Sorun gene ailem ve ailemin iyi bir şey yapayım derken kötü bir şey yapması. Agliycam utancımdan. İlk olarak anneler günü hediyesi alınacaktı 3 kardeş parayı bölüstük. İkiz kardeşime atacaktık o alacaktı. İban yolla dedim günlerce yollamadı neyse dedim herhalde kendince destek olmak istedi 100 lira alt tarafi bir ara veririm. Sonra kendisi annemlerin yanına gitmişti memlekete telefonda beni aradılar işte paran var mı dedi babam var var zaten kirayı da peşin verdim yollama falan dedim çalışmadığın günlerin maaşını alacak misin yok ama sorun değil param fazlasıyla yeter dedim iyi tamam falan dedi o zaman, kardeşim de şimdi sorun olmaz önümüzdeki ay sorun olur falan dedi çok ısrar ettiler ben de tamam yollayın dedim ama ben sanıyorum ki babam yollayacak. Para gelmiş ibanima 1000 tl aradım teşekkür ettim babama dedi ki ben kardeşine 100 lira verdim üstünü tamamla dedim çok göndermiş dedi gülüyor boşver boşver iyi olmuş diyor. Ama ben kendimi çok kötü hissettim hanımlar çok ezik hissettim kardeşim iyi bir devlet kurumunda yüksek bir maaş alıyor, ben özel sektörde öğretmenim yani insanın kardeşinden para alması nasıl kötü bir şey anlatamam zaten küçüklüğümüzden beri o zeki olan başarılı olan diye görüldük çevrede şimdi de bu olunca inanılmaz kötü hissettim yani anlatamam ben babamlardan işe başladığım günden beri bir gün olsun tek kuruş istemedim. Yıllardır da çok çok zorda kalmadigim sürece istemedim ne verseler razı oldum memlekette aylık 100-200 ancak verirdi babam ama ümide okurken hep fazlasıyla gönderdiler.simdi ben bankayı arayıp bu paranın sahibine geri iade edilmesini istiyorum dersem gönderene iade olur mu ? Ne kardeşimle ne babamla kavga etmek istemiyorum niyetleri iyi olabilir ama ben cok asagilandim çok utandım. Yemin ediyorum kardeşimin yollayacağını bilseydim birikmiş param var der gene kabul etmezdim.