• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kırıcı olmadan yazacaklar okusun zira acıyacak yerim kalmadı...

Sonra da neden kadına şiddet naraları savunun önce hemcinsinizin yanında durmayı bilin dini içerikle alakam YÖK benim konuyu nasıl anlatsaydım başlık size de iadedir lütfen yazmayın bana.. anlamadan saldırmışsınız resmen pes. Konu alakasız yerden açıldı aldı adam elime kuranınverdi aç göster diyip duruyor sonrası anlattım Zaten ne alaka sizin anladığınızla
Konuyu carpitmayin. Sanki ben dovmusum.
Size kim olsa sinirlenir dedim, kim olsa dover demedim. Once okudugunuzu anlayin.

Prensipleriniz, maneviyatiniz cok farkli birbirinden. Bu iliskilerde (bizim kulturumuzde) ciddi anlamda sorun yaratabilir. Allah islah etsin kocanizi, küfre girmis sanki..
Allah yardimciniz olsun.

yani vermek istedigim mesaji oturup düsünmek yerine yazik evladima onu burdan kurtarmaliyim demek yerine böyle bir cevab iyimis...

Tükendim ... anlıyor musun ? Kendimi birilerine sürekli bu adamın düşürdüğü haller yüzünden tanımlamak zorunda kalmaktan tükendim şu an olduğu gibi

Dualarınızı esirgemeyin çok teşekkür ederim gözümün nuru 6 yaşına girecek diğer ayda meleğim huzur kokulum o benim ama ahdim var oğluma yine bu şartları sağlayacağım ve bir huzurlu hayat vereceğim , oğlum bunları görerek büyüse karısına aynısını yapsa ben o toprak altonda nasıl yatayım aman yarabbi

Lütfen bu süreçte iyi geçinmeye bakın ve cocuğunuzu düşünüp hareket edin sinirlenmeyin bam teline basmayın herşey çocuğunuz için inşaAllah hemen kendinizi toplarsnz ve yavrunuzu daha huzurlu korkususz gürültüsüz yerde yetiştirirsiniz Allah bağışlasın cocugunuzu size sevgiler

Babasıyla aranız nasıl? Bu konular çok hassas din konuları bence fazla taviz vermeyin dil uzatmasın dinine sizde ona karışmayın ama ateistse zaten evli değilsiniz
Onu bu hale getiren Zaten babası ama sosyalde aramız iyi 67 yaşında adam ne sıkıntım olacak ki omunla ben ona karışmam o bana

Konu sahibi hamile mi ikinciye, yanlış mı anladım?
Yanlış anlamış olmayı istiyorum .

Lütfen bu süreçte iyi geçinmeye bakın ve cocuğunuzu düşünüp hareket edin sinirlenmeyin bam teline basmayın herşey çocuğunuz için inşaAllah hemen kendinizi toplarsnz ve yavrunuzu daha huzurlu korkususz gürültüsüz yerde yetiştirirsiniz Allah bağışlasın cocugunuzu size sevgiler

Amin rabbim onu bana sağlıklı zeki kalbi ve ömrü Gül gibi bağışlasın yeter başka bir şey istemiyorum

Tükendim ... anlıyor musun ? Kendimi birilerine sürekli bu adamın düşürdüğü haller yüzünden tanımlamak zorunda kalmaktan tükendim şu an olduğu gibi

cözümü bence kendinde biliyorsun. oglunun odasini özlemesi mi kötü yoksa annesinin nasil yerlerde sürüldügünü izlemesi mi? Allah‘a inaniyorum diyorsun ozaman herseye cözüm yolladiginida bilirsin! lütfen cocuguna yapma! cünki bu olanlari örnek aliyor

Durmayin o evde
Borçlar sizin adınıza olabilir ama nafaka tazminat alabilirsiniz saniyorum

Hiçbi şeye gücünüz kalmadiysa,o kavgayı duyan hisseddn evladınız için güçlü olun boşanin

cözümü bence kendinde biliyorsun. oglunun odasini özlemesi mi kötü yoksa annesinin nasil yerlerde sürüldügünü izlemesi mi? Allah‘a inaniyorum diyorsun ozaman herseye cözüm yolladiginida bilirsin! lütfen cocuguna yapma! cünki bu olanlari örnek aliyor

Diyorum ya haklısın 1 dk durmam şu borç olmasa annemler kabul edecek onlar da çok yıprandı defalarca gittim döndüm bu ilk değil 3 kez boşanma davası gördüm 2015 te aynı adamla yıprwndıkları yanına kaldı insancıkların haklılar anlıyorum onları da ama ben de oğlum için belki işte bir ümit dedim geldim

Durmayin o evde
Borçlar sizin adınıza olabilir ama nafaka tazminat alabilirsiniz saniyorum

Hiçbi şeye gücünüz kalmadiysa,o kavgayı duyan hisseddn evladınız için güçlü olun boşanin

Öyle bir kendini garantiye almış ji adam SSK bile yok güya kendi işi fason iş yapıyor beleş çalışıyor , üstüne mal YÖK hepsi babasının üstüne 4 daire de

Prensipleriniz, maneviyatiniz cok farkli birbirinden. Bu iliskilerde (bizim kulturumuzde) ciddi anlamda sorun yaratabilir. Allah islah etsin kocanizi, küfre girmis sanki..
Allah yardimciniz olsun.

Aynen öyle şu yaşıma tanısam ki yaşım 27 asla derdim Olmaz bununla ama 18 yaşında çocuk ne anlar ah kafam

Öyle bir kendini garantiye almış ji adam SSK bile yok güya kendi işi fason iş yapıyor beleş çalışıyor , üstüne mal YÖK hepsi babasının üstüne 4 daire de
Sizin adınıza olan borç ne kadar??

Yani şimdi ne desem olmayacak ama
Adam zaten ayni evde yasanilacak birisi değil
Ve ortada bi cocuk var
Annesine gözleri önünde eziyet edilem bir çocuk. .....

Boşanin lütfen yaşadığınız acıları cocugunuza da yasatmayin:(

Diyorum ya haklısın 1 dk durmam şu borç olmasa annemler kabul edecek onlar da çok yıprandı defalarca gittim döndüm bu ilk değil 3 kez boşanma davası gördüm 2015 te aynı adamla yıprwndıkları yanına kaldı insancıkların haklılar anlıyorum onları da ama ben de oğlum için belki işte bir ümit dedim geldim

gitmek istiorsan git ama dönme! borc öyle böyle ödenir. annenlere yerlessen esya fazla gerek kalmaz mobilyalari satip borca kata bilirsin. taksitleri düsüre bilirsin...

hem din yüzünden kavga etmek. esim hristiyan ben müslüman ben oruc tutarken bütün gün ac kalcam diye sahurumu hazirlar....

ayni fikirde olmaya bilirsiniz ama saygi en önemlisi o yoksa bosa kürek cekip hayatini zindan etme unutma insan bi kere geliyo su dünyaya

Sizin adınıza olan borç ne kadar??

Yani şimdi ne desem olmayacak ama
Adam zaten ayni evde yasanilacak birisi değil
Ve ortada bi cocuk var
Annesine gözleri önünde eziyet edilem bir çocuk. .....

Boşanin lütfen yaşadığınız acıları cocugunuza da yasatmayin:KK43:

Boşanma zaten olacak oğluma karşı da içim rahat elimden gelenin en iyisini yaptım ben Emin’im o babalı büyüsün diye, lakin bu durum çok daha kötüye gidiyor borcun totaliter 15 bin ona verdiğim mebla kadar şu anda 27 den düştü bu rakama tabi , şimdi ayda ödediğim 1670 ben alıyorum 1800

Bi kere Müslüman bi kadının dinsiz ya da başka dinden bi erkekle evliliği dinen geçersiz.. Şiddet var, hakaret var.. Direkt boşan, ailenin değil senin hayatın.. Cesur ol... Güçlü ol...

Oğlunuz için yapmanız gereken o eve dönmek değil, o evden sıyrılmak..
O çocuğa bunları yaşatma hakkınız yok. Borç bi şekilde hallolur gerekirse gece gündüz çalışılır ama çocuğun önünde saçından sürüklenen bi anne var ve bunlar bilinçaltında olcak hep..

Boşanma zaten olacak oğluma karşı da içim rahat elimden gelenin en iyisini yaptım ben Emin’im o babalı büyüsün diye, lakin bu durum çok daha kötüye gidiyor borcun totaliter 15 bin ona verdiğim mebla kadar şu anda 27 den düştü bu rakama tabi , şimdi ayda ödediğim 1670 ben alıyorum 1800
Böyle babayla büyümese daha iyi sanki:(
Az kalmış gene biraz idare edin ama kavga etmeyin:(
Yolunuzu cizerdiniz

gitmek istiorsan git ama dönme! borc öyle böyle ödenir. annenlere yerlessen esya fazla gerek kalmaz mobilyalari satip borca kata bilirsin. taksitleri düsüre bilirsin...

hem din yüzünden kavga etmek. esim hristiyan ben müslüman ben oruc tutarken bütün gün ac kalcam diye sahurumu hazirlar....

ayni fikirde olmaya bilirsiniz ama saygi en önemlisi o yoksa bosa kürek cekip hayatini zindan etme unutma insan bi kere geliyo su dünyaya

Maşallah size bakın diyorum ya ben giderim gitmeye ama ailem istemiyor biz sana para aldık mı senden ona verdin bir de güvenilir gibi borcu ile geliyorsun şimdi diyor haklı da borç bitene kadar benden uzak dursa yeter vallahi ruhum hapiste gibi Zaten ama oğlum ve kendim için en iyisi boşanmak o da elim darda ne yapacağım bilmiyorum

Back
X