• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kınamayın fikir almak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karakutu2016

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
1
-2
1
32
Samsunda yada amasyada planlı gebelik yapan kadın doğum doktorları varmı 2tane kızım var erkek bebek için cinsiyey planlaması yapan doktor varmı bildiğiniz artık yapılıyomuş duyduğum kadarıyla yardımcı olursanız duamızı alırsınız şimdiden teşekkürler

Bacım uzayda mı yaşıyorsun ? Yaşadığın yeri bilirsin. Daha Amasya’da özel hastane bile yeni kuruldu. Doktor desen zar zor bulunuyor nerden çıksın dediklerin. Kıbrıs’ı araştırın 🤣😬

Lütfen kınamayın yazdığınız için çok bir şey yazmak istemiyorum ama sayfadaki konu başlıklarına bakarsanız çocuk sahibi olabilmek için yıllarca uğraşan kadınlar var bu sayfada ki allahım size iki tane nasip etmiş. Üçüncü de kız olsa ne olur , ne güzel çocuk sahibi olabiliyorsunuz.
Dediğiniz şey de Türkiye de yasal değil. Yasal olmadığı için de hiçbir doktorun bunu yaptığını düşünmüyorum. Bizim ülkemizde fetal dna sonuçlarındaki cinsiyet bilgisi bile bize değil doktorlara açıklanıyor.

Yapmayın Allah aşkına yaa Allah size iki güzel evlat vermiş daha neyin erkeği diye tutturdunuz anlamıyorum
çocuğu olmayan insanlar var burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X