canım sen de atlatacaksın inşallah. figancığım çok sevindim iyi haberlerine
sağol arkadaşım çok teşekkür ederim..bi şekilde herşey gibi bu da geçiyor işte..şimdi 2. trimestere girdim daha rahat bir dönem gerçekten..bulantılar neredeyse yok..mide şişkinği için ilaç aldım..şu an 2. trimester hormon değişimine ayak uydurmaya çalışıyorum sadece..birde gece uykularım gene gitti kızlar yaa:) ne bu uykusuzluktan çektiğim benim anlamıyorum..:)
canım şımart kendini al bi hamile mayosu çok sevimli oluyolar göbeğin iice çıkınca git denizlere gir yüz rahatla herkez koca göbeğine baksın gülsün sen mutlu ol eğlen bide dr.um bana bu sıkıntılarla başetmenin engüzel yolu tatlı kaprisler yapmak demişti herkeze kapris yap eğlennn mutlu ol sıkma canını sen şimdiş bi prensesesin herkez sana odaklı unutma tadını çıkar
ah be leylam burda havuz mavuz nerde...bura bugün olay çıkmadı diye dua ettiğimiz bi yer..:)
ne diyek allah beterinden saklasın vallahi..
ah be leylam burda havuz mavuz nerde...bura bugün olay çıkmadı diye dua ettiğimiz bi yer..:)
ne diyek allah beterinden saklasın vallahi..
canım bence kalk bı sılkelennn..dunyada cocouk sahıbı olmak ısteyenn ve olmayan mılyonlarca ınsan war allahın bı lutfu sana buu..pozıtıf bak olaylara
ellerinize sağlık yorumlarınız için..
eski düşüncelerim yok tabiki..
4. ayı dolduruyoruz artık..alışma sürecinde baya mesafe katettim açıkçası..insan telaşlanıyor malesef,nasıl olacak diye..nasıl anne olmucam,ona benden daha iyi bir hayat verebilecekmiyim diye..vs..
olmadı işte olmuyor..
ne yapayım olmuyor..senağlama
bir cana kıymayalım derken başka bir can yani ben elden gidiyorum..kimse anlamıyor bilmiyor..istemiyorum..gerçekten istemiyorum..tek bildiğim bu ,çünkü gerçekten kötüyüm..dayanamıyorumsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?