Sanırım öyle en çokta zoruma giden o diyebilir enişteme bak onca yoldan geldi ablamçocuğumuza bakıyor sürekli yanımızda senin kardeşin bile arayıp sormuyor aynı şehirde olduğu halde diyemiyor sanırım.Yiğenim ameliyat oldu amcası arayıp sormadı ve aynı şehirde çok yakınlar.Kardeşinizde sizi üzmek için fırsat kolluyor gibi.
Yani bizim yüzümüzden aralarının açılmasını kardeşimin ona kinlenmesin istemiyorum o yüzden birşey diyemedim ama bundan sonra gelmeyeceğim yani mesafe koyacağım artık.Yapılan fedakarlıklar gözükmüyor demekki.
Çok doğru söylüyorsunuz gerçi bu ikinci oldu daha önce de kalbimi kırmıştı ağzından çıkanı kulağı duymuyor daha önce de bağırdı bana yiğenim yüzünden.Yeğenim ameliyat olacaktı bende moral vermeye çalıştım üzülmeyin bebek daha çabuk toplar yaşlı kişiler bile atlatıyor kafanıza takmayın dedim masaya vurarak bu çocuk narkozdan uyanmazsa napcan ha napcan diye bağırdı sanki ben yiğenimin kötülüğünü istiyordum sadece moral verdim strese girmesinler diye. o zaman çocuk ameliyat olacağı iÇin uzatmadım çünkü kardeşim hassas bir dönemdeydi ama bu sefer çok daha zoruma gitti.Olur mu canım. Yeğeninizle görüşmelisiniz.
Kardeşinizle araları bozulacak şekilde söylemeyin, gülerek söyleyin.
“Enişte çocuğu doyurdum 2 yumurta, 2 dilim ekmek, meyve, süt ve bisküvi yedirdim. Ah eniştecim ah. Yeğenime prensler gibi bakarım, takdir yok. Evi temizlerim, yemek yaparım, takdir yok. Hep eleştiri, hep eleştiri. Olmaz ki ama hahhahhah” deyip gülün. O “şaka yaptım” vs der, siz “ben de takılıyorum zaten” dersiniz. Ama lafınızı da söylemiş olursunuz.
Çok kırıldım zaten çok hassasım bu dönemler hamileydim 1 ay önce düşük yaptım hep içimde yara bu daha çok yeni zaten 1 ay oldu.ve bunların böyle yapması bilmiyorum dediğiniz doğru artık mecburmuşum gibi görüyorlar sanırım.Bi tabir var alışkanlık kudurukluktan beter diye, kardeşin ve eşi artık sizin yaptığınız her şeye çokça alışmış ki görmüyorlar bile artık.
Çok ayıp etmişler yarın birgün resti çekip istedikleri şeyi yapmasanız ya da başka bir sebepten yapamasaniz sizden kötüsü olmaz emin olun. İnsanın kardeşi bile olsa kadir kıymet bilmez nankörlük yapar. Bence birazcık mesafeli olun çünkü daha çok kırılırsınİzmir bu gidisle
Kendi teyzelerimden ilgi görmediğim iç,n ilgili teyze olmaya çalışıyorum ki yeğenimi de çok seviyorum çok şeyler yaptım anlatılmaz ama borçları vardı 10 bin tl çıkardım gözümü kırpmadan verdim eşimde destek oldu kendi kardeşi hiç arayıp sormaz yardımcı olmaz ona birşey demezler kardeşimin hamileliğinde yanında oldum işten izin Alip sürekli yanı a geldim.Eşim hiç birşey demedi sağolun anımda oldu Bunca yapılan şeye çok ayıp kaçtı.
Bende öyleyim kardeşime çok düşkünüm ama kardeşim kırılacağımı anlamıyor mu acaba.Birde benim hayati tehlikem vardı hamileliğimde kendimi yeni toparlıyorum.Bende mesafe koyacağım bundan sonra eşime ve işime adayacağım kendimi.İnsanlar ailenizde olsa kıymet bilmiyor demekki acı bir şekilde tecrübe ettim bunu.Enişte elin oğlu, hadi o odun olsun.
Kardeşiniz nasıl sizin bu durumda olmanıza ses çıkarmıyor?
Anlamıyorum bazı kadınları. Ben mi çok düşkünüm kardeşime bilmiyorum...
Benim kocam kardeşime sesini yükseltse,
hop orada dur bakalım! Derim.
Kardeşin çocuğumuza bakamadı imasında bulunsa,
Az ye de kendine Uşak tut, derim.
Hayır bir de senin çocuğun olmadığı için anlayamazsın falan dusuk yapmış kadına söylenecek laf degil....
Uzak durun.. varlığınızın kıymeti Yok, belki yokluğunuzda anlaşılır.
Aslında düşkün çok yalvarıyor gelin özledim diye gelinceye böyle olaylar oluyor bu ikinci kez oldu.Kırılıyorum işte ama pimpirikli ve alingan oluyorum ona göre.Teşbihte hata olmaz
Iyilige iyilik olsaydi sarı öküze bıçak olmazdı demiş atalarımız
Insanoglu nankör. Mesafeyi koyun ve hissettirin.
Bence suçun büyüğü kardesinizde .
O size nasıl davranırsa esi de öyle davranır çünkü.
