kimse benim başıma gelmez demesin 5 yıllık evliyim eşimi çok ama çok seviyorum bütün olumsuz tavırlarına bütün eziyetlerine bütün sinir hallerine hep ama hep sevgim için sustum
ve ben bir hafta öncesine kadar 5 yıldır gözüme kimseye yan gözle bile çevirmedim .
sorunum şu ben birine bişey hissetmeye başladım içim sızlıyor düşününce onu görünce eşimide diyebiliyorumki evet seviyorum peki bu nedir kızlar...
ne diyeyim canım ama böyle birşey varsa yanlış bir yola girmeden evliliğini bitir önce ...sonra bişeyler yaşayacaksan yaşa...evliliğimi bitirmek istemiyorum dersen yaşanan herşeyin tek sorumlusu sen olursun!eşine bunu yapmaya hakkın yok yani...
belki geçici birşeydir ki inşallahta öyledir bir yanlış yapmazsın ....yuvanın evliliğinin kıymetini bil canım ne olursa olsun gelen gideni aratabilirde.....hayırlısı
ben evliliğimi bitirmek asla istemiyorum biriyle birşey yaşamakta sadece kendimi yargılayıp vicdan azabı duyuyorum nasıl bu şekilde bişey hissedebilirim diye..hissedemem olamaz
eger zamaninda evliliginizde bu kadar cok sorun yasadiysaniz ve bu sorunlar sizi yiprattiysa baska birine ilgi duymaniz cok anormal gelmedi bana.
belli ki aradiginiz mutlulugu bulamamissiniz evliliginizde ve mutsuzluklar huzursuzluklar yasamissiniz.
ama esinize karsi sevginiz bitmis degil bir suru yasanmislik var sonucta...
sizi anlayabiliyorum...
umarim en kisa zamanda o kisi aklinizdan cikar...
eşini seven kadın başkasına birşey hissetmez. bence siz eşinize olan sevginizi biir sorgulayın derim.
ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn((
ben evliliğimi bitirmek asla istemiyorum biriyle birşey yaşamakta sadece kendimi yargılayıp vicdan azabı duyuyorum nasıl bu şekilde bişey hissedebilirim diye..hissedemem olamaz
ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?