• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen okuyun ..

Bir adim geri çek kendini adamin banka cuzdani olmuşsun resmen.
Bırak telefonunu kendi alsın saatini kendi alsin.
Aşk karşılık gerektirir sizinki tek taraflı bir fedekarlik.Hayır demesini ogrenin

Lütfen ayrıl bu adamdan . Seni mutlu etmeyi düşünmeyen aklından geçirmeyen bir adamla birlikte olma. ileride de seni üzecek . Seni daha çok mutlu edecek birini bul ama bu adamdan ayrıl. senden borç istemek ne demek bi erkek olarak gururuna yediremez normal bir insan . kendine yazık etme

Haklısınız :KK43: iyilikten maraz doğar diye boşa dememişler :KK43: hep iyi yaklaşıyorum hep iyi düşünüyorum zorluk çekiyor borcunu bitirmeyi uğraşıyor diyorum :KK43: ama bende insanım Şu 3 senede bana sadece bir küpe ve 1 defa çiçek aldı ki ben bunlarda değilim ben maneviyatciyim hiç bise yapmasın kendiliğinden beni arasın yanına geliyorim desin veya bi hafta sonu plan yaptım bunları yapcaz desin neden bu ilişkinin erkeği benim 3 senemi verdim canım çok acıyor
Şuan öyle anlıyorum ki seni istediğim sadece ilgi ve değerli olduğumu hissetmekdi suan babamın evindeyim ben ya adam yine arayip sormuyor ve ben hala gelirse giderim kafasindayim keşke sana soledigim gibi kendimi de vazgecirebilsem

Zorla alamaz ya borç yada hediyeyi.. alistirsin bir kere devAmlı hediye para planlar vs.... vs.. sonrada aynısı beklemeye hakkın yok bence. Yapacaksan karşılıksız yapmalısın yaptıklarını, yada yapmamalisin.. sonradan kafasına kakiyorsun fedakarlık yapıyorum diyorsun. önemli olan bunu hissettirmen.. fedakarlık maddi değeri olan elle tutulan varlıklardan olmaz sadece. ayrıca sen istedigin için alınan yuzuk seni ne kadar mutlu edebilir..
Biraz normal davranırsan ilişkiniz normallesir.

Son düzenleme:
valla yüzüğe gelene kadar başka sorunlarınızı halletmeye çalışın bence. azıcık senden faydalanıyor gibi

Ablalar kardeşler hepinize iyi akşamlar dilerim . Öncelikle şunu belirtmek isterim lütfen onca şehidimiz varken bu konular için konumu açıyorsun demeyin şehitler hepimizin şehidi hepimizin acısı ...

Kısa ve net şekilde insalh özet geçmeyi başarabilirim .

Canım çok acıyor 3 senelik bir ilişkim var belki bi kaçınız önceki konularımdan hatırlar .. Ailevi sorunlar la dolu ... Neyse şuan mevzu bu da değil . Bu 3 sene boyunca hep ben fedakarlık gösterdim yoğun calisiyr kendi işi borçlarım bitsin aşkım idare et aşkım Vs Vs Vs yeri geldi 1 ay boyunca görüşmedik hep çalıştı tabi bu 1 ay içinde gelir işten alır eve bırakır (oda benim dememle bir kere kendi akıl etmez) disarda gezelim vitrinde bi saat görsün beğensin hemen ay başında tutar alırım telefonu bozulsun hemen alırım doğum günü gelsin ta 1 ay öncesinden ne yapsam nasıl mutlu etsem diye düşünürüm . Hep ben hep ben yani ...

