Lütfen okuyun ve yardım edin :(

CansuD

Şenşakrak:D
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
81
0
86
İstanbul
Arkadaşlar ben liseye gidiyorum ve çok kötü bir şekilde aşık oldum ondn başka hiç kimseyi düşünemiyorum.
Sürekli ona bakmak ve her adımını takip etmek istiyorum. Onunla ilgili hayaller kuruyorum.
Ne yaparsam ilgisini çekerim lütfen yardım edin.
O kadar yakışıklıki bütün kızlar peşinde koşuyor. Dün okul çıkışı arkdaşımla yürürken bir kız geldi arkamızdan ve bizi durdurdu. Bekleyin bende gelicem dedi kızı daha ilk defa görüyorum. Adı Cansu benim adımla aynı Konu açıldı falan onunla ilgili meğersem benim sevdiğim çocuğu yani R'yi seviyormuş. Ben şok oldum tabi. Kızda çok güzel. R ile tanışıyorlarmış hatta Cansunun kendisini sevdiğini biliyormuş ama yüz vermiyormuş arkadaşça davranıyormuş. Benim arkadaşımla kol kola yürüyorlrdı bende yanlarında dinliyordum. Arkadaşım bunlrın sınıfında o sen bence onun koluna gir dedi ve benim koluma girdi aaaaa hadi ya diyerek. iki cansu yolda kol kola yürüyoruz. Her neyse R'yi anlatıyor kız ben dinliyorum. R, Rüya diye bir kıza çıkma teklifi etmiş ama kız kbul etmemiş. Kız zaten haftada iki kere sevgili değiştirmiş uçuk bir kız heralde hiç görmedim tanımıyorum. Cansu bana bunları anlatıyor yolda yürürken. Evlerimizde çok yakın koskoca yol boyunca bana R'yi anlattı.ıkimizde aynı kişiyi seviyoruz. Kendimi çok kötü hissettim. Kimse benimde onu sevdiğimi bilmiyor. Bana, sürekli sizin sınıfa gelirim artık diyor. Çok gücüme gitti onla kol kola yüürümek
Cansu bir ara R'ye mesaj atmış. R' de mesaj atmış ve onu terslemiş. oda niye beni tersliyorsun diye mesaj atmış. Çocukta ben sana olması gerektiği gibi dvranıyorum demiş. Mesajlarını bana gösterdi hep.

Herkes bu çocuğa aşık olmuş nerdeyse. Herkes onu tanıyor. Sürekli birileriyle tokalaşıyor. OKul çıkışı takip edeyim diyorum. Arkadaşlarıyla tokalaşmaktan eve gidemiyor. Bende takip etmiyorum. Bizim evin oralarada gelmiş. Resmini gördüm. mafoldumbenmafoldumben
Ama ben ne olursa olsun sevmekten vazgeçmiycem.
Ona kendimi nasıl farkettirebilirim bilmiyorum. Hiç konuşmuşluğum yok adımı bile bilmiyor. Ben dış kapının dış mandalıyım hiç şansım yok. Bir ara kalemi düşmüştü onu verdim. Teşekkür etti ondan başka bişi yok. mafoldumbenmafoldumben
Ne yapacağım kendimi farkettirmek için?? Çokta utangacımdır sesimde çıkmz. lütfen yardım R'yi çok seviyorum... mafoldumben

Son düzenleme:
sen ona kendini farkettirmek için çabalarsan diğer cansu gibi küçük düşersin

o yüzden bu yönde bir çabaya girme derim

onun gözünde küçük düşmek hoş olur mu? bence olmaz

uzak dur derslerine yoğunlaş emin ol senin için daha iyi olur

br erkeğe gitmektense erkeğin sana adım atması daha doğru olur

Bence hicc umursamıyormus gibi yap.cünkü kacan kovalanır diye bir söz vardır.burdada aynı mantık.umursama onu.hic ilgilenme onla.o zaman bu kız farklı diycek eminim.ise yarıyor hakkaten

bence bışeyler yapmazsan farkına bıle varmaz senın. diğerleri gibi peşınde olma ama aynı sınıftaysanız sınıf ortamında konuşmaya çalış. nereden bu çocuk okuldan mı dersaneden mi?