Bende öyleyim kardeşime çok düşkünüm ama kardeşim kırılacağımı anlamıyor mu acaba.Birde benim hayati tehlikem vardı hamileliğimde kendimi yeni toparlıyorum.Bende mesafe koyacağım bundan sonra eşime ve işime adayacağım kendimi.İnsanlar ailenizde olsa kıymet bilmiyor demekki acı bir şekilde tecrübe ettim bunu.
Ne yalan söyleyim siz böyle deyince çok farklı hissettim gerçekten hata yapıyorum hayatıma hep başkalarını mutlu etmek için harciyorum.Şu an çok farklı hissettim kendimi yaptığım yanlışlar gözümün önünden geçti çok çok doğru söylüyorsunuz...Bence siz hala aynı hatayı yapıyorsunuz.
Bugün kardeşiniz tarafından kırılırsınız, yarın eşiniz. Diğer gün işten ayrılırsınız.
Hayat sizin. Birine adamayın.
Ne kardeşinize, ne yeğeninize ne de eşinize.
Kendiniz için yaşasanıza yahu...
Çağırdılar mı?
Çok özledim yeğenimi ama malım dusuk yaptım daha yeni toparlanıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum zaten, diyin.
Yada öyle bir vakit ayırabiliyorsanız eşinizle iki günlük kaçamak yapın.
Yada evde uzatın ayaklarınızı yatın. Bir arkadaşınızı ziyaret edin. Yeğeninizi sevmeye gidin, ve dönün.
Kendinize adayın hayatınızı. Başka Yok.
Ne yalan söyleyim siz böyle deyince çok farklı hissettim gerçekten hata yapıyorum hayatıma hep başkalarını mutlu etmek için harciyorum.Şu an çok farklı hissettim kendimi yaptığım yanlışlar gözümün önünden geçti çok çok doğru söylüyorsunuz...
Çok güZel fikirler verdiniz teşekkür ederim.Düşünüyorum bunca yıl pek birşey yapmamışım kendim için hatırlayamadım bile.Hep başkaları iÇin yaşamışım.Yarından itibaren başlayacağım plan yapıp kendi sevdiğim şeyleri yapacağım.Kendiniz için büyük-küçük fark etmez her gün bir şey yapmaya bakın.
Bugün kendiniz için sevdiğiniz bir kitaba başlayın, kendi keyif zamanınız olsun.
Yarın arkadaşınızı kahveye çağırıp muhabbet edin,
Bir başka gün sevdiğiniz bir el işi yapın,
Bir tatlı yapın,
Görmek istediğiniz bir yere gidin,
Sinema/ tiyatroya gidin
Değişik bir kahve yapmayı öğrenin,
Dua edin.
Neyse sevdiğiniz gün içinde kendinizi değerli hissettirecek seyler yapın, kendiniz için yapın.
Bunun için paraya yada birine ihtiyacınız Yok.
En son ne zaman kendiniz için yaşadınız?
Valla sanırım öyle düşünüyorlar .Benciller hemde çok.Çünkü bi tek onların çocuğu var ve bı tek onlar çalışıyor
İste Bunlar hep bencillikten
Ay deli midir nedir. Gece gece sinirlendim. Evet enişteniz ve kardeşiniz de nanköreniştem yüksek sesle bağırdı bana bu çocuk narkozdan çıkmazsa birşey olursa napcan ha napcan diyerek masaya vurdu
Bu
Çok doğru söylüyorsunuz gerçi bu ikinci oldu daha önce de kalbimi kırmıştı ağzından çıkanı kulağı duymuyor daha önce de bağırdı bana yiğenim yüzünden.Yeğenim ameliyat olacaktı bende moral vermeye çalıştım üzülmeyin bebek daha çabuk toplar yaşlı kişiler bile atlatıyor kafanıza takmayın dedim masaya vurarak bu çocuk narkozdan uyanmazsa napcan ha napcan diye bağırdı sanki ben yiğenimin kötülüğünü istiyordum sadece moral verdim strese girmesinler diye. o zaman çocuk ameliyat olacağı iÇin uzatmadım çünkü kardeşim hassas bir dönemdeydi ama bu sefer çok daha zoruma gitti.
Bence siz hala aynı hatayı yapıyorsunuz.
Bugün kardeşiniz tarafından kırılırsınız, yarın eşiniz. Diğer gün işten ayrılırsınız.
Hayat sizin. Birine adamayın.
Ne kardeşinize, ne yeğeninize ne de eşinize.
Kendiniz için yaşasanıza yahu...
Çağırdılar mı?
Çok özledim yeğenimi ama malım dusuk yaptım daha yeni toparlanıyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum zaten, diyin.
Yada öyle bir vakit ayırabiliyorsanız eşinizle iki günlük kaçamak yapın.
Yada evde uzatın ayaklarınızı yatın. Bir arkadaşınızı ziyaret edin. Yeğeninizi sevmeye gidin, ve dönün.
Kendinize adayın hayatınızı. Başka Yok.
Maalesef öyle ben hastalandım burada sanırım moral bozukluğundan ama artık izin vermeyeceğim.Ay deli midir nedir. Gece gece sinirlendim. Evet enişteniz ve kardeşiniz de nankör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?