lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herşey profesyonel bir kadın avcısı yüzünden bitmesin...
Kadının suçu yok mu? Evliyken başkasıyla beraber oluyor. Kusura bakmayın ama sadece cocuga uzuldum. Birde normalmiş gibi anlatmanız yok mu ..
O eşini aldatmış, adamda onu..
Tamda layık oldugu kişiyi bulmuş

25 yıllık arkadaşıma ben senin kadar objektif bakamam tabiki hele ki ölüm döşeğindeyken.

Bedelini çok ağır ödemiş.Ne olursa olsun o bir insan hatalar insanlar için.Allah acil şifalar versin.Unutmayın asla yapmam dediğimiz şeyler bir gün başımıza geliyor kimse kimseyi kınamasın.İnşallah çocuğu ortada kalmaz.

Kadının suçu yok mu? Evliyken başkasıyla beraber oluyor. Kusura bakmayın ama sadece cocuga uzuldum. Birde normalmiş gibi anlatmanız yok mu ..
O eşini aldatmış, adamda onu..
Tamda layık oldugu kişiyi bulmuş
normal demedim asla ve asla da tasvip etmedim. beni bildiği için ben öğrenene kadar bana söylemedi bile. ama ölsün mü?

Ben suanda kocamı nasıl aldatabılırım . Benım kafamı kasımaya vaktım yok kı.

Arkadasınız cok masum degıl, yınede ölmesını asla ıstemem.
Durduk yere basına ıs acmıs. Adam kadın avcısı degılde, arkadasınız bekar adam avcısıymıs

Hey allahim kadin ölüyor diyo daha hınç cikariosunuz ya. Nasıl intihar etti? Durumu ağır mı. Hangi şehirdesiniz?
ya çok teşekkür ederim. ilaç içmiş yüksek dozda anti depresan. durumu hala çok ağır. solunum sorunu devam ediyor. ya sağol gerçekten bak

normal demedim asla ve asla da tasvip etmedim. beni bildiği için ben öğrenene kadar bana söylemedi bile. ama ölsün mü?
Bence bu arada kızı için çareler arayın arkadaşı olarak.

Kızı annesinin bir karaktersiz için kendisini (yani evladını) dahi gözden çıkarıp intihar ettiğini hazmetmesi hiç kolay olmayacak.

çok kötü bir durum, keşke tüm bunlar yaşanmadan önce önüne geçebilseydiniz, umarım iyi olur çünkü onun bakımına ve sevgisine muhtaç bir çocuk var ortada.

Bazı insanlar ne kadar acımasız ya.
Saçma mısınız,kadın aldatmış oh iyi olmuş diyor resmen bazı yorumlar.Ne korkunç insanlar var.Allah kimseyi bunları yazanlarla karşılaştırmasın.Aldatmışsa cezası ölüm mü yani ? O zaman mı içiniz soğuyor ? Erkek olsaydı da yorumum aynı olurdu çok merak edenler için.

Arkadaşınız için çok üzüldüm.Keşke biraz daha güçlü olsaymış.Umarım durumu çok ağırlaşmaz da kendine gelir bir an önce.

şuan ki duygusal ruh halinizi anlayabiliyorum ama ben arkadaşınıza çok kızdım kusura bakmayın . Allah ömür versin , inşallah kendini toparlar da bu ona sadece bir hayat dersi olarak kalır . Evliyken yaptıklarına zaten diyecek birşey yok . Hata diyemiyorum ben bunlara . Ama evladını düşünmeden bi pislik için intihara kalkışması .. en çok o çocuğa üzüldüm ben .

ahlak bekçileri de gelmiş. tamam kadının yaptığı çok çok yanlış ama ettiğini bulmuş tarzı yorumlar da acımasız

Hayatta bir tek bu varmış gibi kadını linç etmişler resmen.Çocuğunu düşünseymiş keşke yorumlarını falan anlıyorum peki diğerleri ?

Kadın intihar etmiş.Bundan ötesi yok.Hayattan o kadar soğumuş.Rahat bırakın insanları,gidin nefretinizi başka yerlere kusun ya.Midem bulandı sabah sabah.İnsanlar en kötü anınızda bile açığınızla uğraşıyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…