Lütfen okuyun arkadaşlar uzun ama.

İste bu son olay size fırsat olsun uzaklaşmak için. Bir daha da kendinizden fedakarlık yapıp başkasının söküklerini dikmek için uğraşmayın.

Çünkü anladım ki, bu hayatta kimseden bir beklentiye girmemen gerektiği gibi kimseye de beklenti kaynağı olmamak lazımmış. Her iki turlu de zarar ediyorsun.

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz eşimde diyor aynı şeyi çünkü hassasım üzüldüm hasta oldum tekrar.

Manyak bunlar. Yeğen için bile çekilmez.

Bazıları öyle buldumcuk oluyo maalesef bence biraz mesafe koymalisin ne kadar kardeşte olsa aynı şey benimde başıma geldi insanlar artık nankör ve bencil oluyorlar

Bırakın naparlarsa yapsınlar yahu. Kardeşiniz çok nankörmüş cidden. Düşük yapmışsınız haliniz belli size çocuğuyla nispet yapıyor. İnsanları anlamak mümkün değil, acı... Teyzem çocuğunu öptüm diye kızmıştı. Senede bir kez oda zorla giderim. Belki anlamıştır hatasını diye söylemiştim böyle böyle dedin bana diye. Bana dedi ki söyledim de alınıp sevmeyi bıraktın mı? Böyleler yapacak birşey yok. Sonrasında çok yalvardı ama bende tükenmişti sonuçta. Görmemişin çocuğu olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…