cogu kisi birsey yapma o senin pesinden gelsin demisde, iyide bu cocuk seni gormuyorsa, veya ilgisini cekmiyorsan pesinden nasil gelir? sen istedigin kadar kac o seni neden kovalasin? seninle bir alakasi mi var? yok!
yada sen niye agirdan alasin zaten seni gormuyor..zaten bircok kisi etrafinda ve pesinde...
senin yapman gereken onun ilgisini cekmek, yanliz boyle hoppa kizlar gibi, ay slm naber buluusallimi diye dgeil, veya nebilim gulerek ilgisini cekmek degil filan filan.., yani kendin olarak, sessiz sakin konuskan biri degilim diosan oyle ol..bu sensin nede olsa..
soyledigin gibi face'ine yazi yazabilirsin..masum arkadasca.. aa sen bizim siniftansin dimi gordum arkadaslik ekledim filan dersin..tepkisine bakarsin.
gayet normal bir yaklasim olur, ve senin ona asik olupta pesinde kosan kizlar oldugunu da idaa edemez, veya dusunemez..
muhtemelen oda arkadasca yazacaktir( arkadas cevresi genis yani sevilen biri, iyi biri herhalde) git gide de konusursunuz..
onun ilgilendigi konulari arastir..faceinde vardir biseylr belki , yada uye oldugu bi grup, sarkici, takim olsun her ne yse konusmayi ayakta tutabilcek konulari arastir..
konu zorlandigin yada beraber gordugunuz bir ders de olabilr..
onemli olan arayi sogutmamak, senide git gide tanimasina izin vermen.. 'mesela ''bugunku derste cok zorlandim sen nasil buldun ''gibi..
yada diyelimki faceinde veya ordan burdan aldigin duyuma gore nebilm basket oynuyo dersinki
'bende bri spora yazilacaktim, sen yapiomusun biseyler veya basketbol oynadigini duymustum, bendemi yapsamki uyarmi ''filan gibi
acik sorular sorki sadece evet veya hayir demeden sana uzun ca yazabilmesi gereksin..bakarsin konusmaniz hosunagider, gitmese bile yazacgindan eminim.. ve bir sekilde hoslandiginiz seylerden bahseder..onuda daha iyi tanirsin..
(bakarsin belkide taniya taniya gercek yuzunu gorur ondan vazgecersin)
bu yazismalardan sonra okuldada merhabalasir git gide konusursunuz..
sana 'R*** ben sana asigimmmm nolur benden kacma'diye kovala demiyorum ama kendini farkettirmek iicn, onunla kontaga gecebilmek iicn, seni tanimasina izin vermen icin ve seninde onu taniman icin..iyi bir adim bence. madem utaniyorum filan diyorsun..
sonrada baktin sana ilgisi git gide cogaldi..biraz kendini geri cekersin..gec gec yazarsin seni merak etmesini saglarsin vs vs.. ozamanda artik ona gore bakarsin iste :) o zaten senin de nasil bir kiz oldugunu boylece anlar ve hic de benim pesimden kostu bu kiz diyemez
cansucum valla çocuktan hoşlandığını hemen belli etme derim ben sana.
ortak arkadaşlarınız varsa aynı ortamlarda bulun merabalaş kendni tanıt biraz muhabbet ortamı yarabilirsen yarat hatta.
ama ondan oşlandığını belli ederk yapma bunu.
belk hoşlanır o da senden .
ama anladığım kadarıyla çocuk kendinden hoşlananlardan değil kendinin sevdiği birini arıyor.
umarım o sen olursun.
ama aklını da sürekli buna verme üni yikazanmaya bak.
lise aşkları gelip geçici ilerini de düşün
kızlar gibi olamam zaten istesemde utanırım. Saat kaç demeye bile çekinirim.
Faceye herkesi kabul etmiyor malesef okulun adında bir hesap açtım öyle ekledim. O şekilde kbul etti. Çok koyu bir Fenerbahçeli :) bende Fenerbahçeliyim. Okulda bile FB ile ilgili şarkılr söyler arkadaşlarıyla. Voleybol oynadığını biliyorum yarışmayada girmiş hatta. Benim pek aram yoktur ama..
Doğum günüm yaklaşıyor 2 Aralık o zamana kadar faceme herkesi eklemeyi düşünüyorum genelde pek eklemem. Daha çok arkadşımın olduğunu görsün diye..
Doğum günüme kadar onuda eklerim. Sonra mesaj atarım ne demeliyim ?
Adımı soyadımı bile bilmiyor. Mesaj atmazsam kabul etmez..
Belki doğum günümde faceme mesaj atar. Ki bu bir umut. :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?