Lutfen okuyun! :(

Melissenol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
5
0
1
30
Merhaba ben gecen sene burun amelyatı oldum hic istedigim gibi olmadı . Hic şekil yok dum duz bi burun ve ucu yuvarlak ve şiş duryo 1 sene oldu hic memnun dglm acaba doktora gitsem birdaha yapar mi ucret almadan oyle bi hak varmi lutfen cevap verin :(:(

soyle soyliyim
1.si bu drun size vadettikleriyle alakalı size nasıl bır burun yapacagını söyledi ve tasarım verdimi eger oyle bişey varda bambaska burun yaptıysa böyle bir hakkınız var

2.side hiçbişey konusulmasa bile burnunuz eskisinden (dogal halınden) daha kötü olduysa yıne böyle bir hakkınız var

Cnm alakası yok yani ben kavsli bi burun istedim burnum duz ve sekilsiz ucuda kocaman . Yapmak zorundamı doctorum yoksa kendi kararımı

sana, senin istediğin burnu yapacagını söyleyerek ameliyata girdiysen ve bu konudada kanıtın varsa yapmak zorunda canım yasal olarak ama eger görüntü gercekten kötuyse kanıta bile ihtiyacın yok

git konus drunla ben sizden böyle bir burun istedim sizde yapabileceginizin garantisini verdiniz ama olmadı ve şimdi bunu düzeltmenizi istiyorum de

Kesinlikle gidip konuşun 1sene olmasına ve istediğiniz burnu yapmamiş olmasına karşilik vereceği sizi tatmin edecek bilgiler vermeli.yapıp yapmama konusunda ilk 6ayda bunu doktorunuzdan talep edebiliyorsunuz diye biliyorum.doktorunuzda bu sıkıntiyi ilk 6ayda ögrenip bilgilendirdiginiz takdirde bir sene içerisinde ücretsiz olarak birdaha ameliayt edebilir doktorunuza güveniyorsanız aynı doktorun birdaha ameliyat etmesini tavsiye ederim.yanlışlık olup yine sizi pişman etmemesi için iyice konuşup araştirma yapin

Merhaba ben gecen sene burun amelyatı oldum hic istedigim gibi olmadı . Hic şekil yok dum duz bi burun ve ucu yuvarlak ve şiş duryo 1 sene oldu hic memnun dglm acaba doktora gitsem birdaha yapar mi ucret almadan oyle bi hak varmi lutfen cevap verin :KK43::KK43:

Kesinlikle gidip konuşun 1sene olmasına ve istediğiniz burnu yapmamiş olmasına karşilik vereceği sizi tatmin edecek bilgiler vermeli.yapıp yapmama konusunda ilk 6ayda bunu doktorunuzdan talep edebiliyorsunuz diye biliyorum.doktorunuzda bu sıkıntiyi ilk 6ayda ögrenip bilgilendirdiginiztakdirde bir sene içerisinde ücretsiz olarak birdaha ameliayt edebilir doktorunuza güveniyorsanız aynı doktorun birdaha ameliyat etmesini tavsiye ederim.yanlışlık olup yine sizi pişman etmemesi için iyice konuşup araştirma yapin

Back
X