Lutfen okuyun :(

Bugün seni arabadan indiren , ki bariz belli bir hışımla indirmiş, yarın gider pencereden atar. İnsanlık yok senin eşinde, işte tanıyamıyorsun malesef insanları. Olsun, zararın neresinden dönser kârdır, altınlarını al, belliki hak yemeyecek birisin. Evin kirasını sen ödüyorsan, o gidicek, gitmeli sen değil. Dallama desem yeridir gerçekten, ağlama bırak düşüncesiz insanlar için..

Allah yardimciniz olsun gercekten bu karakterde insanlarla ugrasmasi cok zor herseyde kendini hakli görürler ailesine karalarlar ellerine ne geciyor bilmiyorum ki bu sekilde yapan bi insan evlilikten sikilmis ve uzaklasmak istiyordur kendi evden gidiyorsan bosanmakta istiyorsa size de evi ve altinlati birakiyorsa cikmayin o evden derim siz ödüyornusunuz madem kirayi gecmis olsun babanizda tez zamanda sagliguna kavusur insllah dua edin bol bol

Gitmeyin davada aleyhinize olabilir o çıkmış gitmiş zaten daha iyi. İstiyorsa kamyon dayayıp eşyaları da alsın, boş evde oturun gerekirse. Kanunen takılar kadının oluyor zaten.

Sizi otobanda gece gündüz elbet farketmez ama o karanlıkta atıp gitmesi tam bir haysiyetsiz olduğunu gösteriyor.

Çöp poşetine doldurup eşyalarını atın kapının önüne. O sizi arabadan atmış siz onun eşyalarını mı kolluycaksınız..

Ayrıca kirasını ödediğiniz evden o haysiyetsiz def olsun gitsin. Ailesi de kendi de Allah tan bulsun cezalarını. Çekişmeli de olsa zaten altınlar sizin hakim her türlü ödetir onlara merak etmeyin. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Babanız için de çok üzüldüm, Rabbim şifa versin, sizin önünüzde de hayırlı kapılar açsın inşallah...

Ben birkac ay once epilepsi hastasi olmamama ragmen ilk defa bir nobet gecirdim hatta doktor ilk sefere gore baya agir gecirmissin dedi dilim geriye kacmis vs olumden dondum neden hep stresten biktim ozetle esyalarini alip giderse rahat edicem
o pisliğin ailesi, oğullarının ilk sizin 2.evliliğiniz diye mi sevmedi sizi? Yatacak yerleri yok, o yıktıkları yuvanın altında kalsın hepsi.

Sakın 2.kez boşanırsam elalem neder gibi hislere kapılma.namusunla evlenip anlaşamayınca namusunla boşancaksın.istersen 10kere evlen kümseye hesap vermek zorunda değilsin.şanssızlık de geç.ama asla o pislikle evli kalma.

Istediğin şartlar altında boşanırsın umarim babanda sifa versin rabbim

Senin yazdıklarını okuyunca işyerimdeyim ağladım bilio musun. Nerdeyse benim yasadıklarımın aynısı. Nolur kendini üzme. Aynı ben evlendiğimden beri kirayı faturaları ben ödüodum. Sonra sen ne verio sun ne yapıosun ki oluodu. Görümce aile meselesi eş kişisinin tavırları aynı ya. Beni gidip gidip kötüleyip hadi edin agzına diye onların önüne atardı. Kiralık evden beni kovardı altınlarımı yapın geri boşanıcam gidicrm dedim. Ama dayanamadım hakarete herkesten laf yemeye. İnan olsun kenarda kuruş param yoktu. Altınlarımı da yapmadılar evden kıyafetlerim dısında hiçbişiy almadım. Evden giden ben oldum birlikte ödediğimiz araba da kurulu düzen ev de hepsi onda kaldı. Ama ben akli dengemi kurtardım bildiğin kaçtım. Benim de bu sürece annem hastaydı sonra kaybettim en acılı günlerimde bunlar oldu. Ama sonra Allah bana Bi yardım etti ki çıkmayacak tayin ailemin yanına cıktı. Evden cıkıp arkadasımın yanına tasınmıstım sonra tayinim ailemin yanına cıktı. Psikiyatriste de psikologa da halen gidiyorum. Gitmiosa nolur zorlama nolur üzülme bunlardan koca değil tarlaya korkuluk olmaz. Allah bildiği GB yapsın insallaj. Allahım yolunu acsın huzurunu versin insallah.

Gitme evden o gelmesin
Seni otobanda bırakıp giden adamdan koca olmaz

Eşyalarını atıp kapının kilidini değiştiremezsiniz. Orası onun da evli hala, çilingirle girme hakkı var. Altınlar sizdeymiş zaten, alın kasadan alabiliyorsanız kendinize ait bir yere koyun. Ve açın boşanma davasını. Davada altın mı isteyecek sizden? istese de hakim vermz ki, altınlar kanunen kadının zaten

Hayır gelmez ondan. Bırak yoluna bak. Allah islah etsin.

Yaşınız küçük değil üstelik ikinci evliliğiniz ailesiyle kesesi bir adamla işiniz ne, daha birey olamamış adamdan kocalık beklemek baştan hata. Otobanda sizi bıraktığı an o taksiyle doğru boşanma avukatına giderdim. Siz de geciktirmeden açın davanızı. Çalışıyorsunuz madem iyi bir avukat bulun kendinize

Evinizden ayrilmayin, gobegi degistirin giremesin, altinlar zaten sizin hakkiniz yasal olarak da oyle mecbur verecekler. Ozetle bosayin gitsin. 38 yasina gelmis ama adam olamamis, insan karisini otobanda birakir mi. Kufur edesim var lakin malum kurallar... esiniz karaktersizin onde gideni. Donana kadar alarak bosayin, hak etmis.

Bi avukat ile konuşun hangi tavırda durmak sizi haklı çıkarır ise ona göre davranın.

Hayır göbeği değiştirmek aleyhine işler. Çünkü ortak meskenn.

Altinlari vermedim cnm bankada musterek hesapta ama kasanin 2 anahtarida bende.ona kalsa o beni birakmamis ben inmek istemisim zorla
altınları kasadan al emanet olarak ailenin evine sakla.eşyalarını kendisine kargola,kargo teslim tutanağı ile birlikte noterden ihtarname çek.Şu kadar gündür eve gelmiyorsun eşyalarını gönderdim de.
Sonra da kapının kilidini değiştir sen,soran olursa anahtarım kayboldu değiştirmek zorunda kaldım dersin.O gitsin anasının evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…