Bu kadar karışık yazanlara cevap vermemek lazım lütfen düzgün yazın ya çok mu zor???
kızlar vakrinizizi ayırıp konuya cavap yazdığınız için teşekürler, kusuruda bakmayın, çok karışık oldu ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum ki, inanın elim ayağım, dilim, birbirbirine giriyor. tek tek cevap yazmaktansa şöyle açıklıyayım, eşimle 8 senedir evliyiz şu ana kadar kız kardeşimin yorumu bu aynen yazayım başbaşa kaldıkları hiç bir vakit ağzını açmayan, genelde kızkardeşim bile bazen bun konuda şikayetçi olan, bir insan haa eğer ki ağzınıda açacaksa genelde insanlara espiri yapan kızdıran takılan biri genelde bunu benim yanımdayken yaparmış, kızkardeşim sen yokken o espirileri bile yapmazdı diyor şoktayım bende konduramıyorum diyor kardeşim, eşim namazında niyazında zamanında kızların çok ilgi gösterdiği bayanlarla çok samimi arkadaşlıkları olan beğenilen bir tipmiş, şuanda da öyle ama kendine çeki düzen verip inançtan dolayıda artık kendini tamamen çeken, ve bayanlarla arasına mesafe koyan şeytandan nefisten çok korkuyorum diyen bir adam, bazen aldatma konusu açılınca benim davranışım ne olursa olsun iyi bir eş bile olmasam ahiretini kimse için kaybedemiyeceğini, durmadan ölümü anan bir adam, ve her fırsatta öle şeylere doyduğunu zamanında o taraklarda bezi olduğunu ama artık yok, gerçekten bazen karı koca ilişkisinde bile kesin katı kuralları olan benle bile davranışına dikkat eden günahtan çok korktuğunu söyleyen bir adam, kız kardeşime gelince, evet sonsuz güvenebileceğim çok çok öte canımdır benim, geçende ihanetten biten bir ilşkisinde erkek arkadaşı aldatmayan erkek yoktur deyince, BENİM EŞİMİ ÖRNEK OLARAK GÖSTERMİŞTİR karşı tarafa, eniştem hayatta onu aldatmıyor diyen bir insan, bana gelince gerçektende, eşimin bazen lauabali haretlerinden rahatsız olup eşimi uyarmıştım, ama sadece yanlış anlayacak insan olur yada ben anlarım, dediğimde kız kardeşim bu durumu bilmeden, eşimin ne kadar bu tür konularda iyi bir insan olduğu söylerdi, çok şanslısın erkekler hep aynı kendisininde kendisine öle sadık birini istediği söylüyordu, yani ne olduysa bu iki olaydan ibaret hep bize gelir bizde kalır kızkardeşim hiç bir yanlışını görmemiş bunu hep anlatan, onu öve öve bitiremediğimiz bir insan, şuandaysa eşimde kızkardeşimin artık buraya gelmesini istemiyor yatıya, o her zaman hayatta herşeyin insan için olduğunu kendimizi muhafaza etmemiz gerektiğini diyen, mesafeden yana olan bir insan, bense kardeşime çok düşkün olduğumdan, ona karşı daha ilgili olmasını isterdim ki, kız kardeşim bile bazen eşimin ilgisizliğinden soğukluğundan yakınırdı, o yakın durma mevzusuna gelince çok yakından birşey anlatmış, yani öle taciz vs değil, ama bizdede öle şeyler çok hoş karşılanmaz yani el kol şakası falan yoktur, yakın duruyormuş bu kadar bildiğim bu, rüyayada da yanağından öptüğünü görmüş her zaman ki gibi ya konuşmaz eşim ya konuşunca gevezelikleri tutar, bununda ondan olduğunu söylüyor, 8 senede bir şeyini görmedim, kardeşime sadece son zamanlarda hamileyken bazı konuşmalarından rahatsız oldum, mesela ben konuşuyorum tlf kardeşimle, eşim ordan onu özlediğimizi söyle demişti bende bunun için kızmıştım ona, evet buna benzer bir kaç davranışı oldu, bende kardeşim olsa bile hoşuma gitmediğini söyledim, kusura bakmayın gene çok uzun umarım karışık olmamıştır, ama inanın o kadar karışık durumdayım ki, yazımıda ister istemez yansıyor olabilir, böyle şeylerin yanlış anlaşılması olmaz diyorum ama, bu kadar güvendiğimiz bir yanlışını kardeşimle benim görmediğimiz bir adam, nasıl olur anlamıyorum şimdi kardeşim normal bişey olmamış gibi benle konuşup şakalaşıyor, acaba abartma varmı biz tutucu insanlarız bizmi çok dar açıdan bakıp hep erkeklere o gözle baktığımızdan mı, yaptığını kötüye yoruyoruz yoksa bir adam birden bire böle olabilir mi anlamıyorum, bana yardımcı olun, umarım daha açıklıyıcı olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?