lütfen okuyun ve beni aydınlatın çıldırıcam:(((

Azmettim okuyacam diye
Arkadaşım paragraf falan yapsan.
çok garip bir durum
eşiniz hem Allah korkusu var ama laubali hareketleri de var
yanağından öpme olyı falan değil durum bence
kızkardeşin evden gidecek kadar rahatsız demek ki
ilk yazdıklarıla , ikinci yazdığın arasında epey fark var
ne kadar yakın durmuş eşin, temas olacak kadar mı
vücut dili yeterlidir bazen,itiraf etmesi onunda farkında olduğunu çokta masum olmadığını gösterir.

ilk başta ki yazdıklarınızı okuyunca rüyasında dudağından öptüğünü zannettim.şimdide yanak olduğunu öğreniyorum:S ne olursa olsun bu rüya görülmüş bile olsa anlatılmamalı zaten.uyku sersemi de olsa insan nasıl yaklaşabilir ki,yaklaşma dediğiniz de hangi boyutta? baldız baldan tatlıdır olayı olmaz umarım

Rüyasında görmüştür tamam bilinçaltıdır ama bunu anlatmak neden?

babaların kızalrına
abilerin kızkardeslerine
yeğen baldız yenge vs vs bu tür aile içi tacizler mide bulandırıcı bu tip adamlardan çocuk yapmakta ne büyük hata allah korusunya
allah ıslah etsin
bu adamla evli kalmakta ne kadar mide kaldırıcı hiç aklına gelmicekmi bu pis bakısları rüyasını anlatması vs
resmen adam seni öpmeyi düsünüyorum rüyalarıma bile giriyosun demek istemis
gerçekten isin zor çok zor bir is
esinle iliskini gözden geçirmeni dilerim
allah bebeğinede sağlık versin insallah

bu yoruma imzami atarim ayni fikirdeyim ruyasinda optugunu anlatmis bide ne terbiyesizlik bence denemis kizkardesini hatta yuz verirmi diye bende bir kere ruyamda teyze ogluyla evleniyormusum gordum beni optu annaaaaaammmm Sabah agzimi burnumu kac kez yikadim yetmedi bide etkisinde kalip gunlerce esimden uzak durdum utancimdan :18:sonra allahim boyle ruyaylar bir daha gosterme dedim

Şu rüya meselesi midemi bulandırdı.

Ben kardeşim gibi gördüğüm birini rüyamda uygunsuz bir vaziyette görecek olsam yüreğim daralır utanırım.

Bir de üstüne o kişiye mi anlatıcam ? Seni rüyamda şöyle gördüm diye. Aklınıza birşey sokmak istemem ama bu davranışın altında hiç hoş olmayan şeyler seziyorum. Normal bir insan bu rüyayı gördüğüne bile utanır.

Eşinizi iyi gözlemleyin derim.

ben pek inanmadım bu ne rahatlıktır böle hem namazında niyazında olmasıyla ne alakası var lütfen karıştırmayın bunları.benmde eniştem var geldiği zaman üzerimi bile değiştiriyorm uzun şeyler giyiorm oturmama konuşmama herşeyime dikakt ediorm aman yanlş anlaşılma olmasn die.eşinizin 2 kez özellikle yaknlaşması ki kaza demesi bi de telefnda özledm demesi resmen utanç verici.erkek dediğin adam dediğin dikkat eder knşmalarına ne kadar kardeşi gibi görürse görsn ben inanmadım öle kaza demesne kusura bakmyn.kız kardeşinze bi yaknlaşmş bakmış yüz vermeyor size anlatırda olay çıkar die kendi güyaaa anlatıoo size.peh

iyide siz zamaninda kardesinizle konusurken telefonda
esiniz " onu ozledigimizi soyle" ddedi diye kizmissiniz
sanirim kardesinizi kiskaniyorsunuz

yakininda durdu diye evi terk etmek istemesi ilginc geldi bana

En doğru bilgiyi kız kardeşiniz verir bence.Ama eşiniz hiç masum gözükmüyo kusura bakmayın :26:

İnşallah bu konu ilerde kız kardeşinin başında patlamaz.

bende aynı ikilemdeyim, eşimde artık durumu farketmiş çok üzülmüş bir haldeydi yani özellikle ağlaması,
hiç ağlamayan bir adam!
şimdi bu ağlama yanlış anlamanın verdiği utançtanmı, yoksa gerçekten art niyeti oldu da onun verdiği bir vicdan azabından mıydı??
şimdi ikincisiyse benim kız kardeşim 20li yaşların başında ama benim için hala 2 yaşında gibi
o denli kıymetli ki kimsenin bir bakışıyla bile onu öle bir duruma sokmasını kabulenemem aramızda 7 yaş var ama sanki 27 yaş gibi içimde hala onu koruma
içgüdüsü çocukluktan itibaren annem babamdan ileride severim, kimseye onu ezdirmem öle bişey yaşamsına izin vermem
eşimse deli gibi aşığım ondan başkasını düşünemem çok seviyorum onunda günahına giremem tam emin olmak gerekir diyemem
böyle şeylerde 100 de 100 emin olmak çok zor ya ne yapmalı bilmiyorum,

İnşallah bu konu ilerde kız kardeşinin başında patlamaz.

