lütfen okuyun ve beni aydınlatın çıldırıcam:(((

rüya uzun bir rüya eşimde kızkardeşimin olayları büyüteceğini düşünerekten anlatıyor ama bana gösterdiğinde bişey yok yani birinin size çok yakın durduğunu düşünün hatta arada hatta sayıklar gibi beni niye uyandırıyorsunuz ki diye sayıklar gibi söyleniyordu diyor kardeşim
çok tuaf olduğunu, cidden uykudan uynadırılınca böle sanki ilaçla uyutulmuş gibi bazen ne sölediğini bile bilmez,
ama kardeşimin rahatsız olması, beni çok rahatsız etti sonradan yok kendiside uykudandır dedi, ama, acabamı diyorum hep,
rüyaysa tamamen boşboğazlığına getirdik,

kesin bir şey söylemek çok zor ama ben şöyle bir olay anlatayım, birazcık benziyor: en yakın arkadaşım yazın annesi yazlıktayken babasıyla evde kalıyor. evde klima annesi ile babasının yatak odasında var, gece bunalıp babasının yanına yatıyor. babası da uyku sersemi bizimkini eşi sanıyor sarılıyor falan, kız nasıl kaçtım bilmiyorum diye anlatmıştı da çok gülmüştük. uyku sersemliği işin içinde olunca kardeşinizi siz sanmış olabilir, eğer bir baba bile kızını eşi sanabiliyorsa düşünün yani...

E kardesinde uykudan diyorsa,Enistesine böyle birseyi nasil konduruyor ki,
Artik yüz yüze gelselerde eskisi gibi olmazlar bu saatten sonra
INSALLAH sadece bir yanlis anlasilmadir,
esini en iyi sen tanir hareketlerini bilirsin
art niyet varmi yokmu en iyi sen bilirsin...

yeni doğum yapmışsın yani aslında seni üzmeyi hiç istemem ancak eşinin davranışları uyku sersemliği,yanlış anlama vb..türünden gelmedi bana..yani neden rüyasını anlayor,hadi bir kez seninle kardeşini karıştırdı diyelim bunu 2.kez neden tekrarlar? bunlar normal olağan durumlar değil..bu olayları ağlayarak sana anlatmasını da suçluluk psikolojisine bağlıyorum ben,öyle hissediyorum.

kardeşin ne denli rahatsız olmuşsa seni lohusa halinle bırakıp gitmiş bu bile bir şeylerin göstergesi aslında.

ben uykusu ağırdır sersemler düşüncenize katılmıyorum.kusura bakmayın.bu bir sefer olur tamam da 2 .kez neden yani.zaten rüyayı anlatması da ayrı bir muamma.ben eşinizin masum olduğunu düşünmüyorum.İnşallah kız kardeşinize karşı cephe almazsınız.İnşallah bizler yanılıyoruzdur.

doğru bende bir ara çok yorgunken hanımının yanında adamın birini akraba oluyorlar ama bayan akrabam adam yabancı,
kocasını eğilip yanağından öptüğümü sonra farkına varıp birde kusura bakma diye saçmaladığımı bilirim, hanımınsa elini sıkmıştım sadece
yani o an bakışlarını hiç unutamam, ama okadar yorgun bitkin haldeydim ki ertesi gün anaca olayı düşünüp farkedebilmştim,
bende eşime hep kardeşime yakın olmasını istediğimi söylerim çünkü bize gidip geldiğinde rahat etmesi için ama ne bileyim haklısınız ama
rahatsız oldum birazda çevrede duyduklarımızdan olsa gerek
mesela biri vardı baldızına balkız derdi kız kardeşim sölemişti eşin ne kadar
soğuk herif millet ne diyor baldızına senin eşin konuşmaktan aciz diye, bende eşime sitem ederek sölemiştim, sonraysa o balkız diyen adamın baldızına asıldığı ortaya çıkmıştı!!!!
yani bendede çevrede olan yaşanan olumsuz olaylardan devreler yandı, sonradan kızmalarım başladı.

bence sen her şekilde tedbirli davran,yani fazla sık görüşmesinler canım bişey olmaz..
tut ki aralarında yanlış anlaşılma var,daha farklı boyutlara taşınmaz,hem senin hem onların içi rahat olur..madem eşinde gördüğü her rüyayı anlatacak kadar boşboğaz,aynı ortamlarda fazla bulunmasınlar,bu risk te kalksın ortadan...

