aynen katılıyorum canım sana...erkeklerin rutin basina gelen bi olay aslında bu...o kisiyi bidaha gormeyin unutursunuz, zaten emin olun o adam da Sizin kafanızda kurguladiginiz gibi etkileyici degildir, iyi tanisaydiniz o hayaller pufff diye sonuverirdi
eşini seven kadın başkasına birşey hissetmez. bence siz eşinize olan sevginizi biir sorgulayın derim.
Gözüm diğerinide görmek istiyooor ama...
canım bak. zaten 2 kere görmüşsün. onun olduğu ortamlara girme. zamanla unutursun zaten..
ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn((
ama ben çok mutsuz anlar yasadım ama hep gururumu ayaklar altına alarak(evet çok şey yasadım) ona olan sevgime güvenerek hep yanında oldum onun onu sevmekten hiç vazgeçmedim.. ama diğerinide görmek geliyor içimdenn((
Bu işin sonu kötü yere varmadan kendini uzaklaştır...
Ama şunu da bil ki sen artık eşini sevmiyorsun sadece alışkanlık olmuş...
:umursamaz:
Bu adama da aşk değil sadece çekim duyuyorsun...
Boşluktasın aslında önce ne yapman gerektiğine karar ver...
Bence hayatına ne eşinle ne de bu adamla devam etmelisin...
a.s
kimse benim başıma gelmez demesin 5 yıllık evliyim eşimi çok ama çok seviyorum bütün olumsuz tavırlarına bütün eziyetlerine bütün sinir hallerine hep ama hep sevgim için sustum
ve ben bir hafta öncesine kadar 5 yıldır gözüme kimseye yan gözle bile çevirmedim .
sorunum şu ben birine bişey hissetmeye başladım içim sızlıyor düşününce onu görünce eşimide diyebiliyorumki evet seviyorum peki bu nedir kızlar...
ben evliliğimi bitirmek asla istemiyorum biriyle birşey yaşamakta sadece kendimi yargılayıp vicdan azabı duyuyorum nasıl bu şekilde bişey hissedebilirim diye..hissedemem olamaz
Sanki sırf bir kaos yaratmak amacıyla acmışınız gibi konuyu:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?