• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun

Ranasewal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
64
37
3
52
Eşimin sigarayı bırakması icin sizin ağzınızdan ayetel kürsüye ihtiyacım var,sayı önemli değil,,,şimdiden Allâh razı olsun

öyle olmaz ki bu işler. bir de neden ayetel kürsi? sigarayla ilgili bir şey geçmiyor o ayette. psikologa gitsin. bir de kendisi isteyecek

Ben de luks bir araba , dubleks yo yo tripleks villa sonraa kulce kulce altin istiyorum. Okumusken bana da şeyedin.

aynen meneviyat önemli evet ama tıbbi destekte ister

Ayetel kürsiyle olmaz o iş :KK51:

konuya duayla olmaz dıyenlerı anlamadın neden olmasın ya?
ben simdi okuyorum bı tane kocanız ıcın ayrıca sız onun ıcın nıyetlenerek hergun 170 tane ya kuddus okuyun zararlı alıskanlıklar kotu huylardan uzak durmak ıcın etkılı bır esmadır:KK51:

bir tavsiye (öncelikle okudum onu söyleyeyim) duanın gücüne inanırım ama bu tür şeyler için irade gerekli olduğunu bende söylemek zorundayım, tavsiyeme gelince; kültablanızı boşaltmayın, eşinize sadece balkonda sifara içirin, bir paket sifara izmariti balkonununda dursun ve günlük ıslatın onu öyle iğrenç koyor ki ve sigara içmek isteğinde o kokuyu duysun belki tiksinmesine yardımı olur, bu şekilde günde 2 paket sifara içen birinin bıraktığını gördüm.
bu arada eşiniz bırakmak istiyor mu sigarayı?

Back
X