• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen linçlemeyin

Yok çocuk olsun diye birlikte olduk onun dışında aramızda bir şey yok
Bir çocuk yapılmış, 2. çocuğu da çok istemiş.
Yeniden hamile kalmak istiyorum ve ovulasyon testi (yumurtlama testi) yapayım dedim değerlendirmek için. 2 gündür yapdım ama resimde görüldüğü gibi çıkdı hep tarihi de geçmedi daha 2024e kadar. Acaba ne sorun oldu ki bilen varmı?

Mantıken en azından birçoğumuz için böyledir eminim, sevmediğiniz birinden birkaç çocuk yapmak istemezsiniz.
Hele sevgi istiyorsanız değer görmek istiyorsanız ve aslında niyetiniz boşanmak ve hayatınıza devam etmekse, denemeler yapmazsınız.

Konu sahibi kusura bakmasın, Türkiye’de yaşasa çocuklu bir kadının aile desteği yoksa, ekonomik şartları da elverişli değilse boşanmamasını, eşi rahat bırakmaz endişesiyle boşanmaktan korkmasını anlarım lakin yurtdışında barınma sorunu olmuyor, çocuk parası alıyorlar, iş sorunu yok, yasalar kadından yana, aile desteği olmadan rahatça boşanıp çocuğuyla hayat kurabilir ama onun yerine bizde boşanma yok diyor, boşanmaktan korkuyor ama aldatmak son gaz, ki aldattığı adam da evli, konuştuğu adamın amacı belli de, bir kadın başka bir kadına bunu neden yapar?

Bir çocuk yapılmış, 2. çocuğu da çok istemiş.

Mantıken en azından birçoğumuz için böyledir eminim, sevmediğiniz birinden birkaç çocuk yapmak istemezsiniz.
Hele sevgi istiyorsanız değer görmek istiyorsanız ve aslında niyetiniz boşanmak ve hayatınıza devam etmekse, denemeler yapmazsınız.

Konu sahibi kusura bakmasın, Türkiye’de yaşasa çocuklu bir kadının aile desteği yoksa, ekonomik şartları da elverişli değilse boşanmamasını, eşi rahat bırakmaz endişesiyle boşanmaktan korkmasını anlarım lakin yurtdışında barınma sorunu olmuyor, çocuk parası alıyorlar, iş sorunu yok, yasalar kadından yana, aile desteği olmadan rahatça boşanıp çocuğuyla hayat kurabilir ama onun yerine bizde boşanma yok diyor, boşanmaktan korkuyor ama aldatmak son gaz, ki aldattığı adam da evli, konuştuğu adamın amacı belli de, bir kadın başka bir kadına bunu neden yapar?
Onursuz çünkü çoğu kadın bile isteye yapıyor bunu tek derdi seks yatıp kalkmak

Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan 😞
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm 🥺🥺
Gözü çıkmaya. Boşanma sizde olmayacak kadar muhafazakarsanız aldatma bundan sayılmıyor mu. 😀 en kolayını tepip zoru seçmişsin. Şimdi bunu niye açtın. Fikir de veremiyoz. 🤔

Eşinizin anne babası vefat etmiş daha sonraki süreçte 1-2 kişiyle yazışarak sizi aldatmış bunu sizde biliyorsunuz sende aldatmayı kafaya koymuşsun ortada bir yuva yok zaten boşanın. Yurt dışında yaşıyorsunuz trden daha kolay olur yeni bir hayat kurmak.

7 yıllık evlilikte kadın erkek ateş ile barut hiç ilişki olmaması mümkün mü?
Adama nasıl rol biçiyor bakalım adam ne bilsin bunun çevirdiği dolapları
Ilişki olmayabilir soğukluk ne bileyim bir sürü ters giden şey olabilir ama boşanmak yok nedir
Hangi devirde yaşıyoruz

Bence bunu bilerek dedi ki ortalık karışsın
Boşanma olmayan bir yerde başka erkekle gözgöze gelmeye korkar insan
Düşünün boşanma yok katı bir kural ama başka erkeklerle herşeyi konuşmak serbest

Büyük çelişki

O zaman aklıma gelen şu kadın boşanamıyor çünkü yasak adam mutsuz boşanmıyor
Hangi dizi filminin konusuysa

Aklıma gelen kadın kocasiylami konusuyor
Olur mu olur bu bile denk gelir ama

Boşanmanın yasak aldatmanın normal olduğu durumda👍

Eşinizin anne babası vefat etmiş daha sonraki süreçte 1-2 kişiyle yazışarak sizi aldatmış bunu sizde biliyorsunuz sende aldatmayı kafaya koymuşsun ortada bir yuva yok zaten boşanın. Yurt dışında yaşıyorsunuz trden daha kolay olur yeni bir hayat kurmak.
Yani eşim.beni aldattı bende aldatacagim mantığı

Merhaba,
kiminiz beni linçleyecek yargılayacak biliyorum ağır konuşacaksınız ama benim gibi olan kadınlar bardır eminim beni anlayan 😞
Evliyim 7 senedir başından beri mutsuzluk var hiç beklediğim gibi bir evliliğim değil. Sevgi görmüyorum değer görmüyorum başım okşanmıyo yatak ayrıldı ilişki hiç yok zaten buraya o sorunu çok yazmışdım en son 3 sene önce çocuk için birlikde olduk..
yaşım genç bişiler istiyorum artık değerli olduğumu hissetmek boşanmak asla olmuyo bizde malesef . Biri yazdı bana sosyal medyada uzak dursam da ısrarcıydı engelledim yine israrcıydı evli olduğumu biliyo oda evli ve mutsuz konuşmasından malesef nedense etkilendim aslında görünüş hiç bana göre değil ama onun ilgisine düşdüm ihanet bu biliyorum ne yapacam bilmiyorum keşke boşanabilsem özgür olsam böyle nasıl ömür geçecek bilmiyorum çok kötüyüm 🥺🥺
Aldatma egiliminizi linclemeyelim de napalim, alkis mi tutalim?

Bosan, ondan sonra ne yaparsan yap, toplam 4 kisilik iliski mi olur bu ne magma seviyesinde bir iliski modeli yahu.

Edebimden yazmak istemediklerimi yazamadim.

İlişkid nude istenmesi konusuna bakıyorsunuz. Bence linç falan umurunuzda değil sanki. Birini tutup ülkeye getirmişsiniz, bunu da getirin. Sosyal medyada eşimle annemle kardeşimle yazışsam gider sorarım sen miydin diye. Millet görmeden tanımadan koca boynuzluyor. Belki insan kaçakçısı belki uyuşturucu taciri belki dolandırıcı kadın parası yiyici. Koşun nude foto atın kaçırmayın bunu.

Boşanmanın asla olmadığı yerde aldatma var bu nasıl çelişki
Onur gurur yok bi kere bosanmaya korkuyor aldatirken linç yapmayin yazmissin birde mutluluklar o zaman

Merhaba,
Bence önce Esra Erol'a çık aynen böyle anla.Zaten sonra lincin de rezilliğin de alasını görürsün.Hem eşin de seni tek celsede boşar.Ya da evinde bu yaptığın yanlıştan dönerek yaşamına devam et veya boşanmanın yollarını ara.

Back
X