bu okuduklarımdan tek çıkardığım sonuç eşinin kızkardeşini taciz ettiği. kusura bakma canım ama bu yaptığı şeyin (üstelik iki kez) kazası olmaz. hiçbirimiz aptal değiliz, adam gibi bi adamın nasıl harekette bulunacağını biliriz. bende yakın zamanda yeni doğum yapmış teyzeme yardım ettim, onun dışında da sık sık gittiğim hatta kaldığım bir ev orası ama sana şöyle söyleyeyim. ben bir sebepten hemde uzun süre mutfaktayken inan evdeki o ADAM mutfağa bile girmiyo su içmek için biliyomusun. sadece mutfakta kendi kızı da varsa yada eşi o zaman girip suyunu içiyo.. adam dediğin böyle olur..
yani benim kendi öz erkek kardeşim bile o kadar yanaşmıyo bana bi iş yaparken yahu.. kazaymış. ne kazası..
gördüğü rüyayı anlatmasını saymıyorum bile o ayrı bi kepazelik..
ne yaparsın şimdi, aslında yapılması gereken belli.. o adamla aynı evde bi saniye daha nefes almamak lazım artık..
ama malesef ülkemizde çok yaşanıyor bu baldızı vb. akrabaları taciz durumu ve hepside malesef kadınların kocalarına inanıp evliliği bozmamak şeklinde sonuçlanıyor..
ne diyim Allah ıslah etsin..
Öncelikle tebrikler bebeğiniz olduğu için...
kız kardeşiniz sizde uzun bir süre kalmış ve eşinizle doğal olarak samimileşmiş bu gayet doğal insan içini bildiği birisi ile şakalaşıp samimileşebilir. kız kardeşiniz bilinçaltında kendisini sizin yerinize koyup eşinize sizin gibi davranabilir ama gerçekte de kız kardeşi olduğunu farkedip on an o tavırlardan rahatsız olabilir. aynı şey eşiniz içinde geçerli işte rüyasını anlatması vs vs hep kız kardeşinizi bir anlık sizin yerinize koyduğu ve samimi olduğu için... Bu konuya psikolojik yönden bakıldığında her şey gayet normal ama diğer yönden bakıldığında ise eşiniz kardeşinize fırsat buldukça asılmış kardeşinizde artık dayanamayıp gitmiş gibi gözüküyor ve eğer böyle çirkin bir şey varsa eşinize asla güvenmeyin...
İnşallah bu konu ilerde kız kardeşinin başında patlamaz.
Azmettim okuyacam diye
Arkadaşım paragraf falan yapsan.
çok garip bir durum
eşiniz hem Allah korkusu var ama laubali hareketleri de var
yanağından öpme olyı falan değil durum bence
kızkardeşin evden gidecek kadar rahatsız demek ki
ilk yazdıklarıla , ikinci yazdığın arasında epey fark var
ne kadar yakın durmuş eşin, temas olacak kadar mı
vücut dili yeterlidir bazen,itiraf etmesi onunda farkında olduğunu çokta masum olmadığını gösterir.
ben nasıl anlatacağımıda bilmeden direk olanları yazıyorum, ben 21 gün önce doğum yaptım, bana yardım içinde kız kardeşim bizde kalıyordu, geçen akşam kız kardeşim evine artık gitmek istediğini, ve gecede kalmak istemediğini bende gelip söyledi önce anlam veremedim ısrarla sebebini sorduğumda dilinin ucuna kadar gelmesine rağmen söylemekten kaçındığını görünce bende belki rahat edemiyor bizde çok tartışıyoruz ondanda olabilir diye üstelemedim, neyse ertesi gün kocamla bebeği dr götürmek için eve geldi kız kardeşime şakalaştı falan sütlaç getirmiş bak sanada getirdim diyor ama kız kardeşimde tık yok, bende eşimi az buçuk tanıdığımdan genel hareketlerinde bir tuaflık sezdim ne biliyim işte bazen bir pot kırdığında bir şey yaptığında böle çok fazla tepkileri oluyor yaptığı hatayı örtmeye çalışan bir çocuk gibi, akşam kız kardeşim gitti eşimle uzanmıştık eşim illa mutfağa gelmemi söyledi sana bir şeymi vericem bilmem ne bişeyler dedi bennde peşinden gidince lavoboda su içmeye yöneldim o ırada yanıma yaklaştı dün gece kız kardeşine bebeğe sancı için çay hazırlarken nasıl yapıldığı sordu onu uykudan kaldırmıştık oda uyku sersemi göstermek maksadıyla şöyle yaklaştığını uyku sersemi olduğunu galiba biraz yakın durduğunu bununda onu rahatsız ettiğini sonradan farkettiğini yanlış anlar banada yanlış aksettirir diye söyleme ihtiyacını hissetmiş, ben dumura uğradım, direk konuya göstererek girmesi benimde o anda hissttiklerim gece çok geç olmuştu konuşmak istedi anlatmaya çabaladı onu susturdum, sabahta eşim işyerindeyken ilk işim kızkardeşimi aradım oda tlf doğruladı bu durumun kendini çok rahatsız ettiğini hatta konuşamadı bile tlfda sonrasındaysa eşime hemen eve gelmesini syledim oda eve geldi anlatmaya başladı uyku sersemi olduğunu şunu şöyle şu kadar koy diye gösterirken konuştuğunu ama tamamen kazayla olduğunu biz onu gece 1 2 gibi onu uykusundan kaldırmıştık kendiisinde olmadan yaptığını kız kardeşimin hareketinden kendine geldiğini ama bir şeyde diyemediğini o anda sonrada konuşmak istediğini ama çekindiğinden bana anlattığı söyledi, bende kız kardeşimi yeniden aradım oda beni konuşturmasın ne kazası ikinci kez aynı hareketi yaptı deyince kocam bunu yaparken düşünmediğini o niyetle o yüzden ocakta pişirirken bak şu kadar diye tekrardan gösterirken yanaşmış kız kardeşim ona tersleyerek bakınca onun gittiğini söyledi oda ters davranıştan sonra hareketinin farkına vardığını anlatıyor kız kardeşimse bundan bir kaç ay önce bide kendisine tlfda bir rüyasından bahsetmiş işte rüya uzun bilmem ne ne olmuş sonrasındaysa kız kardeşime onu n kendisini öptüğünü gördüğünü söylemiş hatta kız kardeşime o andada sesi gidince ben seni kardeşim gibi görüyorum yanlış anlama falan demiş bende o sırada eşimin kız kardeşimle olan diyalogları vardı arada ona kızmıştım eşimde kız kardeimle arasına mesafe koymuştu tlfnuna bile cevap vermeyince kız kardeeşimde ona alındığını söylemiş neden tlf cevap vermiyosun enişte diye kardeşime kızmış eşim senin ablan çok kıskanç sen sana anlattığım rüyayımı anlattın diye kızmış hamile demiş ona oda anlattamadığını sölemiş, şimdi kız kardeşim bana bunu anlatıyor neyse eşimle baya konuştuk ben hastanedeyken kız kardeşim bizdeydi evde ihtiyacı birşey olduğunda bile yukarı çıkmadığını pencereden istediğini asla art niyet beslemediğini falan söledi hiç ağlamayan adam artık ağladı özür diledi düşüncesizliğinden gevezeliğinden olduğunu her ikimizdende özür dilediğini yaptıklarından bu anlamı çıkartıcağımızı düşünemediğini söyledi şimdi lütfen dikkatlice okuyup benden yardımınızı eksik etmeyin söyleyin bunlar ne anlama geliyor gerçekten içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?