lütfen okuyun ve beni aydınlatın çıldırıcam:(((

şöyle anlatayım kız kardeşimle gerçekten anlaşamıyoruz yani, bu onla aramızda olan bişey genelde çok fazla birlikte kalınca çatışmalar başlar, en fazla 3, 4 gün sonra başlarız didşmeye oda der ben eve gitmek istiyorum diye bende küserim hatta daha 1 hafta olmadı ağlaya ağlaya gözüm şişmişti çok kötü tartıştık içimizde dğilsiniz yorum yaparken, her olay kendi içinde farklılıklar gösterir,
bir değil genelleme yapmak çok yanlış artık kavgadan yorulmuştum gitmek yine isteyince her zaman ki gibi sıkıldı dedim daha öncede çok uzun kalmıyacağını arkadaşlarıyla falan buluşacak tatilde oda belki kendince haklı olarak 40 günü yanımda geçirmek istemiyor aylar öncesinden benle bunun tartışmasını yapmıştı tekrardan tartışmanın kime faydası olur,
kendisi doğum yapmadığından anlamakta zorluk çekiyor, sinirli olduğunu oda kabul ediyor bende abla olarak saygının kalması,
açısından fazlada kavga edip yüz göz olmamaktan zorlamıyorum onu artık illa kal diye, ben sadece gece kalmak istemiyorum demesine anlam veremedim oda zaruri durumlarda olabileceğini söledi, şimdi diyeceksiniz niye kardeşin gece kalmıyor ne var
biz normaldede kendi aile yapımızdan bahsediyorum gece yatıya kalmıyoruz hani doğum falan olursa 3 4 gün bu kız 21 gündür yanımdaydı ailemin tutucu olduğunu söledim yani kayınvaldem bile laf söylüyor böyle şeylere bu insanların anlayışlarıyla alakalı
yani her ayrıntıyı yazamıyoruz diye lütfen kendi kafanızda boşlukları doldurmayın,

vay arkadaş bu ne mide bulandırıcı ne pis bir konudur böyle.. öncelikle sana sabır diliyorum arkadaşım.. bu bir insanın yüzleşeceği en büyük hadiselerden biridir.. hiç lafı dolandırmıcam.. bana bu konunun ne hissettirdiğini söylicem.. işkilli g*t tıngıldar diye bir laf var bilirmisin.. işte şu an tıngıldayan malesef kocan canım.. kız kardeşin evden gitmek isteyince kocan kendince bir plan yapmış kendini aklamak için.. gözyaşlarına aldanma son golü için ağlıyor.. bazı acılar o kadar gerçektirki acıttığına inanmak istemeyiz.. hiçbir kızkardeş eniştem bana asılıyor deme cesaretini göstremezki kardeşinde evden gitmeyi tercih etmiş. başka açıklaması yok benim için..

tartışmamda normaldir bunu yazmamı lütfen başka tarafa çekmeyin neden, diye soranlara yazıyorum o anda çokta tuaf bir durum yaratmadı bende sonra sakin kafayla daha iyi konuşuruz diye düşündüm o uykusuz ben uykusuz yine gecenin bir saatinde tartışmak istemiyordum, kardeşinizle tartışmazmısınız buda onlardan tek yardım edeniimde o olduğundan buda ona ağır geliyor bazen, söylenmesi bile beni kırabiliyor kardeşiz sonuçta kavga eder küser hemen barışırız

bebeğin hayırlı ugurlu olsun canım öncelıkle bıldıım kadarıyla erkekler bazen annelerını bıle ruyalarında gorebılırler ama gıdıp anlatmazlar rüya görmus olabılır ama anlatması çok sacma kardesın ne yapacağını bılememıs sanada anlatamamıs kaçmıs ama eşin once anlatıp masum ama bıraz dıkkatsız yanı daha kısacası safa yatarak kendini aklamayı secmişş sonucta o senın kocan ben bunu anladım anlattıklarınızdan kardesınızı sakın uzmeyın bu konuda onun için kaldırması çok zor bı durum bu

bilemiyorum kız kardeşimle yeni konuştum şakalaşıyor falan, yine konuyu açıp sordum bana öle olsa onun adını ağzıma alabilirmiyim diyor bu şekilde konuşabilirmiyim diyor, oda konuyu kapatmış yanlış anlama diyor tam emin olmak çok zor, am kız kardeşim normale dönmüş sadece bunu bir ders olarak gördüğünü söylüyor

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…