bıraz fazla popüler galıba, öyle olunca şımarık oluyorlar.
senınle adaş olan kıza da yüz verme.

ben de böyle bışey yaşamıştım. önce çocuğun yanında oturmaya başladım, sonra msn den arkadaşça konuştum, sonra gıttığı ortamlara ben de gırdım, en sonunda da söyledım. Ama tabıkı sonuç ıyı olmadı : ))
ben çok aşık olduğumu sanıyordum da değılmış. şımdı iğrenç gelıyor : ))

evet sakın kendini kuçuk dusurme.. sakın pesınden kosma, koşma kı farklı ol... farkına varır mı varmaz mı bilmiyorum.. arada bir bakabilirsin tabiii :)))) ama dikkatini cekicek kadar baska hicbir adım atma derim ben de !! lisede ozellikle bu konular hava atma konusudur sakız olma eglence olma kimsenin diline. sevgiler..

ya bu lisede aşk meşk..bende yasadım ama simdi geriye bakıyorum hepsi boş bomboş hikayeler...çok ağladık ama keşke şimdide öyle boş seylere ağlasam...takma kafanı bu çocuga bence..kendini düşün ondan uzaklaşmaya bak...çok klasik gelir simdi sana ama okula okumak için gidiyosun tamam erkek arkadaşın olabilir ama bu dereceye getirme sakın derslerini çok kotu etkiler... inşallah iş işten geçmeden aklını kalbinden başına alabilirsin :) Allah yardımcın olsun canım opuyorumnanaktan

çocuktan hoslandıgı bırı cocuga soylesın en yakın arkadasına soyle cocugun R den hoslanıyorum de.

Dersaneden değil okuldan arkadaşım.
Hiç şımarık değil normal biri, hatta o kızda çok iyi bir çocuktur falan diyede anlatmıştı.
Nasıl iletişim kurucam onunla bilmiyorum. Facesi var ordan eklesem sonra mesaj atıp sınıftan Cansu desem mi ? Okulda yüzüne bakamam ama ya çok utanırım
Off bilmiyorum

sen onun üstüne düşersen ve bunu hissetirirsen asla elde edemessin asla hemde bak rüya nasıl cekmiş kendine umursamamıs ve kabulde etmemiş öle davrann ilgisini cek kacc ama onsuz olamam falan deme hayat yolu öle uzunki kimsenin üzerine kurma hayatını hakedenin üzerine kurr lise askalrı güseldir ama cok azı güsel sonla biter bitmeyenleride ileride tebessümle güsel anılar olarak hatırlanır emin oll :))

ahh ahh bende kendi lise aşkımı hatırladım
her tenefüs sınıfının olduğu kata giderdim
tabi o benm farkımda dildi neyse ben lise yıllarımı ona aşkımla kapatıverdim tabi onun hiç haberi olmadı
iyikide olmamış
o zaman çok dua ediodum o da beni sevsin die
ama gerçek aşkı şmdi buldum:asigim:
allahtan farkıma varmamış yoksa ben daha onun peşinde çookk dönerdim

lisedesin dersaneye gidiyorsun yani üniversite sınavlarına hazırlanıyorsun
derslerin nasıl canım sınavlarla aran nasıl
tam da aşık olacak zamanı bulmuşsun diyeceğimde aşk bu zaman kollamıyor
şimdi sana ne desem boş bu vakitlerini iyi değerlendir gelececeğini inşa ettiğin şu zamanlarını böyle harcama diyeceğim
nasihat veren çok bilmiş büyüklerin sıkıcı sözleri diye göz ardı edeceksin
sana tavsiyem hoşlandığın çocuğun ilgisini çekeyim diye uğraşırken kendini rezil etme
söylediğin kadarıyla çok popüler bir tip e haliyle birazcıkta ulaşılmazı oynuyor senin gözünde
akışına bırak normal arkadaşınmış gibi davran birlikte test çözün soru sor
hem derslerinden geri kalmazsın hemde hoşlandığın çocuğa yakın olursun

Hiç birşey yapma canım. Olduğun gibi kal. Olduğun gibi davran. Dikkatini çekeceğim diye farklı aksiyonlara girişdikçe bir terslik çıkar. Sen derslerini boşlama. Kendini geleceğini bir kenara atma. Onun sana geleceği varsa durmaz gelir zaten.

