Lütfen mideme bir çare:((((

karcicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
565
12
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben 20.haftaya giriyorum inş. ama midem 3 haftadır beni bitirdi hep bir yanma, hep bir gaz ağızdan, yediklerim boğazıma ekşi ekşi geri geliyor
doktor gaviscon hap verdi ama o bir anlık kesiyo ayrıcada çokk iğrenç tadı var çiğneyemiyorum midem kalkıyo dişlerime yapışıyo iğrendim bildiğiniz bir yöntem varmı birkaç saatte olsa rahatlatacak

Canim ben hamileyken doktorum Rennie duo diye bi surup vermisti ve cok ise yariyordu. Birde doktoruna danistiktan sonra maden suyu icmeni oneririm. Hem miden icin iyi olur hemde bebek icin cok faydali.

Canim ben hamileyken doktorum Rennie duo diye bi surup vermisti ve cok ise yariyordu. Birde doktoruna danistiktan sonra maden suyu icmeni oneririm. Hem miden icin iyi olur hemde bebek icin cok faydali.

tadı nasıl ?? soda içiyorum ama oda 1 saat idare ediyor ne zaman bitecek bu işkence ?

bende rennie duo kullanmıştım. yemeklerden hemen sonra içiyorsun. aksatmaman lazım ama. bana da yaramıştı

tadı nasıl ?? soda içiyorum ama oda 1 saat idare ediyor ne zaman bitecek bu işkence ?

Canim tadi gaviscona benziyo ama daha iyisi. O yanma yuzunden tadi falan umrunda degildi valla dikiyodum kafaya😊

Back
X