Ben yakınlaşma olayını anlamadım ya
Nasıl yakınlaşmış yani?
Yakın durmaktan ibaretse evet uyku sersemliğinden olmuştur yani bunda abartılacak bir şey yok kız kardeşiniz de anlamamıştır uykulu olduğunu kendince yanlış anlamıştır hem bazı insanlar hiç dikkat etmez yakın mıyım uzak mıyı mdiye dibinize girerler yani
Ama rüya olayını anlatması garip

benim düşündüğüm kişi kız kardeşin :26:su an pskolojisini düşünsene ablası loğusa seni rüyamda öptüğümü gördüm diyen bir enişte aksam uyku sersemliğiyle rahatsız eden enişte her dk hem eşi ve kardeşinden şüphelenecek bir abla inşallah olay kızkardeşine patlamaz diyorum ben

eşimi aklamaya çalışmıyorum ama, kız kardeşimle çok tartışır duruma geldiğimizden yani bir kaç gün evelinde bağıra çağıra kavga etmiştik, benim bir tane küçük çocuğum var 5 yaşında kardeşime çok düşkündür onu şımartıyorsun falan diye onlada çok didişmelerinden bende rahatsız olmuştum,
açıkçası annemlerde artık yanına gitmesini istiyorlardı artık ayaklanmıştım, annemde rahatsız olduğundan kardeşime gelmesi için ısrar ediyor diye düşündüm falan başka şeylerde vardı yani sizin düşündünüz şekilde düşünmemiştim, farklı konular vardır, yine tartışmayalım
diye konuşmaktan bende kaçındım çünkü ters cevap verebiliyor bende lausayım geri adımda atmaz kalbim kırılıyor, sütüm kesilir diye düşündüm,
ve eşim anlatırken onu susturdum hiç ayrıntıya sokmadım ertesi gün kardeşimi aradım ve onada söledim, anca onun dedikleri benim
için önmelidir ona inanıcağımıda üstüne üstüne basa basa söledim ben kardeşimden dinledim ondan sonra eşimi çağırıp açıklamasını istedim olanları,

ben böyle konulara çok üzülüyorum.bir abla kardeş bağı okadar büyükki böyle şeylerin asla iki kardeşi birbirinden soğutmasını istemem.
ben eşinizin rüyasını kızkardeşinize anlatmasına gıcık oldum açıkcası öpmek kelimesi nasıl kullanılır ki

bu arada merak ettiğim bişey var kız kardeşinize karşı ne hissetiyosunuz

Kimse eniştesiyle mutfakta karşılaştı diye evden gitmez.

Temas olmadı yakın durdum demiş.
Mutfak dediğin zaten genellikle küçüktür.
Ama yakın durmak var,yakınlaşmak var.
Kardeşin rahatsız olduğuna göre farklı bir durum oluşmuş demek ki...

Yok uyku sersemiymiş,yok açılamıyormuş bence hikaye.
Rüya meselesi de tuzu biberi ayrıca.

açıkçası kendimi çok mahçup hissediyorum, hani yer yarılsada içine girsem, evime gelip öle bidurumda hisstmesi kendini, yanlış anlaşılma bile olsada yüzüne nasl bakıcam bilemiyorum

Peki.
İnşallah gerçekten ben yanılıyorumdur...

Kizkardesin sizde kalmak istemedigine gore bence esinin sucu sana anlatilandan daha fazladir .
Sen cok tepki verme diye , esin kizkardesini de ikna etmis agiz birligi bile yapmis olabilirler ...

Esin hic masum degil bence .
Uyku sersemi de olsa bir insan bu kadar midesiz olup da baldizina sarkmaya yeltenmez ...

