- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
- Konu Sahibi kelebekkk_90
-
sen ona hakkını helal etmiyorsun ama seninde ailenin yaptıgı doğru mu sence???
sürekli aşşalamışlar
ilk ask ve terkedilmek cok aci vermistir.ilerde biri cikar iyiki olmamis desin:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen kendince haklısın canım bir takım hayallerin vardı ama yıkıldı,hayat devam ediyor karşına daha iyileri çıkar,öncelikle okulunu bitir ve kariyerine devam et hiçbir erkek için çalışma hayatın için ödün verme ama ben ailenin tutumunu hiç begenmedim,karşı taraf için 2 yıllık mezunu,yok pazarcı gibi konuştu bu tür konuşmalar biraz küçük görme oluyor,sen başkasına aşık olsan ve karşındaki kişi çok iyi olsa ama eğitim durumu seninle eşit olmamış olsa ailen yine karşı çıkar bence.
Bilmiyorum ki canım babam ailesini felan araştırmış benimle oturdu konuştu babam sen ona nasıl guvenebildin dört ayda dedi tamam dedi okumasan neyse evlen ama benim senin için hayallerim,var o çucuğu küçümsemiyorum ama sana göre değil dedi bir hafta sonrada babam o çocuk oynamış böylece öğrendin hayatın gerçeğini dedi beni ondan soğutmaya mı çalıştı bilmiyorum ama bana onun küfür atması bitirilen insan gibi bitirmeyişi yıktı beni yazıklar olsun belki de inat uğruna nişanlandı bilmiyorum. Ama o sözleri vermiycektş canım bana sen o evde misfirsşn baban vermezse mahfolurum sen me yaparsın diyen adam cesur olamadı babasıyla arası bozulmuş beşkide aileside beni istemedi bilmiyorum.. Susyorım.. Sağol yorum için
Bunu bir hata veya kayıp olarak değil,bir ders olarak görmeye çalış.
Ders 1 : Bir dahaki ilişkinde adımlarını yavaş at.
Ders 2 : Annenin sözünü dinle :)
Sen kendince haklısın canım bir takım hayallerin vardı ama yıkıldı,hayat devam ediyor karşına daha iyileri çıkar,öncelikle okulunu bitir ve kariyerine devam et hiçbir erkek için çalışma hayatın için ödün verme ama ben ailenin tutumunu hiç begenmedim,karşı taraf için 2 yıllık mezunu,yok pazarcı gibi konuştu bu tür konuşmalar biraz küçük görme oluyor,sen başkasına aşık olsan ve karşındaki kişi çok iyi olsa ama eğitim durumu seninle eşit olmamış olsa ailen yine karşı çıkar bence.
Erkekler neden böyle büyük sözler verirler anlamıyorumbenimde benzer bir durum başıma gelmişti..2 senede ancak kendimi toparladım..umarım senin o kadar sürmez .. O zamanlar artik ben kimseyi sevemem kimsede beni onun kadar sevemez diyordum kiiiii eşimle tanışana kadar
Şimdi iyiki olmamış diyorum..bizde onun ailesi istememisti farkli sehirden oldugum için..ben üni o lise mezunuydu..guzelde bi işim vardı.
O zamanlar gayriihtiyari ona ve ailesine beddua etmistim
Ama şimdi dua ediyorum beni istemediler diye
Ve eminim sende ilerde öyle diyeceksin...
Emin ol ailelerin dediği çıkıyor,onlara kızma sakın
Mutluluklar...
Aslinda ne kadar sansli oldugunun farkinda bile degilsin. Onca gezip tozmus, sonrada sana kisitlamalar ile geliyor öylemi?
Kendin diyorsun, egitimin, kariyerin yerinde diye. Kenden iyi ve kötüyü ayirt edebilen bir bireysin. Nasil bu kisitlamalara geldin?
