• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen okuyun ..

Arsızlaşmış bir adam.
Full sorunlu bir aile.
Sevmek adına pek bir sey görünmüyor.

Sana samimi söylüyorum ben yapamazdım. Belli ki cok iyi kalpli saf temiz bir kızsın. Cok iyi düşün derim.

Arsızlaşmış bir adam.
Full sorunlu bir aile.
Sevmek adına pek bir sey görünmüyor.

Sana samimi söylüyorum ben yapamazdım. Belli ki cok iyi kalpli saf temiz bir kızsın. Cok iyi düşün derim.

Teşekkür ederim yorumunuz için . İşte iyi niyetimizden vuruluyoruz her defasında :(

Adam güven vermiyor. Kuzeninizi de zorddurumda bırakmış. Sizin barışmanız ilginç.

Bazı erkekler yönlendirilmek ister kendi akıl edemez, bilmez yapısı böyledir.
Ama sanki senin arkadaşın yönlendirilmekten çok salağa yatıyor derler ya işte öyle bişey.
Bildiğin seni kullanıyor ve sende buna göz yumuyorsun.
Daha fazla beklenti içine girme ve ayrıl derim.

Canım çanakkale tarafları bu şiveyle konuşur.heyecandan yazısına yansımıştır :)

Canım yorumun için çok teşekkür ederim dün bunları yazarken çok derin duygular içersinde ağlayarak yazıyordum ne yazdığımın nasıl yazdığımın farkında bile değilim .

Aile seni istemiyor iftira atiyor adam isine geldigi gibi davraniyor ama senide kasasi gibi goruyor sen kalkmissin kalbime soz geciremiyorum diyorsun
O soz gecmeyen kalbin yolunda gidersen ucunda gidecek olan koca bir hayat mutsuzluk yikilmis hayaller falan olacak gibi ben uyarayimda sen artik inatla kendin dusecegim dersen aglamazsin

Şimdi seninki hangi kategoride bilemedim canım. Bazı erkekler gerçekten yönlendirilmekten hoşlanıyor yada ancak öyle hareket edebiliyor. Tabi bu da biraz yorucu keşke düşünüp hareket edebilse. Siz fedakarlık yaptıkça devamını bekleyecektir o yüzden kendini geri çek biraz. Ne kadar alabiliyorsan o kadar ver.
Yeni bir 14 şubat geliyor belki yeniden alır yüzükleri bekleyin bakalım beklentiye girmeden.
Yalnız belliki ilişkiniz çok gelecek vad etmiyor

Back
X