Lutfen okuyun :(

Ozlem8123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2019
247
100
18
43
Iyiaksamlar kk bayanlari

Konu esim ve ailesi 38 yasindayim ikinci evliligim esimin ilk evliligi.ilk esimden cocugum yok.Simdiki esimlede 2.5 yildir evliyiz.

Esimin annesi ve kizkardesi ile cok sorun yasadik sorun esimin anneci olmasi ben a dersem gidip ailesine bcd olarak anlatmasi beni surekli onlara kotulemesi vs

Aile sirketleri var keseleri bir varlik icinde yasarken herkes ben yokluk icindeyim cunku annesi kardesi sevmez beni.

2 gun once arabada esimle kavga ettik sorun gene ailesi esim istiyorki surekli beraber olalim ama calisiyorum ve cok yogun oluyorum eve geldigimdede yemek utu vs onumu zor goruyorum.Buna ragmen yinede haftanin 4 gunu kesin gorusulur.

Aksam vakti arabada tartistik ve bana hakaret etti cigirimdan ciktim bagirdim beni otobanda benzinlikte birakti ve gitti taksiyle eve dondum ama otobanda taksi bulmak 45 dk aldi kimse durmadi hava da karanlik olunca agla agla kotuydu yani

2 gundurde eve gelmiyor ben ise gidip geliyorum ailesine yalan yanlis abartarak birsuru sey anlatmis onlara gore ogullari hakli ben hep kotuyum gerci o kismi dusunmek istemiyorum

Kenarda birikimim yok malesef ayin 25 de maas alicam .Ailesinede kendisinede soyledim bu is bitmistir altinlarimi almak kaydiyla anlasmali bosanmaya varim dedim. Bana surekli evden git evi bosalt diyor oysaki kira bu ev ve ben kirasini oduyorum 2.5 yildir.

Sizce gitmelimiyim yoksa omu gitmeli gerci eve gelmiyor ama birkac parca giysisini alip gitmis ben isteyken.Aileme henuz anlatmadim babam kanser tedavisi goruyor uzmek istemedim onlari

Aldigi ev esyalarini onun alip gitmesini anlasmali dava acmasini ama altinlarimi alicagimi belirttim.

Gitmeyin,ne alaka kirasını sizin odediginiz eve o oturacak. Aptal,anası kardeşiyle otursun başkasının basinı yakmasın. Sakin cikmayin,çok pişman olursunuz,verin esyalrini sektirsin gittsin.
Ben birkac ay once epilepsi hastasi olmamama ragmen ilk defa bir nobet gecirdim hatta doktor ilk sefere gore baya agir gecirmissin dedi dilim geriye kacmis vs olumden dondum neden hep stresten biktim ozetle esyalarini alip giderse rahat edicem

Allah yardımcınız olsun, zor bir durum maalesef , ben olsaydım karşındakine evin eşyalarını da vermezdim şahsen , hem sizle evlenecek hem sizi yarı yolda bırakacak yok ya . O zaman sizde ondan ödediğiniz kiraları isteyin .

Eşinin eşyalarını toparla kargola çilingir çağır ve anahtarı değiştir bırak o gitsin sen değil o ailesi olmak istiyor sonuçta..
Canim eski avukatimi bugun aradim cilingir konusunda bosanma gerceklesmeden kilidi degistiremezsin suclu durumuna dusersin dedi oyuzden onu yapamiyorum bosanmada o da kararli. Biktim cunku her kavgada tartismada evi terkedip gelmemesinden

kendi gitsin

Evden çıkmayın o defolsun gitsin, altınları keske hiç vermeseydiniz ama sizi gece yarısı dışarda bırakmış hepsini alırsınız bence

Canim eski avukatimi bugun aradim cilingir konusunda bosanma gerceklesmeden kilidi degistiremezsin suclu durumuna dusersin dedi oyuzden onu yapamiyorum bosanmada o da kararli. Biktim cunku her kavgada tartismada evi terkedip gelmemesinden
O kısmı bilmiyordum kuzum ama düzenini bozma gerçekten şu soruyu sormadan günüm geçmiyor artık ” BU ERKEKLER NEDEN ÇIĞRINDAN ÇIKTI ??? “ Altınlarını ve ev düzenin sana kalması şartı ile anlaşmalı boşan. Evi vermek istemezsede ailen için neler yaptın şimdi git onların yanına de

Canim giysilerinin birkacini alip gitmis daha oncede defalarca gitti birkac gun gelmedi aliskanlik yapmis adamda ama bu sefer cehenneme kadar yolu var altinlari vermek istemez ama asla

Altinlar musterek hesapta canim banka 2 tane anahtar vermisti kasayi acabilmemiz icin 2 anahtarda bende.gidip bankaya ben anahtari kaybettim yedek anahtar cikartmak istiyorum derse de benim onayim gerekiyor
O zaman neden altınları ver anlasmalı boşanalım diyorsunuz ki her koşulda altınlar sizin değil mi zaten boşanma durumunda,. Altınları kasadan alıp ailenizin evinde saklayın

Evden çıkmayın o defolsun gitsin, altınları keske hiç vermeseydiniz ama sizi gece yarısı dışarda bırakmış hepsini alırsınız bence
Altinlari vermedim cnm bankada musterek hesapta ama kasanin 2 anahtarida bende.ona kalsa o beni birakmamis ben inmek istemisim zorla

Altinlar musterek hesapta canim banka 2 tane anahtar vermisti kasayi acabilmemiz icin 2 anahtarda bende.gidip bankaya ben anahtari kaybettim yedek anahtar cikartmak istiyorum derse de benim onayim gerekiyor
Ay iyi süper... Bir an kv de falan diye çok korktum. Onlar yanaşmasa bile mahkeme size verilmesine karar verir. Hiç sıkıntıya girmeyin.

O zaman neden altınları ver anlasmalı boşanalım diyorsunuz ki her koşulda altınlar sizin değil mi zaten boşanma durumunda,. Altınları kasadan alıp ailenizin evinde saklayın
Altinlari vermek istemiyor cnm alamazsin diyor avukat tanidiklari coktu bakalim islemleri umarim baslatmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…