öncelikle kendine güvenmen gerekiyor canım.yanından geçerken ezilip büzülme,sana yanlışlıkla baktıysa bile gözgöze geldiğinde gözlerini kaçırma,aynı arkadaş ortamına girmeye çalış onun yanında konuşurken heycanlanma elin ayağın birbirine dolaşmasın.kısacası kendine güven,o çok üstünmüş sen onu haketmiyomuşsun gibi davranırsan oda öyle algılar kendini üstün görür.biliyorum aşık olunca bunları yapmak zor oluyo ama inan deneyince işe yarıyor.bu arada kendine bak,saçına kıyafetlerine özen göster.tabi bunları yaparken doğallığını asla bozmaki sevecekse bile o halini sevsin.a.s.

Canım bence çocuğa aşık olduğunu söyleme, onun anlamasını bekle.
İma et belki ama açık açık söyleme.
Birçok arkadaşın da dediği gibi lisede dalga konusudur böyle şeyler
sonradan seni reddederse herkesin diline düşersin.

Ben illaki erkekler kızların peşinden koşsun demiyorum, ama senin durumunda
bu doğrusu gibi. Dediğim gibi sen ona biraz ima et, ama bunu çok da belli etmeden üstüne düşmeden yap

Nasıl iletişim kurucam bilmiyorum.
Nasıl kendimi gösterebilirim ki ona ?
Ben onun beni farketmesini istiyorum sonra onunla aslında ilgilenmiyormuş gibi ypmak istiyorum.
Ama bunu yapmak için ilk önce beni görmesi lazım, ne yapabilirim hiç bilmiyorum.
Gidip konuşmayada çok utanırım en küçük bişi olsa bile.

cogu kisi birsey yapma o senin pesinden gelsin demisde, iyide bu cocuk seni gormuyorsa, veya ilgisini cekmiyorsan pesinden nasil gelir? sen istedigin kadar kac o seni neden kovalasin? seninle bir alakasi mi var? yok!
yada sen niye agirdan alasin zaten seni gormuyor..zaten bircok kisi etrafinda ve pesinde...

senin yapman gereken onun ilgisini cekmek, yanliz boyle hoppa kizlar gibi, ay slm naber buluusallimi diye dgeil, veya nebilim gulerek ilgisini cekmek degil filan filan.., yani kendin olarak, sessiz sakin konuskan biri degilim diosan oyle ol..bu sensin nede olsa..

soyledigin gibi face'ine yazi yazabilirsin..masum arkadasca.. aa sen bizim siniftansin dimi gordum arkadaslik ekledim filan dersin..tepkisine bakarsin.
gayet normal bir yaklasim olur, ve senin ona asik olupta pesinde kosan kizlar oldugunu da idaa edemez, veya dusunemez..
muhtemelen oda arkadasca yazacaktir( arkadas cevresi genis yani sevilen biri, iyi biri herhalde) git gide de konusursunuz..

onun ilgilendigi konulari arastir..faceinde vardir biseylr belki , yada uye oldugu bi grup, sarkici, takim olsun her ne yse konusmayi ayakta tutabilcek konulari arastir..
konu zorlandigin yada beraber gordugunuz bir ders de olabilr..
onemli olan arayi sogutmamak, senide git gide tanimasina izin vermen.. 'mesela ''bugunku derste cok zorlandim sen nasil buldun ''gibi..
yada diyelimki faceinde veya ordan burdan aldigin duyuma gore nebilm basket oynuyo dersinki
'bende bri spora yazilacaktim, sen yapiomusun biseyler veya basketbol oynadigini duymustum, bendemi yapsamki uyarmi ''filan gibi
acik sorular sorki sadece evet veya hayir demeden sana uzun ca yazabilmesi gereksin..bakarsin konusmaniz hosunagider, gitmese bile yazacgindan eminim.. ve bir sekilde hoslandiginiz seylerden bahseder..onuda daha iyi tanirsin..
(bakarsin belkide taniya taniya gercek yuzunu gorur ondan vazgecersin)

bu yazismalardan sonra okuldada merhabalasir git gide konusursunuz..
sana 'R*** ben sana asigimmmm nolur benden kacma'diye kovala demiyorum ama kendini farkettirmek iicn, onunla kontaga gecebilmek iicn, seni tanimasina izin vermen icin ve seninde onu taniman icin..iyi bir adim bence. madem utaniyorum filan diyorsun..

