lütfen haklımıyım haksızmıyım söyleyin.

buket82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
34
0
86
Ankara
Merhabalar. Benim eşim akşamları her zaman değil bazen dışarıya çıkıyor. Kahveye veya pastaneye gidiyor. Ya da arkadaşlarıyla dışarıda geziyor. Benim burada gidecek bir yakınım yok. Beni ya evde ya da kendi ailesinin yanına bırakıyor. Birde çocuğumuz var. Belli bir saatten sonra çocuk durmuyor. Uykusu geliyor. Mızmızlanıyor. Bende gel diye eşimi aradığımda 10 dakika sonra diye diye bu gelmesi bir saati buluyor. Çoğunlukla da birkaç sefer aradığımda telefonunu kapatıyor. Bu kabul edilebilir birşeymi. Bu yüzden çok tartışıyoruz.
Birde internet sitelerinde birkaç sefer bayanlarla sohbet ettiğini gördüm. Dün yine gördüm mesajlarını. Merhaba nasılsınız niye cevap vermiyorsunuz gibilerinden iki bayana mesaj yazmış. Biriside evli çocuklu. Sorduğumda benim okul arkadaşlarım diyor. Bu çok normal sen iyi değilsin diyor birde üstüne üstlük. Hem üzül sinirlen hem de deli muamelesi gör. Ben haksız mıyım ya lütfen söyleyin.

kesinlikle haklısın.valla bana kalırsa kocanı al krşına tatlı tatlı konuş ben deli meliyim kabul edemiyorum bunları ortak yaşadığımız bu hayatta benimde düşüncelerime değer veriyorsan bunu göster de.bakalım ne olacak...

Hayır bunlar kabul edilebilir şeyler değil. Telefonu kapayıp dışarı çıkmak da ne oluyor ya. Kaldi ki zaten alenen sanal da olsa aldatıyor. Valla acayip gerildim. Tatlı tatlıyı bırak konuşmaya bile gerek yok bu insanla. Offff daha neler ya

Sizi ve çocuğunu neden gezmeye götürmüyor?Tuhaf...bilmiyorumkismile Takılın peşine,adam karısını anasına bırakacak,kendi fink atacak ve de siz buna izin vereceksiniz!..bilmiyorumkismile

haklısınız sonuna kadar. işin içerisine çocuk ve başka kadınlara atılan mesajlar girmiş. üstelik nedense en çok sizi ailesine bırakıp gezmesine sinirlendim. tabii mesajlar apayrı

Haklısınız. Eşler arada tek başlarına da plan yapabilir ama sizinki hem sürekli hal almış hem de tuhaf biçimde telefon filan kapanıyor.
Tam olarak adlandıramadığım garip bir başınabuyrukluk durumu var.
Ya bir de insan okul arkadşaına öyle mesaj atmaz ki, adıyla hitap eder, kendini tanıtır "ben şuradan arkadaşınım." filan diye.
Ya çok çok özür dilerim ama eşiniz sizi biraz hafife alıyor galiba, anlamayacağınızı pervasız davranıyor.

Gerçekten çok bunaldım. Sürekli aynı problemler. Dönüp dönüp geliyoruz en başa. Bir türlü çözemiyoruz. Hiç kendinden taviz vermiyor. Çok umursamaz. Yaşadığımız yer küçük bir yer. Gezecek yeri yok. Ama yinede benimle birlikte vakit geçirmekten hoşlanmasını çok isterdim. Bir türlü buna alıştıramadım. 3 yıldır evliyiz. Evde vakit geçirmekten hoşlanmıyor. Evde olduğunda da televizyonun karşısında. Keyif alması için illa kahve olacak ya da arkadaşlarıyla dışarıda gezecek. Ben anlamıyorum. Ve çok yoruldum. Dediğiniz gibi çok hafife alıyor. Takmıyor. Ne yapabilirim?

one be? hem mesaj atiyor, hemde sana hakaret ediyor,,,,
:umursamaz:
olmaz.
ayip valla, fakat esindir ...ona duzgun yaklastiysan, ve yinede sana karsi saygisizlik yapiyorsa, kesin bir tavir koymalisin bence....oyle herzaman tatli dil guler yuz gordukce , kendine gelemiyorsa, sende biraz annenlere git ( bunu diyorum ama, gidebilirmisin?? yakinmi sana? ) az dinlen , kendine gel.

dediğiniz gibi eşimdir dedim. karşıma alıp tatlılıkla konuştum. ama dediği sen iyi değilsin. psikoloğa gitmen lazım. malesef kimsem yok gidecek. zaten olsada gidemem çalışıyorum. ayrılamam burdan. ne kadar çok isterdim gidebilmeyi. bir ailem olmasını.

