ona hiç kıyamıyorum. benim büyük kızımla aynı ay doğmuşlardı. ona bile ne kadar gülmüştük. onu bile birlikte yaptık diye. yazık tabi en çok ona yazık...Evli çocuklu iken başkasından hamile kalmak...
E olan çocuğa oldu işte. Aşk yüzünden intihar edip çocuğu ortada bıraktı. Ona yazık değil mi?
Ben eşe ve çocuğa üzüldüm .Gaddar diyebilirsiniz lakin tek üzüldüğüm çocuk..Allahım o çocuğu korusun
melek falan demedim lütfen ya yaptığını da iyi ki yapmış da demedim ama sedece aldatan bir pislik gibi görünsün de istemedim insanların birden fazla tarafları var. kötü yanları var ama iyi yanları da var. öyle değil midir insanlar zaten onu demek istedim sadece.Arkadasinizdan melek gibi bahsetmissiniz ne yazık.
Şunlari bir adam yapsaydi neler neler yazardiniz.
adam da belki suçlu tarafsız bir anlatım olmadığı için bilemiyorum.ama çocuk resmen hikaye dışı bırakılmışBen eşe ve çocuğa üzüldüm .
onla ilgili hiç konuşamıyorum elim birşeyler yazmaya gitmediadam da belki suçlu tarafsız bir anlatım olmadığı için bilemiyorum.ama çocuk resmen hikaye dışı bırakılmış
Zaten bi iyi ki yapmış dememissinz. İyi bir arkadas olabilir ama adamla beraber olup eşinin yüzüne nasıl baktı acaba?hamilelik olmasa hep saklayacakti belki de. Bunu da deli dolu heyecanlı yaşamayı sever diye hafifletmeyin.melek falan demedim lütfen ya yaptığını da iyi ki yapmış da demedim ama sedece aldatan bir pislik gibi görünsün de istemedim insanların birden fazla tarafları var. kötü yanları var ama iyi yanları da var. öyle değil midir insanlar zaten onu demek istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?