Ama o anca ben bişe yi dersem yapar gecen sene 14 şubat da kuzenim le kafa kafa ya verip bana yuzuk almıştı kuzenim kanına girmis laf arasında ne yapacaksın demiş ole anlaşmışlar ama 14 şubat gelmeden biz ayrıldık ailevi sebepler yüzünden çünkü ailesi beni istemiyor ve arkamdan iftira attılar . Neyse bu yüzük kuzenimde kalıyor ve yüzüğü kuzenim gidip kuyumcu dan almış erkek arkadaşıma o vercekmis ti parasını da o vermiş yüzüğü verdiğinde alcak mistı. . Biz tabi ayrılınca yüzüğü almıyor ve parasını da vermiyor .

Aradan 4 ay geçti biz tekrar barıştık bana sadece 1 kere yüzüğün parasını veremedim sonradan aramaya utandım en kısa zaman da verecem dedi ve vermedi . O içimde öyle bir ukte kaldı ki doğum günüm de telafi eder diye bekledim sadece iş yerime çiçek yolladı . Geçen eline para geçti bende laf arasında bana ne aldın dedim ki 3 sene boyüncü ondan tek bir şey istemedim sen ne istersen alırım dedi bende ertesi gün ona ona yuzuk linki atmıştım bunun işine gelmediği için mesajı gördü cvp bile vermedi bende telefonda konuşmamizda söyledim zamanı var sen neden begeniyorsun bunu benim beğenip almam lazım Vs gibi cümleler kurdu bende keşke sen beğensende alsan dedim . Yine konu bi şekil kapanmıştı ...

Geçenler de yine toplü bir iş aldı paraya sıkıştı mazeme almak için 2 gün üst üste benden borç aldı ..
kızlar yemin ederim parasında değilim sadece en ufak derdin de bile hemen bana geliyorsa benim de bişeler beklemek hakkım değil mi simdi yüzüğe kafayimı taktın diyceksin iz mevzu yüzükte değil mevzu benim ömrüm hayatım boyunca ondan tek bişe istemiş olmam ve geçen sene iğrenç bi şekil de ayrıldığımız da ortada kalan yüzuk onun bunü telefı etmesi lazım di .

Gerçekten çok canım acıyor tek taraflı fedakarlık olmuyor gönlümü almasını biliyor gel diyorum geliyor şuraya gidelim diyorim gidiyoruz ama neden hep ben neden bir kere de kendin şu kizi sevindirim demiyorsun ...

Ben bunları ona dediğimde de zaten 1 kere dedim o zaman da bunları yüzüme vurmak için mi yapıyorsun dedi ... Ben mi kafaya çok takıyorum sizce :KK43:
Yapmayın böyle şeyler kendinize adam sizi kandırıyor bildiğin söğüşlüyor.

Benim eşim bana sevgiliyken hiç pahalı hediye almadı alamazdı. Kimsenin parasıylada hediye almaya kalkmazdı. Ama o kuzen o yuzugun parasını verseydi eminim o parayı teslim ederdi. Resmen banane bana lazım değil yüzük baksın işine demiş. Tabi kuzen de işgüzarlık yapmış. Hadi sen anlamadın bu adamı aşktan gözün kör oldu ki bu aşkta değil böyle durumlar hastalık gibi geliyor bana kuzen demi gözünü açmadı. Bırak bu adamı yol yakınken

Kendi beğenecekmiş kendi alması gerekiyomuş sen neden beğeniyosun diyo.Al o zaman be adam al da kadın gözüne sokmasın yüzük yüzük diye ayrıca büyük sorumsuzluk etmiş kuzeninize karşı.Bence sizi oyalıyo bu ailesi bakımından

Ailesi iftira atmış ve sen böyle bir aileye gelin gideceksin öyle mi?
Bundan sonra para verme bak nasıl bozuluyor ilişkiniz.
Kullanılıyorsun aç gözünü.
Ama sanmıyorum sende ayrılacak cesaret yok gibi.

Ablalar kardeşler hepinize iyi akşamlar dilerim . Öncelikle şunu belirtmek isterim lütfen onca şehidimiz varken bu konular için konumu açıyorsun demeyin şehitler hepimizin şehidi hepimizin acısı ...

