- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
Beni artık biliyor aslında. Bazen göz göze geliyorum :)
Sınıfta yoklama alırkende adımı duyuyordur heralde. Bugün merdivenlerden iniyordum koridorda kimse yok bu arkadaşıyla konuşuyor. Bende elimde telefon yavaş yavaş iniyorum. Onun orda olduğunu bilmiyordum. İnerken bana baktı. Sonra yanından geçtim indim ve gittim..
Aslında hiç mesaj atmak istemiyorum. Ortak arkadaşlarımız var sonuçta o yüzden kabul edebilir. Görünüyor ya ortak olan kişiler.
Çok utanıyorum. :sinifsinif::gitme:
Sıraların arasında ben sırama giderken o gidiyordu bir kaç kişi vardı çarpmamak için sırtıma elini koydu. dokunarak geçti bugün :) Bir sevindirik oldum. :gitme:
Arkdaşlar ne yapacağımm ??
Hiç yardımcı olmuyorsunuz _??((((((
sabahtan beri yaziyorum kiz
sen onu merdivenlerde gordun,selam vermedinmi? sonucta sinif arkadasin...
ama simdi soyliyecegim sey tam sana uygun bir davranis..
ne hakkinda kotu dusunur nede asikoldugunu dusunur..
bak soyle birsey olabilir:
sinifta seni farketmis olabilir ama belkide hoslanabilcek raddeye gelemedi hala.. yani alici gozuyle bakmadi henuz sana..(kaba bi tabirle soylemem gerekirse)
onu tekrar gordugunde, goz goze geldiginizde sadece ; gul ... cok icten ve sirin/seker/tatli bir gulus olsun ama.. ve bir selam/merhaba olabilr.
seni farketmemesi mumkun degil..
hatta birak facei msji musaji sen bunu onu her gordugunde yap! sana daha farkli daha ilgili gozle bakacaktir..
Çok güzel bir konu olmuş gerçekten, benim durumumda sana çok benziyodu kaydirigubbakcemile3 ama benim sevdğim cocukla aynı sınıfta olsam kötü olurdu gibi geliyo, insan aynı snfta olnca kardeş gbii oluo sınfta bi konuşma ortmnda konuşuluo muhakkak arkads oluosn buda dezavantaj tbi akannehir ama tanısman daha kolay olur sınıftyken cok sessz olmamaya özen göster çünkü cok sessz olnuca geri tpki yapablr sen sınfta gayet rhat konusn havalı biri gbi olmaya gyret et, htta derste bi konu konusulunca yorum yap gül hep sınıftaki erkeklerlede iyi anlasırsan muhakkak seni merk edicektir zemuszemus sonra facede eklemesni bklersin eklemezse sen eklersin ''sınıftakleri ekliyodumda senide ekledim artık ben cansu'' gbi bişy yzablrsin hem yakın hemde arkadas gbi bi konusma olur zemuszemus sen bunları yap gelsmeleri aktar bize :))
seni bilir dedigimde soylemek istedigim, tanimis olur kim oldugunu bilir filan daha yakin oldugunda hqni (teke tek gorusmeler filan msjla) o anlamda bildigi iicn ekler demistim, ama haklisin seni sinftanda taniosa siniftaki diye ekler..
ee sonrA?
ozaman yine bi msj atmak isteyeceksin konusmak iicn. bence once konus sonra teklifi yap inan daha mantikli.. yoksa ekledikten sonra birde neden msj atasinki dimi? ozaman daha bi ustune dusuyo gibi oluyor.
yani konus msj at kendini goster sonra teklif et kabul eder arkadasligi.
ama arkadaslik teklif ettikten sonra bide mjs atinca bu kiz bana mi yaziyo acaba:jeyyar: der.. gibime geliyo :)
ama artik hic msj atmak itsemiorum demiissin,. arkadaslik teklif edip oyle mi kalacak? ki oyle gozukuyor, eger bisey yapmak istiyorsan bsey yap yoksa oyle gidecek gibi gorunuyor. sonucta utangacim filan diosun..yani simdi yapmazsan hic yapmayacaksin gibi..
ben zaten hep selam ver demedim..hep icten bi gul dedim..tabi sinf arkadasin slm vereceksin , her gordugunde bi ver bi verme sacma degilmi :)
birde demek istedigim,(yaziyo sanmasindiye) hani ustune dustugun iicn.. yani kaba tabirle soyledim oyle,
hani arkadaslik teklif ediosun eklemiyo,,direk msj atiosun, yani ben bile dusunurum ne bu diye.onu demek istemistim..
ama neyse eklemissin, artik kabul edecekmi diye beklersin artik,
onceden neguzl bi mail atip konustuktan sonra arkadaslik teklif etseydinya:)
veya o ederdi..
hatta simdide msj atabilrsin, birine kalem isterken, sstt denmezbenim de bir adim var, diye komik bi msj atabilirsin.. maksat girgir bakarsin ismini sorar.. :)
(valla benden bukadar, her yazdigim yaziya tepki veriosun sanki tsk degilde, bi nevi yardimmimiza yorum yapmak, elestirmek gibi..neyse umarim hersey istedigin gibi olur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?