ben buna sala müsade etmem, eğer ki boşancaksam da, başka sebepten ayrılırım kimseye anlatmadım,
kimseye anlatmamasını istedim kardeşimden, çünkü biliyorum toplumun bakış açısını ne kadar masumda olsa bayana bir kulp takmaya
bayılıyoruz malesef,

bakin son cevaplariniz daha net yazilmis daha düzenli ve anlasilir

simdi gece cay olculerini anlatirken esiniz kardesinize ne yaptida kardesiniz
ertesi gun gitmek istedi
telefonda bile "iki sefer "yapti diye kizdigina gore
bir kizginlik var
1 o rahatsizligini dile getiremezken esinizin size gelip soylmesi onu daha cok kizdirmis olabilir

2 uyku sersemligiyle nasil rahat davrandi kardesinize sizi o sanarak

yani ne kadar insan o sersemlikle karisini baskasiyla karistirirki

ve na yakininda durup ne yapmis olabilir

kesin emin olmak çok zor bunu ancak siz çözebilirsiniz, olaya dışarıdan biri olarak bakmaya çalışın; eşiniz nasıl biri mesela patavatsızlıkları , yanlış anlaşılır mıyım diye düşünmeden ağzından çıkan lafları tartmadan konuşmaları olur mu ( rüyaya istinaden diyorum bunu )

ayrıca eşiniz bi haltlar karıştıracaksa da bunu kalkıp baldızına yan gözle bakara mı yapacak , bize sorarsanız biz neden olmasın deriz neler duyuyoruz ama eşiniiz tanımıyoruz

ayrıca kızkardeşiniz ufacık yanlış anlaşılmayla bu kadar büyük bi vebalin altına girmez dimi acaba anlatılmayan birşeyler daha mı var

umarım sadece yanlış anlaşılmadır

Esin sana ne kadar yaklastigini göstermis galiba sence yanlis anlasilacak bir yaklasmami yoksa normal uyku sersemligi bir yaklasmami ?

Rüyada zaten tamamen bosbogazlik,insan her gördügü rüyayi anlatirmi ki bunu anlatmasindaki amac ne beni yanagimdan öpüyordun eee ?

Son düzenleme:

hayır temas olmamış ona doğru eğilmiş sadece ama buda yeterince rahatsızlık vermiş kardeşime eşimde bunu farkedince, konuşmak istediğini söyledi ama artık ne diyeceğini bilememiş mi ne, temas yok yani kız kardeşime sıcağı sıcağına baya ısrarla sordum o konuda oda çok net bir şekilde söyledi yakındı diye yani öle temas olmadığını
eşimde sağolsun direk gösterdi(!) bana ama ne bileyim oanda uyku sersemi olduğundan uykusunada aşırı düşkün uykusu gelince sarhoş gibi olan hatta son derece asabileşen biridir uykudan uyandırılınca, onunda etkisimi vardı bilemiyorum
rüyaya gelince kardeşim üstünde durmadığını hatta unuttuğunu söledi, zaten sonra eşim mesafe koyunca
kız kardeşim sormuş niye hiç arayıp sormuyorsun enişte hatta kardeşimin tlf bile cevap vermiyormuş
bu yakın durma olayından sonra bu olayda kardeşime battı bana anlattı.

Ben eşinin telefonda onu çok özledik demesinde bir artniyet sezmedim açıkçası. Benim nişanlım benim kardeşim için özledik nerelerde görmüyoruz falan dese ben aksine mutlu olurum. Bana bundan rahatsız olmanız tuhaf geldi. Rüyasında yanağından öptüğünü anlatması hoş olmamış.
Mutfaktaki olaya gelince fazla yorum yapamayacağım. İnsan uyku sersemi olunca bazen ne yaptığının farkında olamayabiliyor. Şahsen ben duvarlara çarpa çarpa evde yürüdüğümü bilirim. Aksi yönde başka bir şey düşünmek istemiyorum. Ben bunu buradan anlayamam ancak siz zamanla farkına varabilirsiniz. Kimsenin günahını boşuna almayayım.

ben eşinizin farkında olmadan yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Rüya kısmına kadar olabilir yanlış anlaşılmadır dedim ama rüya olayı her şeyi değiştiriyor.

Aynı durum başıma gelse ne yapardım? Kendimi tanıyorsam birazcık ilk önce eşimden buz gibi soğurdum bunu biliyorum. Sonrasında kardeşime zarar gelmeyecek şekilde bir çıkar yol arardım ama çıkar yolum da şimdiden bellidir. Katıyım bu konularda. Benim için affedilemez şeyler bunlar. Kardeşime iş atmış yoklamış gözüyle bakardım rüya olayından sonra açıkçası. Evet bir şey olmamış diye bakılabilir, ama ya kardeş farklı tepki verseydi yine olamayacak mıydı acaba? Önemli olan niyet benim için.

Yanlış anlamayın siz böyle yapın diye demiyorum kesinlikle. Bunlar benim yaklaşımım ama siz de bence en azından kardeşinize zarar gelmeyecek şekilde yürütmelisiniz bu işi diye düşünüyorum.

Bakın bu cümle aslında herşeyi anlatıyor.
Sizin için eşini aklamaya çalışıyor diyen yorumlara karşı çıkmıştım ama..
Artık ben de eşinizi aklamaya çalıştığınızı düşünüyorum.
Kızkardeşiniz durup dururken gitmek istemedi.
O gerçekten tacizi farketti.
İnşallah eşinize ders olur bu aklını başına toplar.
Gerçekten çok çok çok çirkin bir durum bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…