Kısa ve net şekilde insalh özet geçmeyi başarabilirim .

Canım çok acıyor 3 senelik bir ilişkim var belki bi kaçınız önceki konularımdan hatırlar .. Ailevi sorunlar la dolu ... Neyse şuan mevzu bu da değil . Bu 3 sene boyunca hep ben fedakarlık gösterdim yoğun calisiyr kendi işi borçlarım bitsin aşkım idare et aşkım Vs Vs Vs yeri geldi 1 ay boyunca görüşmedik hep çalıştı tabi bu 1 ay içinde gelir işten alır eve bırakır (oda benim dememle bir kere kendi akıl etmez) disarda gezelim vitrinde bi saat görsün beğensin hemen ay başında tutar alırım telefonu bozulsun hemen alırım doğum günü gelsin ta 1 ay öncesinden ne yapsam nasıl mutlu etsem diye düşünürüm . Hep ben hep ben yani ...

Ama o anca ben bişe yi dersem yapar gecen sene 14 şubat da kuzenim le kafa kafa ya verip bana yuzuk almıştı kuzenim kanına girmis laf arasında ne yapacaksın demiş ole anlaşmışlar ama 14 şubat gelmeden biz ayrıldık ailevi sebepler yüzünden çünkü ailesi beni istemiyor ve arkamdan iftira attılar . Neyse bu yüzük kuzenimde kalıyor ve yüzüğü kuzenim gidip kuyumcu dan almış erkek arkadaşıma o vercekmis ti parasını da o vermiş yüzüğü verdiğinde alcak mistı. . Biz tabi ayrılınca yüzüğü almıyor ve parasını da vermiyor .

Aradan 4 ay geçti biz tekrar barıştık bana sadece 1 kere yüzüğün parasını veremedim sonradan aramaya utandım en kısa zaman da verecem dedi ve vermedi . O içimde öyle bir ukte kaldı ki doğum günüm de telafi eder diye bekledim sadece iş yerime çiçek yolladı . Geçen eline para geçti bende laf arasında bana ne aldın dedim ki 3 sene boyüncü ondan tek bir şey istemedim sen ne istersen alırım dedi bende ertesi gün ona ona yuzuk linki atmıştım bunun işine gelmediği için mesajı gördü cvp bile vermedi bende telefonda konuşmamizda söyledim zamanı var sen neden begeniyorsun bunu benim beğenip almam lazım Vs gibi cümleler kurdu bende keşke sen beğensende alsan dedim . Yine konu bi şekil kapanmıştı ...

Geçenler de yine toplü bir iş aldı paraya sıkıştı mazeme almak için 2 gün üst üste benden borç aldı ..
kızlar yemin ederim parasında değilim sadece en ufak derdin de bile hemen bana geliyorsa benim de bişeler beklemek hakkım değil mi simdi yüzüğe kafayimı taktın diyceksin iz mevzu yüzükte değil mevzu benim ömrüm hayatım boyunca ondan tek bişe istemiş olmam ve geçen sene iğrenç bi şekil de ayrıldığımız da ortada kalan yüzuk onun bunü telefı etmesi lazım di .

Gerçekten çok canım acıyor tek taraflı fedakarlık olmuyor gönlümü almasını biliyor gel diyorum geliyor şuraya gidelim diyorim gidiyoruz ama neden hep ben neden bir kere de kendin şu kizi sevindirim demiyorsun ...

Ben bunları ona dediğimde de zaten 1 kere dedim o zaman da bunları yüzüme vurmak için mi yapıyorsun dedi ... Ben mi kafaya çok takıyorum sizce :KK43:
Hayır çok takmıyorsunuz, sizi sponsor olarak kullanan bir adamla zorla ilişki yürütmeye çalışıyorsunuz. Size mutsuzluk ve pişmanlıktan başka bir şey vermez bu adam. Bence bitirin.

Back
X