• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen kırıcı olmadan yazacaklar okusun zira acıyacak yerim kalmadı...

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
Yine kavga....

Yüzüme tükürdü beni sağa sola ittirdi en sonunda S***** G** (Defol) burdan diyerek salon kapısına ittirdi yatak odama geldim kapı arkasına oturdum Hızla geldi mutfağa gitmem için zorladı...

Gittim hızla kapıyı kapattım İnan bana o an söylediklerini hatırlamıyorum bile buz kestim senden iğreniyorum dedim ve mutfağa gittim kapıyı kapattım kilitledim..
Zorlardı kapıyı açamadı sonra bağıra bağıra söylendi kapıda baktım olmuyor balkona attım kendimi duymamak için...

Sonra oğlumu aldım salondan, odama geçtim .giderken bana yapılan haksızlığa rağmen korktuğumu hissettim gel mutfağa diye zorladığında iseBıçaklarsa diye korktum çok soğuk kanlı olsam da...

İçim buz davamda haklı olduğuma Emin’imSusuyorduk ne güzel nerden bileyim bir konu oldu biliyor musun dinen emzirmek bile babanın borcu normalde dedim berde yazıyor dedi Kuran’da dedim.

Ayaklı kuran dedi sen hep ona hikaye kitabı diyorsun inanmamakta özgürsün dedim maden inanıyoruz o zaman 4 karı da alalım senin şahitliğin sayılmasın dedi dediö ki dindeki tüm kurallar dört dörtlük uygulansa Çok da adil bir dünya okurdu kudurdı adam ardından..

İnsanlar onu değiştirmiş o Allah’ın o dönem için gönderdiği bir şeymiş eski hikayelermiş Araştır bilmem ne dedi. ben inanmıyorum Benim için değiştirilemez bir mübarek allah buma izin vermedi vermez dedim..
Nerden biliyorsun çünkü öyle inanıyorum dedim kalk göster dedi aldım ayeti göstereceğim benzer bir ayeti okudum ama sen böyle değil uydurma konuşuyorsun dedi.. Dedim ki hayır uydurma değil ayet ve öğütler dağıtılmış vaziyette bekle bulayım dedim. Haykırmaya elimdeki kurana vurmaya başladı bunu biz aldık sen kimsin vs çamursun yobazsın yozgatlısın işte vs demeye başladı...

Ardından da dedim ki xkarşında oğlunun annesi var televiZyonda köpürdüğün adamlara söylediklerini benden çıkarma dedim ve ardından dedim ki öfkenin sebebi ne ? Sen bana sabahtan beri laflar ediyorsun inancıma kitabıma karakterime soyuma ben sana bir kelime etmedim bu laflarının üzerine Ama sinirlenmedim de sebebim ne haklıyım Emin’im kendimden peki sen dedim?

Ardından da ağZından çıkanla kafandaki mantığın ve kalbindeki huzursuzluk seni bu öfkeye maruz kıldı kabul et dedim ve ilk başta anlattıklarım yaşandı...

Birden kalktı beni hırpaladı tükürdü ve fırlattı Hayatım zor kalbim soğık ve alışmış vaziyette yada şokta...

Korkularım da çok artık şahsından korkuyorum onu görmek istemiyorum. Onu yakınımda hissetmek istemiyorum...

Olmasa daha iyi keşke İstanbul’a gitse ben burda iyiyim oğlumla...
Dedesi bende kalabilir, Konuşacağım korkuyorum,Bana zarar verir diye... korkularım beni istemeyen ailem , bezmişliklerim, tükenmişlik sendromu tedavim her şey üst üste ve ben nasıl kalkacağım bilmiyorum ama artık onu istemediğim gerçek.. eş değil el düşman gibi sanki yıllardır sevgi umduğum ama hep bunlara maruz kaldığım bir erkek sadece ... kendime hakaret gibi sanki kendimi bir şey yaptırmak için berabermişim gibi ;(

Offf böyle şeyler okuyunca cidden hayattan soğuyorum .nasıl ş..... insanlar . Hiç mi vicdan yok . Ailen sahip çıkmıyorsa . Git karakola sığın öldürülmekten korkuyorum de. Seni sığınma evine göndersinler . (Gerçi,Canım ülkemde ,adalet kadın isminden öteye geçmedi ) allah yardımcın olsun . Ne diyelim ki.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun eşiniz size karşı hiç iyi bi tutum sergilemiyor boşanın demek bana düşmez ama başka çarenizde yok gibi olmazsa sığınma evlerinden yardım alın

Bunu çokça düşündüm, alışkın olduğum ve tırnaklarımla bu duruma getirdiğim bir evim var oğlumun isteklerini zamanla yapabildiğim, sığınma evi şartları belli süreye kadar maaşlar ve iş güvencesi çok büyük sıkıntı daha çıkmaza girerim tükenmiş sendromu yaşıyorum dr teşhisi var ve tedavi oluyorum kaldırabilecek durumdayım benden uzak olsa allahım nolur bir yol

Boşanmak dışında bir öneri veremeyeceğiz size.. boşanamam asla diyorsanız da kocanızla aynı evin içinde olsanız da onunla konuşmayın hiç tartışmayın muhatap olmayın bence o yavrucağın akıl sağlığı için

Ilk 2-3 satiri okudum ve hemen o evden cikman gerektigini düsündüm
Gidecek yerin yoksa siginma evine gidebilirsin hem orada seni bulamaz.
Hem kendine hem cocugunuza yazik olur daha fazla o evde kalirsan.

Ailenin destek çıkma imkanı varsa , veya kendin ayaklarının üzerinde durabileceksen hiç düşünme boşan derim...
Çekilecek bir adam değil zira anlattıklarına bakarsak...