Bir cok arkadas kizkardesini esinden uzak tut demis ama
bugun kizkardes, yarin arkadasin, baska gun tanimadigin bir kadin olacak

Cunku esinin karakteri bozuk...

ne demisler odla pamuk bir arada olmaz dimi
konu sahibi siz neden kardesinizle esinizi bas basa koyuyorsunuzki?
guveniyorsunuz dimi esinize? ama yalnis bu kadar guvenmemelisiz sonucta erkek milleti ne yapacagi belli olmaz
ama bilinki bir erkek (od) bir kadinla([pamuk) fark etmez kardesin olsun ister hala kizi teyze kizi olmaz biryerde bas basa filan sen de yanlarinda olmasin mutlaka
neyse kiz kardesinizin esinizi telden aramasina,sakalasmasina filan mesafe koysaniz bence en iyisi olur
esiniz seytana uyub icinde bazi seylere yer vere bilir ama belli ki pisman olmus ozur dilemis hemde ustune ustluk aglamis dediniz bence bu olayi unudun ve mesafeli yapin ailenizi

sakın beni yanlış anlamayın ama ilk yazdığınızla ikinci yazdığınızın arasında oldukça fark var.İlk yazınızda eşinizle kızkardeşinizin arasında bazı yanlışlıklar gördünüzü söylüyorsunuz rüya olayı yakınlaşma v.s.ikinci yazınızda kızkardeşinizin eşinizi çok düzgün biri olarak herkese bahsettiğini söylüyorsunuz.
ilk yazınızda eşinizi art niyetli görüyorum.İkincisinde sizin aileniz tutucuymuş olayların abartılması gibi görüyorum.

maalesef olay şimdi aslında kız kardeşimle pek anlaşamıyorduk boyutuna gelecek...

yok baldızla enişte bir araya gelmezmişte fişmanmış da...

milletin bu dediklerine ne bakıyorsunuz?

önemli olan karakter...

yapmayacak adam yanında ukraynalı afet olsa yapmaz,

yapacak adam ise eşininin canına en yakınına sarkar,

bir de yok ayılmamıştım, yok uyku semesiydim der,

bir de üstüne tipik suçlu psikolojisiyle ağlar...

yahu ayrıca namaz niyazla bunların alakasının olmadığını pek çok kez öğrendik...

ben size ve yavrunuza üzülüyorum..

stres yavrucağa da geçecek...

ama siz şu an hassassınız...çocuğunuz var...

babasız kalması düşüncesi var..lohusasınız şu anda binbir tilki var kafanızda..

objektifçe olayları anlarsınız umarım

ya inanamıyorum anlıkta olsa kardeşime yakınlık gösterecek karaktersizlikte birine nasıl bir daha güvenirim. Kardeşimle nasıl yan yana gelirim bir daha . Nasıl ailemle aynı ortamda bulunurum. Bu liste uzarda gider.
Çok zor valla durumun Allah yardımcın olsun.

Kardeşinin durumu da çok zor . Ne yapacağını şaşırmıştır kız.

Son düzenleme:
Allahım bebeğinize hayırlı,uzun,sağlık,mutluluk dolu bir ömür nasip etsin..

ilk yazınızla ikinci yazınız arasında farklılıklar mevcut...ya siz anlatımları lohusalığınız yüzünden abarttınız,ya kardeşiniz abarttı yada eşiniz masum ayaklarına yatmaya çalışıyor..

ilk yorumunuzdan eşinizi suçlu olarak yorumladım..ikinci yorumunuzda kardeşinizinde hem yetiştirilme tarzınız açısından hemdee artık çok yorgun olduğu için yanlış algılayabileceğini düşündüm..

eğer eşiniz suçlu ise kardeeşiniz hala hibirşey yokmuş gibi davranması belkide kendisininde yanlış anladığından ötürü olabilir..

gerçekten ikilemde kalınıp kim haklı kim haksızın anlaşılamayacağı bir durum içerisindesiniz..Allah yardımcınız olsun...

sonuç olarak gözünüzlee görmediğiniz süreece ikisninde şuan yanlış algılanmış olduğunu düşündükleri sürece sizinde onlara güvenip yanlış anlaşılma olabilir demeniz gerekir..elbetteki bu saatten sonra artık hem eşiniz hemde kardeşiniz arasında mesafe olacağı kesin..sizin yinede eşinizi gözlemenizde fayda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…