Lutfen okuyun :(

Allah belasını versin o eşin. Ne demek benzinlikte bırakıp gitmek. Nasıl bir erkek bu ahlaksız.

Bacım anlaşmalı falan boşanma madem varlıklı aileler ve sana bunu yaptılar alabildiğin ne varsa al. Takılarını, ne çeşit tazminat varsa hepsini iste... Eğer üzerine mal mülk varsa bence avukata git ve tedbir koydur...

Ahlaksız bir de evi boşalt diyor. Sakıne vi boşaltma ve bir an önce git bir anahtarcıdan kilit al ve değiştir. DAha önce yapmadıysan merak etme çok basit. Bir düz tornavida ile değiştirirsin. Youtube a bak...

Öncelikle altınlarını güvenli bir yere al
Wp dan falan yaz kendisine kendi isteğinle gittin ama istediğin zaman evine dönebilirsin diye bu yazışma bi kenarında dursun mahkemede beni evden attı diyemesin
Küslüklerde evden gittiğine dair kanıtın varsa birde tazminat davası yapıştır ş.... e
Bu ana kuzularına müstehak anlaşmalı boşanma sürünsün it

Onun şerefine sokayım.. Nasıl bir erkek adam karısını karanlık da dışarda uzakta bırakır.. keşke girmeseydin ailenin evine gitseydin yada onu almasaydın eve

Gece yarısı karısını otoban da bırakana ne denir...
Anlaşmalı niye boşanıyorsunuz, süründürün, evden de çıkmayın sakın.

Çok üzüldüm size bunu yaptığına... sizin adınıza benim kalbim kırıldı burda.... siz inmek istemiş olsanız bile sinirle, indirmemeliydi. Asla affetmeyin

Ah yaa ahhh!!! Biz kadınlar bunumu hak ediyoruz! Adam müsveddesi benzinlikte kadın bırakmak nedir yarabbii!! Sana para koklatmıyor,kirayı sen ödüyosun,annesine seni kötülüyor,Allahım sabır versin sana,bu bir evlilik değil kuzum bu bir mecburi çekiş 2. evliliğin bitsin ne olur ki! Dünyaya 1 kez geliyosun Bu herife adama ömrünü nolursun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…