Ben de aynı sıkıntıyı yasadım cnm ,benım eski eşim de evde vakıt gecırmekten hoslanmazdı,bazı zamanlar yanlız olmak ısterdı dısarda itabı arada arkadaslarıyla cıksın ama benden cok onlarla olmak ısterdı senınkı yıne 10 dakıka snr deyıp 1 saat snr gelıomus benımkı tamam gelıyorum dedıkten en az 3 saat snr gelırdı.4 senem onu camın onunde beklemekle gectı.haftasonları daha kahvaltıdan kalkmadan dısarı cıkma hayalı kurardı ev batardı adama.bazen arayıp gelırken ekmek al şunu al bunu al deek ısterdeım teli meşgule alırdı 15*20 dak snr arardı.neymıs efendım oyun oynuyormus en heyecanlı yerıymıs bılmemne.gercekten de oyun oynardı kendı gbi arkadaslarıyla.ya acil bişi olsa onemlı bişi.sen haklısın.bende bu ve bunun gbi sorunları asamadım ve 4 sene snr bosandık.
her maçı dısarda ızlemek ısterdı deli olurdum tv kanalı verdiği halde adam hep dısardaydı mac 7 de baslayacak 5 de evbden cıkrdı ,maç 9 da mı bıtecek 10 dan asağı evde olmazdı:)))

Oha yani.akannehir
Kadınlarla mesajlar, sonrada hesap soran eşine hasta muamelesi yap, biyere çıkarıp gezdirme, karınla çocuğuna bir hiçmiş gibi davran. Yok yalmaz:

Arkadaşım niye kendini bu kadar pasif hale düşürdün. Çalışıyormuşsunda, kendi sosyal çevren yokmu. hafta sonu çocuğunuda al çık onlarla gez.Umursama eşini.

Bir insanı cezalandırmak istiyorsan ona yokmuş gibi davranacaksın. O olmadanda senin hayatını idame ettirdiğini anlamalı. Ona bu hissi vermelisin. Seni kaybetme korkusunu salmalısın içine. O kurt onu yiyip bitirmeli.

Eşinin ailesiyle konuşabilirsin. Bide onlar konuşsunlar bakalım neymiş eşinin derdi.
Her zaman herşey ailelere anlatılmamalı ama bazı durumlarda da en iyi çözümü onlar bulabilirler.

eşimin aileside biliyor. fakat söz geçiremiyorlar. bilmiyorum niye bu kadar pasifim. gerçekten iş arkadaşlarımla pek görüşmüyorum. hafta içi yoruluyorum. haftasonuda ne bileyim alışmamışım evde olmayı seviyorum. eşimde sağolsun bizide götürmez. kendide evde kalmaz. inşallah başarabilirim dediklerini.

buket sen bu adamı seviyor musun hala. aile desteğin yok bu en büyük problemin sanırım ama çalışıyormuşsun kendi ayakların üstünde durucak gücü bulamaz mısın

valla kızlar bu konuşmanın sonu sen boşana gidiyo.tabii resti çekecek ama önce nabız yoklayacak.adamın karısına ihtiyacı olmasa ona yalan söylemez okuldan arkadaşlar demez.önce tatlı dil.direk tartışan sen olursan haklıyken haksız duruma düşürür erkekler kadınları.bu iş böyledir.önce tatlı dil sonra işine gelmiyorsa arivederçi der bence yanii.

buket sen bu adamı seviyor musun hala. aile desteğin yok bu en büyük problemin sanırım ama çalışıyormuşsun kendi ayakların üstünde durucak gücü bulamaz mısın

seviyorum tabiki. en büyük problemim aile desteğimin olmaması.çalışsamda bu gücü kendimde bulamıyorum açıkçası. konuşmaya çalışıyorum eşimle. ama böyle devam ederse bitireceğim öyle ya da böyle.

ben kabul edemembilmiyorumkismile

haklıyken haksız duruma düşüyorum evet. birde senin psikoloğa gitmen lazım deyince daha çok moralim bozuluyor. çok iyi biliyor işini. gerçekten ilk zamanlar tamam derdi çoğu şeye. ama artık kabul etmiyor. yanlışta olsa bana kabul ettirmeye çalışıyor. özellikle de dışarı çıkma meselesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…