Offf böyle şeyler okuyunca cidden hayattan soğuyorum .nasıl ş..... insanlar . Hiç mi vicdan yok . Ailen sahip çıkmıyorsa . Git karakola sığın öldürülmekten korkuyorum de. Seni sığınma evine göndersinler . (Gerçi,Canım ülkemde ,adalet kadın isminden öteye geçmedi ) allah yardımcın olsun . Ne diyelim ki.

Karakola da gittim yollar evvel arabadan atlamıştım bana ön koltuktan yumruk salladığında ne oldu polis ben yerinde olsam öldürürm demiş güya tabi ben duymadım ama olan bu , babam geldi karakola yanında dedi ki ben yolda gelirken ağzın burnun dağınık görürüm diye çok korktum neden bize eziyet ediyorsun dedi , her yerden yedim darbeyi kimseye devlete de güvenim YÖK ki borcum olmasa üstümde annemlere zorla da olsa sığınırım ama borcumla istemiyorlar annem ben gidersem o işten çıkar oğlumla durur ben de çalışır onun borcu devralırım çünkü

Bunu çokça düşündüm, alışkın olduğum ve tırnaklarımla bu duruma getirdiğim bir evim var oğlumun isteklerini zamanla yapabildiğim, sığınma evi şartları belli süreye kadar maaşlar ve iş güvencesi çok büyük sıkıntı daha çıkmaza girerim tükenmiş sendromu yaşıyorum dr teşhisi var ve tedavi oluyorum kaldırabilecek durumdayım benden uzak olsa allahım nolur bir yol
O zaman tek çare eşiniz adam ediceksiniz olmuyor mu o zaman aynı evin için de iki arkadaş en azında iyileşene kadr

Bangır bangır kadına çocuga şiddet istismarrraa hayır diye nameler atıyoruzz vee bi erkeğin kadına ve içinde çocugu olan kişinin yaptıklarına baaak lütfen sessiz kalmayın cocugunuzun geleceği için böyle ortamda büyütmeyinn .... yazıkkkk din konusuna girmiyorum bile Allah yardımcısı olsunn Allah korkusu olmayandan herşey beklenir

Boşanmak dışında bir öneri veremeyeceğiz size.. boşanamam asla diyorsanız da kocanızla aynı evin içinde olsanız da onunla konuşmayın hiç tartışmayın muhatap olmayın bence o yavrucağın akıl sağlığı için

ÖZgür olacağım bir gün prangalardan kurtulacağım elbet ama Borçlarımın bitmesine daha 1 buçuk yıl var İnan’ın ve ben oğlum odasını özler mi nasıl yaparım onları düşünüyorum allahım bir yol ver bana

su an varya tek sinirlendigim konu o yavrucagin korkmasi!!!! kendinize sayginiz yoksa cocuga sayginiz olsun!!!!!!!!! onu simdiden bu piskolojiye sokmak cok güzel tebrikler!!!! konu ne olursa olsun!!!!

Boşan ya bir kişi ne hakla dine laf söyler öyle bir insanla allah kimseyi karşılaştırmasın ailene gerek yok git sığınma evine bosanincada izini kaybettir başka şehirde hayat kur kendine nasıl bulacak sanki seni

Bangır bangır kadına çocuga şiddet istismarrraa hayır diye nameler atıyoruzz vee bi erkeğin kadına ve içinde çocugu olan kişinin yaptıklarına baaak lütfen sessiz kalmayın cocugunuzun geleceği için böyle ortamda büyütmeyinn .... yazıkkkk din konusuna girmiyorum bile Allah yardımcısı olsunn Allah korkusu olmayandan herşey beklenir
İmkanım olsa bir dk durmam çalışıyorum ama aldığımdan bana 130 tl kalıyor her borç benim üstüme İnan’ın annemler bu borçla beni istemiyor ve ben normalde tam bir Atatürk kadını bakımlı üsturuolu güçlü görünen x hoca yada hanımdım halimi görse bilenler beni ne der acaba

Boşan ya bir kişi ne hakla dine laf söyler öyle bir insanla allah kimseyi karşılaştırmasın ailene gerek yok git sığınma evine bosanincada izini kaybettir başka şehirde hayat kur kendine nasıl bulacak sanki seni
TC şartları , genç ve güzel bir kadın, kimsesi olmadığı er geç belli olacak ve parası olmayan bir kadın için hayal ürünü bunlar

Karakola da gittim yollar evvel arabadan atlamıştım bana ön koltuktan yumruk salladığında ne oldu polis ben yerinde olsam öldürürm demiş güya tabi ben duymadım ama olan bu , babam geldi karakola yanında dedi ki ben yolda gelirken ağzın burnun dağınık görürüm diye çok korktum neden bize eziyet ediyorsun dedi , her yerden yedim darbeyi kimseye devlete de güvenim YÖK ki borcum olmasa üstümde annemlere zorla da olsa sığınırım ama borcumla istemiyorlar annem ben gidersem o işten çıkar oğlumla durur ben de çalışır onun borcu devralırım çünkü
Ne borcun var ki . Ayrıca yine çalışırsın ödersin borcunu . O evde durup eziyet görmek zorunda değilsin . Lütfen o evde kurtul . Polis öyle şeyler söylemez eşin olacak g...v...t uydurmuş .

su an varya tek sinirlendigim konu o yavrucagin korkmasi!!!! kendinize sayginiz yoksa cocuga sayginiz olsun!!!!!!!!! onu simdiden bu piskolojiye sokmak cok güzel tebrikler!!!! konu ne olursa olsun!!!!
Başlığı size iade ediyorum rica ederim yazmayın dediklerinizin eşimin bana yaptığından farkı YÖK benim için zira

Back
X