Lütfen hanımlar beni kendime getirin

İnsan gün geliyor bunun için mi üzüldüm ah ben ne aptalmışım diyor.
Kendinize bunu yapmayın.
Ceza uygulayın mesela. Her takip ettiğinizde sevdiğiniz bir şeyden mahrum bırakın kendinizi.

Önünüzde upuzun bir yol var inşallah ne yaşayacağınızı bilemezsiniz. İnsan hiç beklemezken sürprizler oluyor.
Rabbim iyisini karşınıza çıkarsın.
Amin inşallah sağolun.

siz bu adamı seviyor musunuz ?
boşanırken severek , istemeden mi boşandınız ?
Ben severek boşandım eşimin ailesi problem çıkardı hep ama eşimde elimden hiç tutmadı benden vazgeçti ayrılmak zorunda kaldım birkaç kere benimle barışmaya yeltenti ama totosu yemedi hep vazgeçti.

Ben severek boşandım eşimin ailesi problem çıkardı hep ama eşimde elimden hiç tutmadı benden vazgeçti ayrılmak zorunda kaldım birkaç kere benimle barışmaya yeltenti ama totosu yemedi hep vazgeçti.
yani olmayacak bir iş . büyük ihtimalle tekrar birleşmeyeceksiniz.
peki gelmeyecek bir adamı, sizden vazgeçen bir adamı bekleyerek kısmetlerinizi kapattığınızın farkında mısınız ?

bakın sevdiniz, istemeden ayrıldınız anlıyorum.
adam belki dünya iyisi, belki çok iyi baba olurdu, belki iyi kocaydı . ama o sizden vazgeçti. önemli olan burda onun karakteri yada iyiliği değil, önemli olan o sizi bıraktı, vazgeçti.
gelmeyecek biri için 2 yıldır ağlıyorsunuz . ne kazandınız ne elde ettiniz? hiçbir şey
maddi imkan varsa psikolojik destek alın. yoksa bu konuyla ilgili videolar var uzmanların açın her gün dinleyin. kitaplar bulun okuyun
siz eliniz böğrünüzde ağlarken dışarda hayat devam ediyor. eski eş kaç kez sevmiştir hoşlanmıştır başkalarından. sizin neyiniz eksik ?

Adam gününü gün ederken onun peşinde çaresizlik içinde hayatınızı mahvetmeye devam edin... Size sadece zavallı diyordur emin ol.

Denenmişin denemesi olmaz.
Bende ilk evliliğim bittiğinde ölüyorum sandım. Sonra boşandıktan 1 sene sonra sevgilim oldu. Dedim “ben ne kaçırmışım böyle”
Dışarda çok güzel bir hayat var. Mutsuz olduğun birine saplanıp kalarak kendi ömründen harcıyorsun. Aklını ve iradeni kullan ve mutlu olmaya odaklan.

Denenmişin denemesi olmaz.
Bende ilk evliliğim bittiğinde ölüyorum sandım. Sonra boşandıktan 1 sene sonra sevgilim oldu. Dedim “ben ne kaçırmışım böyle”
Dışarda çok güzel bir hayat var. Mutsuz olduğun birine saplanıp kalarak kendi ömründen harcıyorsun. Aklını ve iradeni kullan ve mutlu olmaya odaklan.
O sevgilinle evlendin mi şimdi?

Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın🤦
Bence doktora gidin . Bunu abartmak için yada tokatlamak için söylemiyorum . Obsesif duygular sadece sizi değil hayatınızda olan herkesi yaralar canını yakar . Siz canınızın ne kadar yandığını biliyorsunuz öyle değil mi . Bundan kurtulmak istemez misiniz .? Bence bir an önce tedavi olunn

O sevgilinle evlendin mi şimdi?
Yok Nurcum. Babam onaylamadı onu. Abisi cinayetten hapse girdi. Babam da “Beni katillerle mi muhattap edeceksin” dedi. Babamın sevgisi daha ağır bastı. Boşandıktan 4 sene sonra 2. Evliliğimi yaptım. Bu eşim iyi bir insan. Alkol problemi var biraz. Onu aşmaya çalışıyoruz 🙁

Olmucak bir adama takıldım hanımlar , onun yüzünden psikolojim bozuldu ,herkese mahcup oldum ama benim hala aklımda onda, durup dururken güzel anlar geliyor aklıma ,fake hesaplardan izliyorum onu hep ,ne yapıyor hayatında biri var mı diye , WhatsApp takip programı bile kullanıyorum, bırakıyorum bir süre sonra yine takip ediyorum, engel olamıyorum kendime , online ofline yazılarından başım çatlıyor, kendimi yorgun hissediyorum , şimdi yine takibi bıraktım ama bir süre sonra tekrar merak edicem biliyorum , lütfen bana biseyler söyleyin kendime gelmek istiyorum sozlerinizle beni tokatlayın🤦
ben de öyletim birinde takılıp kaldı iyi biri değil ama insan yapamıyor işte hep bakıyor biliyorum. hayat devam ediyoe yapacak bi şey yok sevmeden de olsa biriyle evleneceğiz mecbur psikolojik destek alabilirsiniz

hic bir kadin deli dana psikolojik manyagi olarak taninmak istemez. bu sekilde kendinizi rezil edersiniz. kadin dedigin pesinden kosulur. o kosmaz. o yapismaz birisine. erkegin gozunde degerin aninda duser

gozunde buyutme herifi. ossuruyo siciyo her pisligi yapiyo. insan o. yuce bir varlik degil. mideni bulandiracak seyleri aklina getir sonra kendine yanarsin aman buna mi takildim diye
Bİr Ekleme de ben yapmak istiyorum izninizle; burnunu karıştırıp, oraya buraya sürüyor.

Back
X