Zaten sevmeden baskalar ile beraber olmasi, gönül eglendirmesi onun ahlaki seviyesi gösteriyor bile. Ve sonrada hemen hemen nisanlamasi bu seviyeyi tekrar gösteriyor. Vallahi o nisanladigi kiz'a acidim. Böyleleri ile ömür geçmez.
Aklina sakin intihar gibi saçma sapan fikirler getirme. Bu sahistan kurtuldun diye sükür et. Ilerde seni sen oldugundan dolayi kabul eden,
seni kisitlamayan, seni mutlu eden elbette biri ile beraber olup evleneceksin.
Çare zaman.Sizi bu kadar üzmesinin sebebi ilk olması.Hattınızı da değiştirmişsiniz ne güzel,takip etmeyi de bırakırsanız her şey yoluna girecek.Ancak kpssyi ihmal etmeyin.İnanın bi zamandan sonra umrunuzda bile olmayacak.Bende büyük sıkıntılar atlattım intiharı bende düşündüm yaşımın küçüklüğüne ragmen ama bir gün sıkıntıların biteceğine inandım ve bitti.Lutfen sizde inanın ve bir daha kimseye kendinizden taviz vermeyin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 ay süren binlerce hayalin kurulduğu bir birliktelikti..
İlk sevgilimdi, bana beni hep çok sev sen benimsin karımsın her şeyimsin. İlk kez her şeyden çok sevdim derdi.(Çok kızla gezmiş tozmuş ilk kez sevmiş)
Baban vermezse mahfolurum diyodu. Okulum biter bitmez beni alıcaktı seneye bitiyo okulum. Üniversitede okuyorum iyi bir eğitimim kariyerim var şükürler olsun. Çalışmamı istemiyodu onuda kabul ettim. Deli gibi kıskanıyodu kapalı biriyim zaten pantol giymiycekmişim, evden çıkmadan ona haber vercekmişim hepsini yaptım. Sen ne saf temizsin benimsin huzurunu hissedebiliyorum derdi kucağıma yatarak. Suda doğum yapcakmışım, çocukların adını koydu binlerce hayali o kurdurdu. 15 yıl sonra buldu beni ilk okul arkadaşımdı.
Ve ailem öğrendi. İstemediler aradılar oda anneme tamam abla olmuyosa zorlanmaz demiş bu kadar..
Sonra ben ulaşmaya çalıştım bana istemiyorum kızım yeter artık defol git ananla babanla hallet sorununu benim bi suçum yok dedi. Bu kadar mı dedim evet bu kadar bitti kendine iyi bak unut beni dedi.
Babamda aramış onu evet diye bağırdı telefonda çocuk gibiymişim yeter mesaj atma artık babamla aram bozuldu ...... yapıcam artık yeter dedi. (küfretti).
Ayrıldıktan 1 ay sonra akrabasıyla nişanlandı kız İstanbulda o Ankarada.
İnanın kız ne güzel ne alımlı çevremdekilerde şok oldu ve sustum asla ralarına girip bozmam. 4 aydır o kızla nişanlı.
Ben ona hakkımı helal etmiyorum. Kpss ye gircem adam akıllı odaklanamıyorum. Yıktı geçti kandırdı.
Her gece ağlıyorum.
Güzelliğim eğitimim her şey yerli yerinde ama mutlu olamıyorum
Ölümü bile düşundum...
Sosyal olan ben a sosyal oldum.
Ailem onu beni eve kapatır çalıştırmaz mutlu olmazsın diye istemedi. 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo. Annem tipini beğenmedi babam sen kendini ona nasıl yakıştırırsındedi de dediBen bidaha asla sevemem ailemden korkmadım mücadele ettim bunu çok iyi gördü ama istemedi..
Nişanlısıda ev kızı.
Dayanamıycam ne yapmalıyım? İçi yansın istiyorum.
Her yerde kapalı facede yok nişanlıısnınkinide kapatmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?