Lutfen kafamdaki soru isaretleri gitsin 🥹

melekhm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
47
12
8
27
Arkadaslar aralik ayinda transferim var 2 tane 5.gun cok iyi kalite embiryom var ilk tup bebek denememiz yasimiz 27 acaba tek embiryomu transfer ederler ciftmi

Bunun kriterleri var diye biliyorum canım. Gmişte kayıpların varsa doktor inisiyatif kullanıp çift transfer edebiliyor ama sana soruluyor tabi. Onun dışında olumsuz tüp Bebek denemeleri varsa çift koyuluyor. Bunlar yok ise yaş ve amh gibi kriterler giriyor devreye diye biliyorum

Arkadaslar aralik ayinda transferim var 2 tane 5.gun cok iyi kalite embiryom var ilk tup bebek denememiz yasimiz 27 acaba tek embiryomu transfer ederler ciftmi
Özelde ise kriter çok önemli değil çift yapar doktorun istediğini de söyle

Benim ilk transferim oldu 30 yaşındayım normalde tek embriyo hakkım varmış ama sadece 3 tane embriyomuz oluştuğu için doktorum embriyo durumundan dolayı çift koyabiliriz istersen dedi ve öyle yaptık. Her özel de koymuyormuş bu arada öyle okumuştum burdan.

Peki sizin ikiside tuttumu ben ikiz bebekten korkuyorum ya tutarsa diye sizinkilerin kalitesi neydi bide

Bana dediler 1 tüpün icinde 2 embriyo koyuyoruz cözdürdüğümüz zaman ikisi çözülüryor mecbur ikisi koyacaz yada tekradan dondurma ücreti alacaz dedi

Peki sizin ikiside tuttumu ben ikiz bebekten korkuyorum ya tutarsa diye sizinkilerin kalitesi neydi bide
Daha 19 unda oldum tuttu mu bilmiyorum 4aa ve 4 ab kaliteleri embriyo glue de kullanıldı bakalım 30 unda test günüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…