merhabalar. sorular bitmiyor malesef Şimdi ben birine okulda tutuldum filan. biz bu çocukla çıkıyoruz bir haftadır filan. benimle doğumlu ama ben 2. sınıfım o 1. sınıf okula yeni geldiğinde tanıştığı iki kız var bunlar benim eskiden çok samimi olup bir yıldır konuşmadığım kızlar. benimkine beni kötülemişler. ben o kızdan birinin hoşlandığı çocuğun kankalarıyla arkadaş olup aralarını bozmuşum sözde iftira atmışlar bana bende ailem üzerine yemin ettim. sana inanıyorum onlarla bidaha görüşmeyeceğim dedi. okulda çıkışlarda hep beraberdik. mutluyum seni asla bırakmak istemiyorum diyodu. bugün seni üzebilirim dedi seviyorum dedi. günlerdir bana bakımlı ol filan diyodu bende bunlar kırıyo beni dedim. yani ben bu zamana kadar hiçbi kimseden böyle bişey duymadım okula giderken normal giyiniyorum herkes güzel bulur beni çok kırdı. söyledim özür dilerim bir daha yapmam haklısın dedi. bugünde diyoki seni seviyorum gerçekten sevgili olmaya devam edelim ama bu dönem çok çalışmam lazım herkes kendi çevresiyle takılsın bizde haftada üç kez takılalım yoksa birbirimze sunacağımız bişey kalmaz çok sıkılırız. başkası olsa çoktan tekmeyi basmıştım ama gerçekten seviyorum. ben ne yapmalıyım kafam çok karıştı. çocuk başak burcu bide ben aslan.