lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşık olduğu adam başkası ile birlikte diye ölmek isteyen kadın ,eline bakan ona ve sevgisine ihtiyaç duyan el kadar kuzusu için yaşamayı secmemis...kizginligimiz eşini aldatmasindan dolayı filan değil,kendini öldürmeyi seçip çocuğuna bunu yaşattığı için

Etme bulma dunyasi desem fazla mi acimasiz olurum? Olan garip cocuga olmus. Allah onun yuzune baksin ne deyim.

Bakın bunu böyle yazmak var ;

''Ee ne yapalım,üzülmemizi mi bekledin buna,su testisi su yolunda kırılırmış Allah rahmet eylesin bile demem'' demek var.Empati ya.Konu sahibi reelde arkadaşınız olsa böyle ağır mı konuşacaksınız yüzüne ? Kadın acısını paylaşmış,ne olursa olsun onun arkadaşı,üzülecek tabii.Eski eşi olan adam bile hastanede ağlıyormuş,ölüm bu sonuçta acısını bu insanlar çekecek,durumu kötüleştirince elinize ne geçiyor ?

Ölür yada ölmez bilemeyiz tabi suanda yapabileceginiz tek sey Rabbim günahlarını affetsin diye dua etmek

Allah kimseyi şaşırtmasın baska bir adam yüzünden kendi canindan bir parçayı annesiz birakmaya kalkmak. Ne diyeceğimi bilmiyorum insallah atlatir bu yaptığının pişmanlığını anlar yavrusuna bu aciyj unuturmaya çalışır

insanız beşeriz şaşarız
ayıplamaya kınamaya gelmzez bir çok şey tabi de
de si var işte herşey tolere edilebilir de
çocuğu olan bir anne aşk için intihar etmemeliydi

çocuğa ve intihar etmesine kızdım
kınamıyor ayıplamıyorum kızıyor ve üzülüyorum

Bir çocuğun annesiz kalmasını çok yakından yaşıyorum. Arkadasinizin Ne yaptığı ne yaşadığı beni ilgilendirmez. Ama çocuk için çok zor. Çok çok zor.

Çocuğu varken bir adam uğruna intihar eden arkadaşınıza üzülemedim malesef,kızına üzüldüm böyle bir annesi olduğu için..

İntiharı seçmek bir adam uğruna yapılacak bişi değil elbette yaşadığı onca şeyden dolayı psikolojisi fazlasıyla çökmüş ve sağlıklı düşünememiş belli ki ayrıca itibarını kaybetmesine sebep olan kişinin onu aldatması onu şok’a sokmuş hazmedememiştir hayatının bir ... yüzünden mahvolmasını.. Allah yakınlarına sabır versin..

Konu sahibi arkadaşım,arkadaşın için duani ederken lütfen eksik /yanlış dua etme...arkadaşın çok uzun yıllar bakıma muhtaç şekilde de sadece makinalarla nefes alıp verebilir. Umarım arkadaşınız hayatta kalır ve kendi kendine bakabilecek,ihtiyaçlarını görebilecek hale gelir .

Yargı mercii olan Allahtır, umarım affı olmayan kendi canına kıymış olma suçunu işlemez, hayata tutunur, yaptığı hatanın farkında sadece evladının mutlu huzurlu olması için yaşar ve kendi de yaralarını evladı ile birlikte sarar.. Rabbim onmaz yanlışlara giden ayaklarımıza müsade etmesin.

Evladına yazık utanç verici şeyler yaşanmış.
umarım Ölmez ve hatasını telafi etme fırsatı olur. Aksi durumda çocuğun annesinin ölüm sebebi bile ömür boyu utanç sebebi olur.

Allah şifa versin. Tez zamanda kızı için ayağa kalksın inşallah.

Herkes hata yapar. Keşke şöyle olsaydı keşke böyle yapsaydı demek kolay. Saplantı haline getirmiş, ki o da ciddi tedavi ile düzelir. Allahım o yavruya acısın. Annesini ona bağışlasın affetsin.

Allah şifasını versin. Yani tabi ki ölmesin. Bir insanın ölümünü kolay kolay kim isteyebilir?
Ama bu arkadaşınızın iyi bir psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Yani yaptıkları aklı başında olan insanın yapacağı şeyler değil. Tüm bu hikayenin tek kötü karakteri o adam değil. Arkadaşınız hem eşini aldatmış, hem çocuğunu gözü görmemiş. Neden? Yani aklı başında olsa sevmediği eşini boşar, öyle yaşardı ne yaşamak istiyorsa. Kadın avcısı demişsiniz de, avlanmak istemeyen avlanmaz. Neyse... Umarım hayatta kalır. Ve umarım kendisine daha sade bir hayat kurar ve mutluluğu bulur. En çok kızına üzüldüm. Şu hikayede bulunmayı en çok o hak etmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…