Çok mu miktarı altınların ? Ya bu adamlar nasıl adam ya gecenin bir yarısında nasıl sizi arabandan çıkarır aklım almıyor böyle insanlarıCanim giysilerinin birkacini alip gitmis daha oncede defalarca gitti birkac gun gelmedi aliskanlik yapmis adamda ama bu sefer cehenneme kadar yolu var altinlari vermek istemez ama asla
Cok yoruldum adam 43 yasinda cocuk gibi sikintim suan uzamadan bitmesi tukendim inamAy iyi süper... Bir an kv de falan diye çok korktum. Onlar yanaşmasa bile mahkeme size verilmesine karar verir. Hiç sıkıntıya girmeyin.
Her türlü kadının hakkı değil mi altınlar, bilen hanımlar beni de aydınlatsın ben de boşanma aşamasındayım ailemin evindeyim daha dava açmadım ama altınlar sadexe bana ait kasada bu altınları alabilir mi eşimAltinlari vermek istemiyor cnm alamazsin diyor avukat tanidiklari coktu bakalim islemleri umarim baslatmistir
Canim birkac giysisini almis gitmis ben isteyken buyuk esyalarini nezaman alir bilmiyorumZaten yeni yasada altınlar kadının diye biliyorum hem eşyalarını verin gitsin siz kirasını ödüyormuşsunuz neden kendi evinizden çıkarsınız ki? hem hadsize bak o ne öyle patavatsızlık aileye gidip herşeyi anlatmak nedir ya salın iplerini ailesine koşsun
Kuzum cok uzuldum sana da ALLAH refaha cikarsin bizi ne diyimHer türlü kadının hakkı değil mi altınlar, bilen hanımlar beni de aydınlatsın ben de boşanma aşamasındayım ailemin evindeyim daha dava açmadım ama altınlar sadexe bana ait kasada bu altınları alabilir mi eşim
Hayır alamaz, altınlar sizin sakın bozdurup hesaba falan yatırmayın. Hesaplar ortak oluyor.Her türlü kadının hakkı değil mi altınlar, bilen hanımlar beni de aydınlatsın ben de boşanma aşamasındayım ailemin evindeyim daha dava açmadım ama altınlar sadexe bana ait kasada bu altınları alabilir mi eşim
40 bin tl kadar tutar cnm altinlarim ben cok diretmisim inicem diye oyuzden indirmis oyle demis ailesineÇok mu miktarı altınların ? Ya bu adamlar nasıl adam ya gecenin bir yarısında nasıl sizi arabandan çıkarır aklım almıyor böyle insanlarıinsan sevdiğini hiç yarı yolda bırakır mu haysiyetsiz herif
Umarım kısa zamanda alır eşyalarını da uzamadan biter allah kurtarsın ama altınlar kadının boşanma durumunda diye biliyorum umarım halkın olanı tamamen alırsın ❤C
Canim birkac giysisini almis gitmis ben isteyken buyuk esyalarini nezaman alir bilmiyorum
Anlaşmaya yanaşmaz gibi altınları vermeyince ama bilemedim. Bide 3 ay eve gitmeyince o mu haklı olur öyle bişi duydum bu durumda altınlar ona mı verilir valla kafam çok karışıkHayır alamaz, altınlar sizin sakın bozdurup hesaba falan yatırmayın. Hesaplar ortak oluyor.
Canım benim Allah hakkımızda hayırlısını versin kimse dağıtmak için yuva kurmuyo ama olmayınca da olmuyo, ben terapiye ve spora gidiyorum çok iyi geldi tavsiye ederimKuzum cok uzuldum sana da ALLAH refaha cikarsin bizi ne diyimkadinin hakkiymis altinlar bugun eski avukatimi aradim konustum gidip almaya kalksada banka sana haber veriyor
Sebepsiz yere evi terk eden haksız olur ama altın konusu farklı haklı diye alamaz. Ben de bunu anlamıyorum adamlar altına mı göz dikmiş? İnsan lafını etmeye utanır.Anlaşmaya yanaşmaz gibi altınları vermeyince ama bilemedim. Bide 3 ay eve gitmeyince o mu haklı olur öyle bişi duydum bu durumda altınlar ona mı verilir valla kafam çok karışık
İhtiyacı olduğundan değil inadından vermezSebepsiz yere evi terk eden haksız olur ama altın konusu farklı haklı diye alamaz. Ben de bunu anlamıyorum adamlar altına mı göz dikmiş? İnsan lafını etmeye utanır.
Yalandan kim ölmüş. Bir insanın annesini ,babasını, kardeşlerini , sevmesini anlarım ki sevmelidir de sevmezse sıkıntı fakat eşte çok önemli. Bir kadın sana güveniyor seninle evleniyor , O sana Allah’ın bir emaneti . Herkesin yeri ayrı . Sen evlenmişsin kaç yaşında adamsın ana ana ana bu kadar da olmaz , analar baş tacı tabi ama sevginin de mesafenin de dozu olmalı40 bin tl kadar tutar cnm altinlarim ben cok diretmisim inicem diye oyuzden indirmis oyle demis ailesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?