Lütfen hanımlar beni kendime getirin

Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın🤦
Watsap programında mesajlar size mi düşüyor.
Hayatınıza biri girecek evleneceksin iz bu zamanlara kızacaksınız. Ne boş insanlarla uğraşmışım diye. Şuan sadece takıntı. Kendinizi geliştirmeye bakın. İlerideki eşinizle keyif sürerken işinize yarayacak.

Watsap programında mesajlar size mi düşüyor.
Hayatınıza biri girecek evleneceksin iz bu zamanlara kızacaksınız. Ne boş insanlarla uğraşmışım diye. Şuan sadece takıntı. Kendinizi geliştirmeye bakın. İlerideki eşinizle keyif sürerken işinize yarayacak.
Mesajlar düşmüyor WhatsAppa giriş çıkış saatlerini gösteriyor haklısınız biliyorum pişman olucam bunları yaptığım için.

İyi olan anıları değil kötülerini düşünün ve onu haklı çıkarmaya çalışmak yerine içinizden hakaret falan ederseniz belki rahatlarsınız

gozunde buyutme herifi. ossuruyo siciyo her pisligi yapiyo. insan o. yuce bir varlik degil. mideni bulandiracak seyleri aklina getir sonra kendine yanarsin aman buna mi takildim diye
bunun aynısını eskiden körkütük aşık olan bir arkadaşımıza söylemiştik :) o da deli gibi stalk yapardı

Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın🤦
Ailenizi dinlemeyip ‘olmayacak’ biriyle yaptığınız evliliği, neler yaşadığınızı, boşanma sürecinizi ve sonrasını hatırlayın. Yeter bence bir daha hata yapmamak için.

İnsan gün geliyor bunun için mi üzüldüm ah ben ne aptalmışım diyor.
Kendinize bunu yapmayın.
Ceza uygulayın mesela. Her takip ettiğinizde sevdiğiniz bir şeyden mahrum bırakın kendinizi.

Önünüzde upuzun bir yol var inşallah ne yaşayacağınızı bilemezsiniz. İnsan hiç beklemezken sürprizler oluyor.
Rabbim iyisini karşınıza çıkarsın.

Back
X