocuğum olmasa boşanırdım ama çocuğum var. dediğin gibi cam önünde geçiyor ömrüm. cumarteside çalışıyor. birtek pazarımız var. o da kahvaltıyı yapar yapmaz çıkar akşamın saatinde gelir. hiç sizi gezdireyim, pikniğe götüreyim demez kolay kolay. zor durum ya.
benımkı benı de gezdırırdı ama ılla aynı gun ıcinde kendıne de pay cıkarırdı,ıkımız dısardayken hemen eve gerı donmek ısterdı ,sıkıldım hadı evımıze gidelim vs.ama kendısı cıktıgında ipini koparmış gbıydı aynı ev aklına gelmezdi:)))
benim birde kaynana derdım vardı ılla annesını görecek ıkımızde calısıyorduk bız de ama o anne görülmeden olmazdı yanı.
bazen dısarı beraber cıkardık benı eve bırakırdı eşim hadı sen gir eve ben bır arkdasları gorup geleyım,onunla işim var bunun yanına ugrayacağım.
konustugum zaman da ben sokak meraklısı bır adammıyım bana bunu hissettiriyorsun der kızardı ama evet sokak meraklısı bır adamdı.iş çıkısı ılla yarım saat dısarda oyalanır oyle gelırdı eve deli olurdum.tamam arada yapsın buları ama süreklı boyle.özellıkle bizim yaz aylarında kavgamız artardı,40 derece ıcak demeden atardın kendını dısarı gttiği yer de bişiye benzese yazlık bir çay bahcesınde arkadaslarıyla oturur tavla oynar kagıt oynar.
offfffff ben kurtuldum valla azat ettim onu.ama senın durumun farklı canım senın bebegın var.ben çocugun da sorumlulugumu tek basıma yukleneceğimi düşündüğüm için bebek yapamadım.çocuk olsa da eş eve baglanmayabılıyor.
Allahım yardımcın olsun cnm
buket sen bu adamı seviyor musun hala. aile desteğin yok bu en büyük problemin sanırım ama çalışıyormuşsun kendi ayakların üstünde durucak gücü bulamaz mısın
benımkı benı de gezdırırdı ama ılla aynı gun ıcinde kendıne de pay cıkarırdı,ıkımız dısardayken hemen eve gerı donmek ısterdı ,sıkıldım hadı evımıze gidelim vs.ama kendısı cıktıgında ipini koparmış gbıydı aynı ev aklına gelmezdi:)))
benim birde kaynana derdım vardı ılla annesını görecek ıkımızde calısıyorduk bız de ama o anne görülmeden olmazdı yanı.
bazen dısarı beraber cıkardık benı eve bırakırdı eşim hadı sen gir eve ben bır arkdasları gorup geleyım,onunla işim var bunun yanına ugrayacağım.
konustugum zaman da ben sokak meraklısı bır adammıyım bana bunu hissettiriyorsun der kızardı ama evet sokak meraklısı bır adamdı.iş çıkısı ılla yarım saat dısarda oyalanır oyle gelırdı eve deli olurdum.tamam arada yapsın buları ama süreklı boyle.özellıkle bizim yaz aylarında kavgamız artardı,40 derece ıcak demeden atardın kendını dısarı gttiği yer de bişiye benzese yazlık bir çay bahcesınde arkadaslarıyla oturur tavla oynar kagıt oynar.
offfffff ben kurtuldum valla azat ettim onu.ama senın durumun farklı canım senın bebegın var.ben çocugun da sorumlulugumu tek basıma yukleneceğimi düşündüğüm için bebek yapamadım.çocuk olsa da eş eve baglanmayabılıyor.
Allahım yardımcın olsun cnm
sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda.
Merhabalar. Benim eşim akşamları her zaman değil bazen dışarıya çıkıyor. Kahveye veya pastaneye gidiyor. Ya da arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. Benim burada gidecek bir yakınım yok. Beni ya evde ya da kendi ailesinin yanına bırakıyor. Birde çocuğumuz var. Belli bir saatten sonra çocuk durmuyor. Uykusu geliyor. Mızmızlanıyor. Bende gel diye eşimi aradığımda 10 dakika sonra diye diye bu gelmesi bir saati buluyor. Çoğunlukla da birkaç sefer aradığımda telefonunu kapatıyor. Bu kabul edilebilir birşeymi. Bu yüzden çok tartışıyoruz.
Birde internet sitelerinde birkaç sefer bayanlarla sohbet ettiğini gördüm. Dün yine gördüm mesajlarını. Merhaba nasılsınız niye cevap vermiyorsunuz gibilerinden iki bayana mesaj yazmış. Biriside evli çocuklu. Sorduğumda benim okul arkadaşlarım diyor. Bu çok normal sen iyi değilsin diyor birde üstüne üstlük. Hem üzül sinirlen hem de deli muamelesi gör. Ben haksız mıyım ya lütfen söyleyin.
valla kızlar bu konuşmanın sonu sen boşana gidiyo.tabii resti çekecek ama önce nabız yoklayacak.adamın karısına ihtiyacı olmasa ona yalan söylemez okuldan arkadaşlar demez.önce tatlı dil.direk tartışan sen olursan haklıyken haksız duruma düşürür erkekler kadınları.bu iş böyledir.önce tatlı dil sonra işine gelmiyorsa arivederçi der bence yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?