Lütfen okuyun arkadaşlar uzun ama.

İşte o an söyleyemedim ama içim yandı daha fazla uzamasın üzerlerine gitmeyim diye ama bundan sonra izin vermeyeceğim artık hayatımı hep aileme adadım kendime çok haksızlık yapıyorum.Diyorum ki onlar mutlu olsun ben olmasamda olur ama artık bunu yapmayacağım gerçekten hak etmiyorum bunu.Ve eşimide peşimde sürüyorum o da benimle sıkıntıya giriyor.Adam ben kardeşimi görmek istiyorum diye geliyor bunları görünce oda kinleniyor bana yapılan haksızlıktan.Bundan sonra zaten kolayca gelebileceğimi sanmıyorum kardeşime.

Size bagirmamis kendi kendine sitem etmis bir nevi. Biraz fazla alingansinz gbi geldi bna. Bu zor döneminizi evinzde gecirmenizi tavsiye ederm.. o dönemi bilirm insan Anne babasina bile en ufaktan aliniyor. Evinize dönün herkes yernde mutlu olsn

evinize dönün bence. çocuk bu dışarı daki hazır fast fooda meraklı olur tok da olsa açım der. bunu bilemeyecek kadar ana baba değilller sanırım.

Kardeşiniz bir kere saçma esprisini kocasının yanında yaparak hata yapmış.
Eniştenizde annesi bakmayınca çocuğuna kimse onun gibi bakamıyor zayıflıyor gibi imada bulunmuş.
Ve durumdan rahatsız olmuş.
Enişte belli ki fevri
E ben herzaman diyorum MESAFE KİM OLURSA OLSUN İYİDİR.

Siz iyilik yapıp denize attınız.
Yüce Allah görüyor kulu görmese de olur.
Şuandan itibaren tek yapacağınız
herkese ederi kadar değer.

valla mesafe olsun. kıymet bilmiyorlar. mesafeyi görsünler anlarlar. birazda eniştenin tarafı koştursun. sen koşturuyorsun kıymeti yokmuş baksana. bu arada o şekilde bağırmaya hakkı yok. sen teselli ediyorsun ne bağırıyorki öyle hayret bişey. kardeşinde nankörmüş. ben oğlumu ablama bıraktığımda sözlerimi seçiyorum yanlış anlamasın diye ablam. özen gösteriyorum.

Yok bağırdı hemde masaya vurarak bağırdı bana şok oldum zaten o an yani o benim yeğenim kötülüğünü istermiyim benim canım ciğerim o.Hem ben kötü birşey de demedim kardeşim biraz hassas olduğu iÇin moral vermeye çalıştım o zaten bebek çabuk iyileşir dedim atlatacak dedim birşey demedim.Daha sonra hışımla gelerek bu çocuk narkozdan uyanmazsa napcan ha napcan diye masaya vurdu.O kadar umursasaydı çocuğu ameliyat olacağı gün biraz vakit geçirirdi halbuki tv izleyip uyudu yani.Aslında alıngan değilim sadece yapılan hareket çok ayıp ben eşime asla izin vermem kardeşimle öyle konuşmasına.Ve kardeşim yalvardı gelin diye o zamanda bu zamanda.Şimdi gideceğim diyorum izin vermiyor kardeşim.Ama bileti yarına aldığım iÇin yarın çıkmak Zorundayım maalesef.

Kıymet bilmeyene yaklasmayın..Toplanın geri gidin......
Siz misafirsiniz sizi bırakıp dısarda yiyip eve gelmek ayıp.Cocuğu götüren size de alabilirdi.
Doğru söylüyorsunuz onu hiç düşünemedim inanırmısınız yapılan hareket beni çok üzdüğü iÇin hiç birşey düşünemedim.

evinize dönün bence. çocuk bu dışarı daki hazır fast fooda meraklı olur tok da olsa açım der. bunu bilemeyecek kadar ana baba değilller sanırım.
Bende onu dedim kardeşime dışarda görünce merak etmiştir dedim açım demiştir dedim güldü şaka şaka dedi.Bilmiyorum amaç ne yani alıngan değilim ama insan alınıyor yani.

Kars
kardeşlerime anneme eşime her zaman kendimden önde tuttum ama bu kez kardeşimin yaptığını hak ettiğimi düşünmüyorum insan kırılıyor ben karşılıklı yapmıyorum ama en azından teşekkür etmeseler dahi böyle olumsu konuşmasalar bana yeter.Zaten kendilerini idare edecek kapasiteleri var bundan sonra mesafe koyacağım kendimi kndi hayatıma endeksliyeceğim

Eniştemin tarafı koşturmuyor ama onlara laf söylemiyor demekki iyi olmak iÇin birşey yapmamak lazımmış.Ben kendi derdimi unuttum onlara koştum yardımcı olayım diye bunu mu hak ettim yani.

Başından yapmamanız hata.
Onlar Aile atılmaz.
Ama önce kendiniz ...

Doğru söylüyorsunuz onu hiç düşünemedim inanırmısınız yapılan hareket beni çok üzdüğü iÇin hiç birşey düşünemedim.
Eet ortada baska bir ayıp var ,buda üste çıkmak olmus.Demekki planlıymıs yemek isi .Yemeği planlayıp cocugu götürdünüz biz neciyiz deseydiniz .

Kendi annesine de diyormuymus iyi bakamiyorsun diye.
Hayatımda böyle saçmalık duymadım. Teşekkür edeceklerine birde neler diyorlar.
İnsan evdeki maaşlı bakıcısına sorarken/söylerken cekiniyor bunları kaldı ki size nasıl böyle pervasız konuşabiliyorlar anlamadım.

Yok zaten benim bir bebek geçmişim yok çok profesyonel değilim bebek bakımında ama elimden gelenin en iyisini yaptım her konuda yeterli enim iÇin Kadir kıymet bilmek çok ayrı

Yok zaten benim bir bebek geçmişim yok çok profesyonel değilim bebek bakımında ama elimden gelenin en iyisini yaptım her konuda yeterli enim iÇin Kadir kıymet bilmek çok ayrı
E canım bilmiyorlar mı daha önce bebek bakmadığınızı?
Kusura bakmasınlar yani. Beğenmiyorlarsa kendileri baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…