- Konu Sahibi kirmizisiyah
-
benim derdim ailesiyle de değil ama o ailesi yüzünden taşınmadığı için onları da düşman olarak görüyorumKv nin size zararı yoksa en azından yakın çevrede başka bir eve geçemez misiniz?
çekemezsin değilmi... anlamadığım adam beni o kadar seviyordu nasıl bu kadar kayıtsız kalıyor banaGenel olarak maddi durumunuz nasıl?
Evi terk etmek yerine o civarlarda daha iyi bir ev bulup kocanıza gösterin burayı buldum taşınıyoruz diye.
Kabul etmezse de restinizi çekin bence. Tuvalet tıkanması,zemin kat. Ben olsam gerçekten çekemem.
Hanımefendicim eşiniz de köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş olmasın?çekemezsin değilmi... anlamadığım adam beni o kadar seviyordu nasıl bu kadar kayıtsız kalıyor bana
yok burda detaylıca anlatmıyorum eşim öyle biri değil hiç bir sorunumuz yok bana değer veren saygılı biri ama ailesinden çekiniyor galiba neyse ne herkesin ailesi var katlanmak zorunda değilim. bu akşam dananın kuyrugu kopacak... belki de buraya kadarmış..Hanımefendicim eşiniz de köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş olmasın?
Eşinize dengeyi ayarlaması gerektiğini,kv ye yakın oturmaya karşı çıkmadığınızı lakin o evde oturmayacağınızı söyleyin.
Bu genç yaşta öyle ev çekilir mi? Hadi durumunuz olmasa gene neyse.
Tavrınıız ortaya koyun derim
Yok yok sakin olun. Bu bir boşanma sebebi değil.yok burda detaylıca anlatmıyorum eşim öyle biri değil hiç bir sorunumuz yok bana değer veren saygılı biri ama ailesinden çekiniyor galiba neyse ne herkesin ailesi var katlanmak zorunda değilim. bu akşam dananın kuyrugu kopacak... belki de buraya kadarmış..
Hiç kardeşi yok mu eşinizin? Tek çocuk mu?neler yapmadım ki güzel güzel açıyorum konuyu sıkıntımı net ve açık bir dille anlatıyorum maddi durumumuz gayet iyi benim zoruma gidende bu zaten 200 lira fazla verip daha iyi bir yerde yaşayabilirim. bu mahallenin en düzgün evşlernden biri oturdugumuz yer . bende çok uzaktan istemiyorum bi 20 dakikalık yerlerden istiyorum havadar doğru düzgün bi yer istiyorum. şımarıklıkmı diyorum ama nesi şımarıklık hiç bir şey haketmiyormuyum ben. ailesi yaşlıymış yanlarında olmak istiyormuş dedimki tasınalım her gun gel ailenin yanına yok yok yok beni evi terketmeye mecbur bırakıyo
Adam gibi bir eve çıkın, illa dip dibe olacaksa ailesini de taşısın sizinle, ne bu?neler yapmadım ki güzel güzel açıyorum konuyu sıkıntımı net ve açık bir dille anlatıyorum maddi durumumuz gayet iyi benim zoruma gidende bu zaten 200 lira fazla verip daha iyi bir yerde yaşayabilirim. bu mahallenin en düzgün evşlernden biri oturdugumuz yer . bende çok uzaktan istemiyorum bi 20 dakikalık yerlerden istiyorum havadar doğru düzgün bi yer istiyorum. şımarıklıkmı diyorum ama nesi şımarıklık hiç bir şey haketmiyormuyum ben. ailesi yaşlıymış yanlarında olmak istiyormuş dedimki tasınalım her gun gel ailenin yanına yok yok yok beni evi terketmeye mecbur bırakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?