sonrada baktin sana ilgisi git gide cogaldi..biraz kendini geri cekersin..gec gec yazarsin seni merak etmesini saglarsin vs vs.. ozamanda artik ona gore bakarsin iste :) o zaten senin de nasil bir kiz oldugunu boylece anlar ve hic de benim pesimden kostu bu kiz diyemez

Son düzenleme:

kızlar gibi olamam zaten istesemde utanırım. Saat kaç demeye bile çekinirim.
Faceye herkesi kabul etmiyor malesef okulun adında bir hesap açtım öyle ekledim. O şekilde kbul etti. Çok koyu bir Fenerbahçeli :) bende Fenerbahçeliyim. Okulda bile FB ile ilgili şarkılr söyler arkadaşlarıyla. Voleybol oynadığını biliyorum yarışmayada girmiş hatta. Benim pek aram yoktur ama..
Doğum günüm yaklaşıyor 2 Aralık o zamana kadar faceme herkesi eklemeyi düşünüyorum genelde pek eklemem. Daha çok arkadşımın olduğunu görsün diye..
Doğum günüme kadar onuda eklerim. Sonra mesaj atarım ne demeliyim ?
Adımı soyadımı bile bilmiyor. Mesaj atmazsam kabul etmez..
Belki doğum günümde faceme mesaj atar. Ki bu bir umut. :gitme:

cansucum valla çocuktan hoşlandığını hemen belli etme derim ben sana.
ortak arkadaşlarınız varsa aynı ortamlarda bulun merabalaş kendni tanıt biraz muhabbet ortamı yarabilirsen yarat hatta.
ama ondan oşlandığını belli ederk yapma bunu.
belk hoşlanır o da senden .
ama anladığım kadarıyla çocuk kendinden hoşlananlardan değil kendinin sevdiği birini arıyor.
umarım o sen olursun.
ama aklını da sürekli buna verme üni yikazanmaya bak.
lise aşkları gelip geçici ilerini de düşün

Malesef ortak arkadaşlarımız yok. Olsaydı şimdiden onlada yakın olurdum.
Bizim sınıfa başka sınıftan geldi çünkü anasınıfındn beri çocukluk arkadaşı olan arkaşları bizim sınıftaydı. Onlarla beraber olmk için. Sürekli çıkışta onlarla zaten. Vede arkadaşlarıda popüler R kadar olmasada.
Derslerimide düşünüyorum tabi.
Ona olan sevgim derslerimi etkilemiyor Allaha Şükür. :)
Tenefüs başladımı hemen gidiyor. Birtek derslerde görebiliyorum zaten.
Sınıfta oturduğu yok :)) Kendimi farkettirmemde zor oluyor haliyle.

dogum gununde ona mail atmayi dusunuosun demek.. hm
bilmemki bence sen simdiden onunla arani isitki dogum gununde o sana belki d.g kutlu olsun diye msj atacak?
git gide daha bi samimi olacaksiniz?
istersen tsk ederim ekledigin iicn dersin ben siniftan Cansu dersin bi sekilde bi muhabbet baslairsin, ki sana geri yazmasi gereksin! anlatabildimmi?

yani sendemi fenerlisin dersen, evet der konu kapanir..sende ikide bir mail atarsan iste ozaman pesinde kosuuyo olursun..
yani anlatmasini saglayacak biseyler hakkinda konus ilgisini cek..neblm futbolu sevdigini ilgilendigini soyle..illaki gercek olmasi gerekmiyo..onemli olan ilgisini cekmek..ztn cektikten sonra , seni farkettikten sonra istedigin sey hakkinda konusursun..
yazdigin mailde soru sor, yani yazmamazlik edemesin..
bi ders hakkiinda birsey sor..
yani yazilarinda konusmalarinda cokta civitmadan..normal bi arkadas edasinda..
ki senden tirsmasin veya pesindeki her kiz gibi oldugunu dusunmesin..kendini ozel kil..ilgi alanina gir ilgisini cek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…