lütfen okuyun tavsiyeye ihtiyacım var kızlar ...

kirmizisiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
102
22
48
Kocaeli
merhaba kızlar, daha önce bu konuyu burda yine açtım aça içimde bu konuyu kapatamıyorum. 3 yıllık evliyim küçük bi mahallede zemin kat hiç istemediğim bir evde oturuyorum. sebebi ise eşimin ailesine yakın olmak istemesi. ailesinin ise zerre kadar bana faydaları yok ama lafları sözleri de yok. gelgelelim hiç birini sevmiyorum görmek bile istemiyorum. evimin iki de bir tuvaleti tıkanıyo duvarları nemden dökülüyo onun dışında normal ev eski püskü değil. ancak ben üniversite mezunu çalışan biriyim sırf daha iyi şartlarda yaşamak için okudum ve çalışıyorum. eşimle ne zaman taşınma meselesini konuşsak tartışıyoruz. ömür boyu burda kalmıycaz diyo ama ben inanmıyorum ailesinin baskısı yüzünden burdan tasınamıyo. evden nefret ediyorum akşam gidesim gelmiyo. ne yaparsam ne dersem diyeyim adam anlamıyo hala burası güvenli aileme yakın okula yakın çocuk büyütmek için ideal diyip duruyo sanki ideal başka bi yer yok gibi. bazen ayrılmayı düşünüyorum sırf bu yüzden sebebi sadece ev değil böylesine bi kararı ailesi yüzünden veremiyor olmamız. ne yapayım ben şimdi nefsime uyup evi mi terkedeyim

Genel olarak maddi durumunuz nasıl?
Evi terk etmek yerine o civarlarda daha iyi bir ev bulup kocanıza gösterin burayı buldum taşınıyoruz diye.
Kabul etmezse de restinizi çekin bence. Tuvalet tıkanması,zemin kat. Ben olsam gerçekten çekemem.

bi kadin icin evi cok onemlidir perdesinden halisina begenmesi icine sinmesi gerekir ki hele yasadigi evi sevmeli benimsemeli huzur bulmalidir..yine o civarlar baska evlere bakin.

Her sebepten ev terk edilmez çocuk oyuncağı yapmayın şu evlilikleri. Otur konuş kocanla derdini tatlı dille anlatabilirsin. Evin durumunu huzursuzluk verdiğini söyle ama bir zahmet su sebepten evin bırakıp gitme.

Yani annesine yakin olmak konusubaşka , imkanin varken böyle bir evde yaşamak başka. Gençken herşeyin güzelinden faydalanmal8 bence.

Ev önemli mutlu huzurlu olmanız için
Eşinizle son kez konuşun mutsuz olduğunuzu eve gelmek istemedigini fln söyle
Eger hala inat ederse yarından itibaren ev bakacağım ya benle yeni evimize gelirsin yada bu köhne evde kalırsın de!
Kararlı ol
Yalniiz bu dediğimi yapacak durumda değilsen hiç o topa girme

Tamda benim durumumu yazmissiniz. Tasinmaya bi türlü ikna edemiyorum kocami ailesinin yanindan ayrilmak istemiyor gorumcede yakin burda koloni halinde oturuyoruz. Ne zaman tasinma konusunu acsam kavga ediyoruz varsa yoksa kendi ailesi benim ailem yada ben hic onemli degilim nereye kadar dayanirim boyle bilmiyorum

Lağım taşan yer mikrop yuvasıdır.
Çocuk orada mı büyürmüş.Nesi idealdir acaba b.kun çocuk için.Ayrıca rutubet de varmış.
Daha ne istiyor eşin.Sağlığınızdan olacaksınız.
Çocuk da sağlıksız oluversin,ne olacak değil mi.

Wc tıkanan bir ev ćocuk için nasıl güvenli oluyor ayrıca o evde kendide oturuyor hiç rahatsız olmuyor mu? bence gerçek niyetini õğrrnmeye dolaylı yollardan öğrrnin.

Ailelere yok demek çok zor erkekler için ki buradan açılan kolay konulardan anladığımız bu
O zaman sen ev bak o muhitten
Bulunca da resti çek
Çıkacagiz de
Çıkmıyorsa bırak o b.klu evde otursun o
İnsan her zaman çalıştığı kadar yaşamalı
Sabahtan akşama kadar sizde o evde oturmak için çalışmiyor sunuz yani

neler yapmadım ki güzel güzel açıyorum konuyu sıkıntımı net ve açık bir dille anlatıyorum maddi durumumuz gayet iyi benim zoruma gidende bu zaten 200 lira fazla verip daha iyi bir yerde yaşayabilirim. bu mahallenin en düzgün evşlernden biri oturdugumuz yer . bende çok uzaktan istemiyorum bi 20 dakikalık yerlerden istiyorum havadar doğru düzgün bi yer istiyorum. şımarıklıkmı diyorum ama nesi şımarıklık hiç bir şey haketmiyormuyum ben. ailesi yaşlıymış yanlarında olmak istiyormuş dedimki tasınalım her gun gel ailenin yanına yok yok yok beni evi terketmeye mecbur bırakıyo

çekemezsin değilmi... anlamadığım adam beni o kadar seviyordu nasıl bu kadar kayıtsız kalıyor bana

çekemezsin değilmi... anlamadığım adam beni o kadar seviyordu nasıl bu kadar kayıtsız kalıyor bana
Hanımefendicim eşiniz de köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş olmasın?
Eşinize dengeyi ayarlaması gerektiğini,kv ye yakın oturmaya karşı çıkmadığınızı lakin o evde oturmayacağınızı söyleyin.
Bu genç yaşta öyle ev çekilir mi? Hadi durumunuz olmasa gene neyse.
Tavrınıız ortaya koyun derim

yok burda detaylıca anlatmıyorum eşim öyle biri değil hiç bir sorunumuz yok bana değer veren saygılı biri ama ailesinden çekiniyor galiba neyse ne herkesin ailesi var katlanmak zorunda değilim. bu akşam dananın kuyrugu kopacak... belki de buraya kadarmış..

Yok yok sakin olun. Bu bir boşanma sebebi değil.
Fazla sinirlenip haklıyken haksız duruma düşmeyin aman.
Alın karşınıza konuşun. Onlar ailen ise ben de karınım.
Herkesin yeri ayrıdır,artık bekar bir erkek değilsin lütfen ona göre davran. Ben daha fazla bu evde oturmak istemiyorum diyin

Hiç kardeşi yok mu eşinizin? Tek çocuk mu?

kız yok dört kardes hepsi aynı apartmanda biz de aynı sokaktayız hepsine ev yapmış babası biz kiradayız. anası olacak uyuz takıntılı illa hepsi yanında olacak. hasta bi de korkuyorum diretip gitsem tasınınca allahın cezası kadın hasta filan olursa eşim bu sefer beni affetmez. ölsemde kurtulsam ya

Adam gibi bir eve çıkın, illa dip dibe olacaksa ailesini de taşısın sizinle, ne bu?

Tuvaleti tıkanan evde oturulur mu? Şeytan diyo adamı tık o tuvalete...okumucam bu bdv'yi daha ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…