• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kırıcı olmadan yazacaklar okusun zira acıyacak yerim kalmadı...

Dini hükümde nikâhınız düşmüş zaten. Inanci olmayan erkekle evlilik yasak ve nikah geçerli sayılmıyor. Boşanmanız sadece hukuki düzeyde olacaktır.
Allah yardımcınız olsun.

Anladığım kadarıyla boşanacak durumunuz yok, inanç farklılığı konusunda yorum yapmayın, hele ki ispat yoluna hiç gitmeyin, eşin normal değil gerçekten hasta. Siz borcunuz bitene kadar idare etmeyi düşünüyormuşsunuz, bunun için mümkün olduğunca susun ki size ve çocuğa zarar vermrsin. Görev gibi gündelik bir düzen kurun, sohbet etmeye çalışmayın ya da bir konuda fikir alışverişinde bulunmayın. Sadece sen bilirsin, doğrudur vb de madem borcun bitene kadar devam edeceksin evliliğe.

Lütfen boşanmayın. Öykünüzü terketmeyin. Allah sizin için bu öyküyü dizayn ettiyse muhakkak sizin güçlenme izi istiyor. Hem siz bu öyküyü çözmeden terkederseniz bundan sonra ki öykünüzde benzer sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sefer yine mi öyküyü terkedeceksiniz? Eğer şiddet dayak varsa o evde kalın diyemem ama sanırım yok. Hayat sizi elemeden siz kendinizi elemeyin! Bekleyin sabredin. Size ilk etapta tavsiyem sessiz kalmanız ve konuşmamanız olur. Kul susunca Rabbi konuşur. Ben inanıyorum siz bu problemi çözüme taşıyabilirsiniz. Çünkü ben çok örnek biliyorum. Asla yanlız hissetmeyin Sevgiler

Bir de kügğr etmek soyuma saydırmak dini inancıma sövmek dalga geçmek ki ben açık saçıl biriyim ona göre , yüzüme tükürmek aşağılamak dayak değilse tabi

Anladığım kadarıyla boşanacak durumunuz yok, inanç farklılığı konusunda yorum yapmayın, hele ki ispat yoluna hiç gitmeyin, eşin normal değil gerçekten hasta. Siz borcunuz bitene kadar idare etmeyi düşünüyormuşsunuz, bunun için mümkün olduğunca susun ki size ve çocuğa zarar vermrsin. Görev gibi gündelik bir düzen kurun, sohbet etmeye çalışmayın ya da bir konuda fikir alışverişinde bulunmayın. Sadece sen bilirsin, doğrudur vb de madem borcun bitene kadar devam edeceksin evliliğe.

Dedikleriniz çok doğrı korkularıma rağmen dayanacağım sessiz şekilde borç bitene kadar

ÖZgür olacağım bir gün prangalardan kurtulacağım elbet ama Borçlarımın bitmesine daha 1 buçuk yıl var İnan’ın ve ben oğlum odasını özler mi nasıl yaparım onları düşünüyorum allahım bir yol ver bana
Keşke hiç muhatap olmasaydınız. Neye inanacaksa inansın konuşmayın eğer boşanmayacaksanız

J

Bu adamin sagi solu belli olmaz. Sana zarar bile verebilir.
Yok mu sana yardim edebilecek abin, arkadasin, dostun ?

Türlü yollar var mesela çalıştığım şirket Zaten inşaat firması rica etsem bana daire belki tahsis eder yada bir ihtimal işten çıkarır sorunlu bu siye bilemem ama o zaman da ilişkisi var biriyle diye iftira atılır korkarım yapmam

Lütfen boşanmayın. Öykünüzü terketmeyin. Allah sizin için bu öyküyü dizayn ettiyse muhakkak sizin güçlenme izi istiyor. Hem siz bu öyküyü çözmeden terkederseniz bundan sonra ki öykünüzde benzer sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu sefer yine mi öyküyü terkedeceksiniz? Eğer şiddet dayak varsa o evde kalın diyemem ama sanırım yok. Hayat sizi elemeden siz kendinizi elemeyin! Bekleyin sabredin. Size ilk etapta tavsiyem sessiz kalmanız ve konuşmamanız olur. Kul susunca Rabbi konuşur. Ben inanıyorum siz bu problemi çözüme taşıyabilirsiniz. Çünkü ben çok örnek biliyorum. Asla yanlız hissetmeyin Sevgiler
Nekadar rahat yazmisiniz satirlarinizi..tabi yasamayan bilemez...neyse fazla kirici olmak istemiyorum ....:KK34:

Dedikleriniz çok doğrı korkularıma rağmen dayanacağım sessiz şekilde borç bitene kadar
Çocuğa da baban bilir de geç, terbiyesini kendi düzeninde verirsin, huyuna git bu adamın. Boşanmaya kendini maddi msnevi hazırla yoksa yarı yoldan dönersin, adam da nasılsa gidemedi diye iyice yüzsüzleşir.

Çocuğa da baban bilir de geç, terbiyesini kendi düzeninde verirsin, huyuna git bu adamın. Boşanmaya kendini maddi msnevi hazırla yoksa yarı yoldan dönersin, adam da nasılsa gidemedi diye iyice yüzsüzleşir.

Zaten tam da öyle oldu İnan’ın bana yüzsüzleşti geri geldiğimde de

Kendi zorla çağırdı salona , kendisi yaptı ne olduysa birden ben onu görmek istemiyorum oysa ji
Yorumlarını okuyunca şuan ayrılamayacağını anladım. Gerçekten bu kadar imkansızsa susacaksın. He haklısın senin dediğin doğrudur diyeceksin. Mümkün mertebe az muhattap olacaksın. Adam sana nefretle davranıyor, sohbet edilecek tartışılcak biri değil belli ki.

Yorumlarını okuyunca şuan ayrılamayacağını anladım. Gerçekten bu kadar imkansızsa susacaksın. He haklısın senin dediğin doğrudur diyeceksin. Mümkün mertebe az muhattap olacaksın. Adam sana nefretle davranıyor, sohbet edilecek tartışılcak biri değil belli ki.

Ayrılık beyaZın aklığı kadar kesin bir şey , bırakın her şeyi bir kenara bundan sonra nasıl güvenilir sevilir ki bir insan nasıl unutulur Zaten , can tehlikesi hiç hissetmemiştim emin olun, lakin elimle verdiğim para uçtu gitti onun da cezasını ben çekeceğim çok kızıyoeum kendime çok

Maddi manevi tazminat davası aç nafaka iste şikayet et kadın sığınma evine git yardım iste biraz orda sabredersen sana çok yardım ederler .O bu davayı duyunca bak bakalım nasıl geri fidest yapıyor .çıldır kıyameti kopar sesini duyur sanki anan seni eziyet etsinler diye doğurdu.Bugün sesi çıkan adam yarın bir imzayla el oluyor unutma korkutmak kolay onlara sonunda boşanıcaksın başka çaren yok .karakola değil savcılığa direk korkma sen korkut zor biliyorum karşıdan konuşması kolay ama biz kadınlar korktuğumuzu belli edersek daha çok korkutuyorlar bilmiyorlarki Kadın güçsüzdür ama Anne çok güçlüdür .

Back
X