lütfen okuyunca önce bir dakika düşünün sonra cevap verin

hulya006

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
66
0
286
Ankara
kimse benim başıma gelmez demesin 5 yıllık evliyim eşimi çok ama çok seviyorum bütün olumsuz tavırlarına bütün eziyetlerine bütün sinir hallerine hep ama hep sevgim için sustum
ve ben bir hafta öncesine kadar 5 yıldır gözüme kimseye yan gözle bile çevirmedim .
sorunum şu ben birine bişey hissetmeye başladım içim sızlıyor düşününce onu görünce eşimide diyebiliyorumki evet seviyorum peki bu nedir kızlar...

çok kötü ya.ama eşin ve evliliğin herşeyden önemlidir canım.ne olursa olsun eşinle yola devam et.

esini cok ama cok severken nasil baska birine biseyler hisedebiliyorsun bunu anlamadim
seven insan baskasini gözü görmez
peki kim bu adam nerde tanistiniz

eşini seven kadın başkasına birşey hissetmez. bence siz eşinize olan sevginizi biir sorgulayın derim.

2 sevgi bir gönüle sığmaz.
Eşimi seviyorum ama gönlüm bir sevgi daha istiyor, diye birşey olabilir mi.
Kendiniz yazmışsınız, bazı sıkıntılar olduğunu ve 5 senedir katlandığınızı.
Demek ki eksilmeye başlamış birşeyler.
Hala çok seviyorum diyemezsiniz.
Eşinizden görmediklerinizi ve eksiklerinizi, başka bir heyecanla tamamlamaya çalışıyorsunuz.
Heyecan tatlı geliyordur.
Yalnız bu heyecan o sevdiğim dediğiniz adam hayatınızda var diye tatlı geliyor.
Onu çıkardıktan sonra o heyecanın anlamı kalmayacaktır.
Eşinize bunu yapmaya hakkınız yok.
Yok illa ben koptum eşimden diyip, başka heyecanlar yaşanmak istenecekse, o zaman ayrılacaksınız.
Yok eşimi seviyorum diyorsanızda, o kişiden kesinlikle uzak durmalısınız.
Böyle birşeye izin vermeyin lütfen.

ya biz 5 yılda 50 yıla beter sorun yaşadık ve ben asla ama asla vazgeçmedim ondan hep ama hep sevdim tabiki eşimle olucam ölene dek yanlış anlamayın arkadaşlar hayatta dediğim gibi kimseye yan gözle bakmadım ama anlamadım ne oldu birden bi kaç sohbet geçti aramızda sadece o kişiylede ama aklıma geliyor birden ara ara eşime daha çok sıcak davranıyorum atmak için üstümden ama oda olmuyor.. iki kere gördüm eski iş yerimde idi iki kere sohbet ettik sadece...

eski işyerimde derken orda çalışmıyordu bi iş için gelmişti oraya işide benim işimle olan kısımdaydı..

ne diyeyim canım ama böyle birşey varsa yanlış bir yola girmeden evliliğini bitir önce ...sonra bişeyler yaşayacaksan yaşa...evliliğimi bitirmek istemiyorum dersen yaşanan herşeyin tek sorumlusu sen olursun!eşine bunu yapmaya hakkın yok yani...
belki geçici birşeydir ki inşallahta öyledir bir yanlış yapmazsın ....yuvanın evliliğinin kıymetini bil canım ne olursa olsun gelen gideni aratabilirde.....hayırlısı

ben evliliğimi bitirmek asla istemiyorum biriyle birşey yaşamakta sadece kendimi yargılayıp vicdan azabı duyuyorum nasıl bu şekilde bişey hissedebilirim diye..hissedemem olamaz

ben evliliğimi bitirmek asla istemiyorum biriyle birşey yaşamakta sadece kendimi yargılayıp vicdan azabı duyuyorum nasıl bu şekilde bişey hissedebilirim diye..hissedemem olamaz

canım bak. zaten 2 kere görmüşsün. onun olduğu ortamlara girme. zamanla unutursun zaten..

eger zamaninda evliliginizde bu kadar cok sorun yasadiysaniz ve bu sorunlar sizi yiprattiysa baska birine ilgi duymaniz cok anormal gelmedi bana.
belli ki aradiginiz mutlulugu bulamamissiniz evliliginizde ve mutsuzluklar huzursuzluklar yasamissiniz.
ama esinize karsi sevginiz bitmis degil bir suru yasanmislik var sonucta...
sizi anlayabiliyorum...
umarim en kisa zamanda o kisi aklinizdan cikar...

ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn((

o kişiyle aynı ortamda bulunmayın,onu düşünmeyin.Düşündükçe siz de bir şeyler varmış gibi hissetmeye başlayabilirsiniz.Eşinizle olan güzel anlarınızı aklınıza getirin.Karşınızdaki kişiye bunu sakın hissettirmeyin,aklınızı çelebilir,belli ki kafanız karışmış,iyice karışmasın.Elinizdekinin kıymetini blin lütfen

esinizi sevseydiniz evliliginizden tatmin olmus olsaydiniz baska bir erkegi aklinizin ucundan
geciremezdiniz bunun cevabini verebilmek icin hic düsünmeye bile gerek yok aslinda
eger evliliginizi devam ettirmeye kararliysaniz o beyin oldgu yerlerden uzak durun

O zaman olaya şöyle bakın bence.
Şuan eşiniz hayatınızda ve 2. bir kişi size hoş gelebiliyor, farklı heyecanlar hissettiriyor olabilir.
Peki eşiniz hayatınızda değil, bu 2. kişinin sizin için bir anlamı var mı.
Çünkü, bu 2. kişi olacaksa, eşiniz hayatınızda olmayacak.
Size, hem eşinizle olmak ama bir taraftanda bazı eksikleri başka biriyle tamamlamak, hoş geliyor, çekici geliyor.
Ama böyle bir evlilik, böyle bir lüks, böyle bir karakter, böyle bir vs vs, yok malesef.

bir kadın eğer kocasını seviyorsa nolursa olsun başkasına kesinlikle bakamaz bişeyler hissedemez ...
kocanı seviniyorsun sorun yok ama bi anda bi erkeği görüp 2 sohpet sonrası bişeyler hissediyorsun...
bence olacak iş değil..
yanlış anlamayın arkadaşım amacım sizi ayıplamak yada yargılamak değil sadece anlamaya çılışmak..
lütfen bu tür düşüncelerden kendinizi arındırın ve mutlu yuvanızı böyle şeylerle bozmayın veya sarsmayın..
bi düşünün eşiniz de bi başka kadına bişeyler hissetseydi ve siz bunu bilseydinz ne kadar yıpranırdınız dimi....
toparlayın kendinizi ,beyninizden atın bunları hakkınızda hayırlısını diliyorum yüce rabbim yardımcınız olsun..

ben ilerleyen bir durum olursa diye demiştim canım sadece...sonuçta bu sadece bir his eyleme dönüşmüş bir olay yok .........fiziksel bir temas yok ? bukadar da haksızlık etme kendine bu düşünceyi kafandan atmaya çalış karşılaşmamaya çalış zamanla geçicektir zaten vicdan yapma bukadar yapılan bir şey yok ortada açıkça ......

zaman zaman duygusal bosluklar yasayabiliyoruz.
belli ki siz de boyle bir zamandasiniz canim.
eger esinizden baskasina yan gozle bakacak bir kisiliginiz olsaydi zaten bes yil icinde o kadar sorun yasarken baskasina coktan gonlunuz kayardi.
kendini rahatlat canim, o adami dusunmemeye calis...

Son düzenleme:
erkeklerin rutin basina gelen bi olay aslında bu...o kisiyi bidaha gormeyin unutursunuz, zaten emin olun o adam da Sizin kafanızda kurguladiginiz gibi etkileyici degildir, iyi tanisaydiniz o hayaller pufff diye sonuverirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…