Esin sana ne kadar yaklastigini göstermis galiba sence yanlis anlasilacak bir yaklasmami yoksa normal uyku sersemligi bir yaklasmami ?
Rüyada zaten tamamen bosbogazlik,insan her gördügü rüyayi anlatirmi ki bunu anlatmasindaki amac ne beni yanagimdan öpüyordun eee ?
rüya uzun bir rüya eşimde kızkardeşimin olayları büyüteceğini düşünerekten anlatıyor ama bana gösterdiğinde bişey yok yani birinin size çok yakın durduğunu düşünün hatta arada hatta sayıklar gibi beni niye uyandırıyorsunuz ki diye sayıklar gibi söyleniyordu diyor kardeşim
çok tuaf olduğunu, cidden uykudan uynadırılınca böle sanki ilaçla uyutulmuş gibi bazen ne sölediğini bile bilmez,
ama kardeşimin rahatsız olması, beni çok rahatsız etti sonradan yok kendiside uykudandır dedi, ama, acabamı diyorum hep,
rüyaysa tamamen boşboğazlığına getirdik,
doğru bende bir ara çok yorgunken hanımının yanında adamın birini akraba oluyorlar ama bayan akrabam adam yabancı,Ben eşinin telefonda onu çok özledik demesinde bir artniyet sezmedim açıkçası. Benim nişanlım benim kardeşim için özledik nerelerde görmüyoruz falan dese ben aksine mutlu olurum. Bana bundan rahatsız olmanız tuhaf geldi. Rüyasında yanağından öptüğünü anlatması hoş olmamış.
Mutfaktaki olaya gelince fazla yorum yapamayacağım. İnsan uyku sersemi olunca bazen ne yaptığının farkında olamayabiliyor. Şahsen ben duvarlara çarpa çarpa evde yürüdüğümü bilirim. Aksi yönde başka bir şey düşünmek istemiyorum. Ben bunu buradan anlayamam ancak siz zamanla farkına varabilirsiniz. Kimsenin günahını boşuna almayayım.
Bakın bu cümle aslında herşeyi anlatıyor.
Sizin için eşini aklamaya çalışıyor diyen yorumlara karşı çıkmıştım ama..
Artık ben de eşinizi aklamaya çalıştığınızı düşünüyorum.
Kızkardeşiniz durup dururken gitmek istemedi.
O gerçekten tacizi farketti.
İnşallah eşinize ders olur bu aklını başına toplar.
Gerçekten çok çok çok çirkin bir durum bu..
ben böyle konulara çok üzülüyorum.bir abla kardeş bağı okadar büyükki böyle şeylerin asla iki kardeşi birbirinden soğutmasını istemem.
ben eşinizin rüyasını kızkardeşinize anlatmasına gıcık oldum açıkcası öpmek kelimesi nasıl kullanılır ki
bu arada merak ettiğim bişey var kız kardeşinize karşı ne hissetiyosunuz
eşimi aklamaya çalışmıyorum ama, kız kardeşimle çok tartışır duruma geldiğimizden yani bir kaç gün evelinde bağıra çağıra kavga etmiştik, benim bir tane küçük çocuğum var 5 yaşında kardeşime çok düşkündür onu şımartıyorsun falan diye onlada çok didişmelerinden bende rahatsız olmuştum,
açıkçası annemlerde artık yanına gitmesini istiyorlardı artık ayaklanmıştım, annemde rahatsız olduğundan kardeşime gelmesi için ısrar ediyor diye düşündüm falan başka şeylerde vardı yani sizin düşündünüz şekilde düşünmemiştim, farklı konular vardır, yine tartışmayalım
diye konuşmaktan bende kaçındım çünkü ters cevap verebiliyor bende lausayım geri adımda atmaz kalbim kırılıyor, sütüm kesilir diye düşündüm,
ve eşim anlatırken onu susturdum hiç ayrıntıya sokmadım ertesi gün kardeşimi aradım ve onada söledim, anca onun dedikleri benim
için önmelidir ona inanıcağımıda üstüne üstüne basa basa söledim ben kardeşimden dinledim ondan sonra eşimi çağırıp açıklamasını istedim olanları,
eşimi aklamaya çalışmıyorum ama, kız kardeşimle çok tartışır duruma geldiğimizden yani bir kaç gün evelinde bağıra çağıra kavga etmiştik, benim bir tane küçük çocuğum var 5 yaşında kardeşime çok düşkündür onu şımartıyorsun falan diye onlada çok didişmelerinden bende rahatsız olmuştum,
açıkçası annemlerde artık yanına gitmesini istiyorlardı artık ayaklanmıştım, annemde rahatsız olduğundan kardeşime gelmesi için ısrar ediyor diye düşündüm falan başka şeylerde vardı yani sizin düşündünüz şekilde düşünmemiştim, farklı konular vardır, yine tartışmayalım
diye konuşmaktan bende kaçındım çünkü ters cevap verebiliyor bende lausayım geri adımda atmaz kalbim kırılıyor, sütüm kesilir diye düşündüm,
ve eşim anlatırken onu susturdum hiç ayrıntıya sokmadım ertesi gün kardeşimi aradım ve onada söledim, anca onun dedikleri benim
için önmelidir ona inanıcağımıda üstüne üstüne basa basa söledim ben kardeşimden dinledim ondan sonra eşimi çağırıp açıklamasını istedim olanları,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?