lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok kötü bir durum, keşke tüm bunlar yaşanmadan önce önüne geçebilseydiniz, umarım iyi olur çünkü onun bakımına ve sevgisine muhtaç bir çocuk var ortada.
hem kızdım hem de çok uğraştım ama avutamadım anlatamadım yazık dedim hatta gel senle başka şehre taşınalım alalım kızları da dedim. dinlemedi takıntılı gibiydi.

teşekkür ederim sağol cidden kötü durumdayım şu anda çok üzülüyorum.

arkadaşın çok bişey demek istemiyorum ama anne olmak en başta yavrunu düşünmek o hiç düşünmediği ne yapar benden sonra demediği çocuğa sahip olmak için yıllarını veren birsürü insan tanıyorum Kendim gibi. aşkmış . hele de evliyken allah doğru yoldan saptırmasın ölmesini kimse istemez ama umarım aklı başına gelir

o hale gelmek kolay değil gerçekten. o kadar çaresiz hissetmiş değersiz hissetmiş düşünsenize. teşekkür ederim

Umarım sağlığına kavuşur. .Fakat çok bencilce yaşamış. .Kendisi ve o ise yaramaz sevgilisi..

Evladını düşünmeyen. .Evli olduğu halde ömrünü pis bir adamla geçirme çabaları ...Hiçbir yerde kabul görmez..

Kendisi için üzüldüm. Maalesef ciddi bir duygusal zayıflık göstermiş. Sevdiği insanın aslında onu hiç sevmediğini görmüş ve bu travma ile başa çıkamamış. Ama ya çocuk ne olacak? Eğer anne gerçekten giderse o sorumsuz adam bu çocuğa sahip çıkacak mı? Sanmıyorum. Hayatta herbirimizin artık yaşamdan zevk almadığı, gitmek istediği anlar olmuştur ve allah göstermesin ama ileride de olabilir. Ancak bize ihtiyacı olan birisi var ise geride, bir çocuk, bir yeğen, yaşlı bir anne, baba, o durumda üzgünüm bunu söylediğim için ama bencilce çekip gitmek lüksüne sahip değiliz. İnşallah yaşama tutunur, inşallah..

evli çocuklu kocasını aldatmış ama cennet gözlü ,oldu tamam,tek günahsız eş ve çocuk kimse değil..hele arkadaşınız günahın ta kendisi.üstelik ahiret inancı da yok ki Allahın verdiği canı kendi alma^hakkını görmüş kendinde..
arkadaşınızı burda melaike gibi anlatmak istemişsiniz ama imkansız olmuş..yazık arkadaşınızın ömrünün özeti koca bir HİÇ ve yazık

Kendi aldatınca sorun yok gibi
Adam baştan beri aldatınca nasıl yapar vs
Allah kimseyi şaşırtmasın
Kimsenin sevgisini evladının sevgisinin önüne geçirmesin
Yazık etmiş kendine
Allah çocuğuna bağışlasın yinede

inşallah ya yaşasın istiyorum. belki silkinir gelir kendine kimbilir iyileşir belki de. belki birlikte gideriz buralardan bambaşka bir şehre yeniden başlar başlarız.

Kadın avcısı mı ? Evli barklı halinle gidip başkasından çocuk yap sonra da karşı taraf "kadın avcısı" olsun. Arkadaşınız da melek... Rezilliğin adı aşk olmuş. Her şeyi geçtim çocuğunu bile düşünmemiş. Böyleleri anne olmasın valla. Eşine, çocuğuna yazık. Ölürse de su testisi su yolunda kırılır demişler. Allah rahmet etsin bile demem.

inşallah ya yaşasın istiyorum. belki silkinir gelir kendine kimbilir iyileşir belki de. belki birlikte gideriz buralardan bambaşka bir şehre yeniden başlar başlarız.

Bence konunuzu kapattırın.Bunlar insanı daha kötü hissettirirler.Oturduğum yerde ben kötü oldum.Empati yeteneği 0 olan bir toplumdan çok da hassas yorumlar geleceğini düşünmüyordum zaten.

ya çok teşekkür ederim. ilaç içmiş yüksek dozda anti depresan. durumu hala çok ağır. solunum sorunu devam ediyor. ya sağol gerçekten bak

Off en tehlikelisi. Agri kesici antibiyotik falan olsa bu kadar kötü olmazdi. Allahtan umut kesilmez organlar iflas etmediyse çıkabilir. Sebep olan adam nerde?

Bence konunuzu kapattırın.Bunlar insanı daha kötü hissettirirler.Oturduğum yerde ben kötü oldum.Empati yeteneği 0 olan bir toplumdan çok da hassas yorumlar geleceğini düşünmüyordum zaten.
haklısın böyle daha çok üzüldüm. sadece zaman geçmiyor burda şu anda biraz dertleşirim falan sanmıştım.

haklısın böyle daha çok üzüldüm. sadece zaman geçmiyor burda şu anda biraz dertleşirim falan sanmıştım.

Bu toplumda zor.Baksanıza akılları fikirleri ''eee ama aldatmış,iyi olmuş''.Burada bunu yazanların kaçı cenazesine gittikleri insanların ailesine bunu yüz yüze söyleyebilirler,buradan klavye şövalyesi nasıl olunur öğrenebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…