arkdaşlar ben 6 haftalık hamileyim ve çok ağır bir panik bozukluk hastasıyım..onun haricindede geçmişte yaşamış olduğum sıkıntılardan dolayı sanırım şu an hormonlarımında alt üst olmasından dolayı aşırı derecede kötüyüm..bulantılarım arttıkça ölüyorum,kafamda bir şeyler yanıyor sanki,kaldıramıyorum,intihar etmek istiyorum..normalde çocuk sahibi olmak isterken şimdiler içimdeki bebek bana zulüm geliyor,istemiyorum ve onu nasıl büyüteceğimi düşünüyorum.bilmiyorum gerçekten bunu başramaycağımdan mı yoksa hamileliğin kötü hissettirmesinden mi..ben gibi olan varmı ki bilmiyorum..tek bildiğim kötü olduğum..eşim bebeği aldırmama izin vermeyceği için yola devam etmek zorunda kalıyorım..ama ben içten içe bitiyorum.Kİmse bana kzımasın çünkü bu benimelimde olan bir şey değil.gerçekten değil.çünkü ben bir çocuğa gözüm gibi bakmak isterken bu halde buldum kendimi..allahım ben nasıl çıkıcam bu işin içinden..ne olur bana bir şeyler söyleyin,gerçekten dayanamıyorum..çıldırmak üzereyim...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama