- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.801
- 358
Valla burdan apaçık aldatan bir pislik olarak görünüyor. Başka tarafını göremiyoruz. Hele cennet göz falan yazmışsınız komik olmayın. Üzülecekseniz o ufacık çocuğa üzülün.melek falan demedim lütfen ya yaptığını da iyi ki yapmış da demedim ama sedece aldatan bir pislik gibi görünsün de istemedim insanların birden fazla tarafları var. kötü yanları var ama iyi yanları da var. öyle değil midir insanlar zaten onu demek istedim sadece.
haklısın. sağol biliyorum aslında ama başkasından duymak başka bir destek. babası bırakmaz diye düşünüyorum. ama bütün ömür yanında olmaya çalışırım elimden geldiğinceöncelikle kendinizi suçlamayın
1- İnsan ne yaparsa kendine yapar ve kimse kimseye yardım edemez kendisi yardım edilmesini istemedikçe, yani sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yoktu
2- takıntılı gibiydi yazmışsınız, normal olmadığı aşikar, öyle olsa böyle büyük hatalar yapmazdı, kim bilir nasıl bir çıkmazda gördü kendini yaşadıkları çok ağır şeyler belli ki psikolojik sorunlar yaşıyordu
3- şuan onun için yapabileceğiniz tek şey dua etmek
4- o adamı da telefon kayıtlarından filan bulabilirsiniz, ki ona ulaşıp yaptıklarının sonucunda kadının ne hale geldiğini anlatın lütfen belki başka kadınların canını yakmasına engel olabilirsiniz.
5- o yavruya da sahip çıkın ne olur, kızınızdan ayırmayın mümkünse beraber büyüsünler kardeş olsunlar, Allah o meleğin de sizin de yardımcınız olsun sabır versin
Bu toplumda zor.Baksanıza akılları fikirleri ''eee ama aldatmış,iyi olmuş''.Burada bunu yazanların kaçı cenazesine gittikleri insanların ailesine bunu yüz yüze söyleyebilirler,buradan klavye şövalyesi nasıl olunur öğrenebilirsiniz.
konuyu kapatmak istiyorsanız kapatın ama bizi de sonuçdan haberder edin olur mu Allah yardımcınız olsunşu konunun kapatılması konusunda birisi bana yardımcı olabilir mi?
,
Çok yanlış bir bakış açısı. Adam ş.siz olabilir ama bu arkadaşınıza artık tutunacak dalım kalmadı gibi saçma sapan bir düşünceyle intihar etme hakkını vermez. Hak diyorum. Çünkü bize tayin edilen ömrü "ben bunu beğenmedim" diyerek sonlandırma hakkımız yok hiç birimizin. Arkadaşınız merhametli, eğlenceli vs(diğer hasletleri unuttum) biri olabilir ama kişiye esas gerek olan imandır. İnşaallah hayırlısıyla yaşar da Rabbim hidayet verir.canım arkadaşımdın. ortaokulda ilk kez aynı sıraya oturduğumuz günden beri her şeyi birlikte yaşadık. her şeyimizi paylaştık. aylarca görüşemedik yeri geldi ama hiç kopmadık.çok iyi kalpliydin herkese karşı, entelektüeldin, hayat doluydun işinde başarılıydın, herkesin kıskandığı kadındın. bir hata yaptın büyük bir hata hem de ama şimdi canınla mı ödeyeceksin bu bedeli? ya ardında bıraktıkların? kızın? ailen? ben?
her şey bir internette tanıştığı bir adamla başladı. psikolojik tedavi görüyordu o zamanlar. evliydi arkadaşım o zaman üstelik iyi sayılabilecek bir adamla. pek sevmezdi kocasını öyle düşkün değildi ama bir çocuk hatrına kavgasız gürültüsüz sürüp gidiyordu. hep biraz deli dolu yaşamayı heyecan dolu olmayı sevmişti zaten başına da ne geldiyse ondan geldi.
sonra işler ilerlemiş o adamla aşık olmuş deli gibi hem de. adam da profesyonel kadın avcısı tam bir çapkın her türlü numara var. sakladı herkesten bu durumu benden bile. görüyordum başka bir haller telefonu elinden düşürmemeler falan ama konduramıyor insan.
sonra bir gün kıyamet koptu. arkadaşımın eşiyle cinsel hayatı yoktu. ama hamile kalmış diğer adamdan. gizlice aldırmak için de türlü türlü yolu denemiş en son merdiven altı bir yer kabul etmiş. o sırada diğer adamla da arası açılınca ona da söylememiş durumu. ama operasyon sırasında bir terslik olmuş ve kanamayı durduramamışlar acilen hastaneye sevk edilince de ailesi kocası herkes duydu. benim de o zaman haberim oldu. kocasından çok kötü şiddet gördü o haliyle üstelik. kocası hemen terk etti. o utanç o rezillikle kalakaldı orta yerde. işi ailesi haysiyeti herşeyi bitti. sıfır olur mu bir insan? sıfıra düştü gerçekten. ama aşıktı hala sırılsıklam hem de. bir tek kişiye adamın adını vermedi. benim suçum o bekar ben evliydim deyip durdu.
sonra barıştılar tekrar adamla bir ilişkiye başladılar. güzel gidiyor gibiydi. mutluydu. işe girdi tekrar hatta daha iyi bir yere. toparlamıştı epey. kızına adamıştı çoğu zamanını. adam zaten başka şehirdeydi ayda bir kere falan anca buluşabiliyorlardı. altı ay falan böyle gitti. gülmeye başlamıştı tekrar.
ama bayramdan bir kaç gün önce öğrendi adamın baştan beri ihanet ettiğini. hayatında bir kadın daha olduğunu. ne yaptı ne etti buldu kadını öğrendi herşeyi. uğruna hayatını mahvettiği aşk masalları anlatan herşeyini verdiği adam aldatıyordu onu hem de en baştan beri. içti dağıttı ağladı söyledi avutamadık avunmadı.
dün gece intihar etmiş artık tutunacak hiçbir dalım kalmadı deyip. yoğun bakımda durumu hala kritik.
kapısının önündeyim şimdi kızı karşımda. eski kocası bile burda gözyaşı akıyor görüyorum. bakmayın böyle bir hayatın sadece bir hikayesini anlattığıma öylesine sıradan biri değildir benim arkadaşım. çalışkandır merhametlidir hayat doludur eğlencelidir.
ya nolur ölmesin nolur herşey profesyonel bir kadın avcısı yüzünden bitmesin...
gitme cennet gözlü kadın nolur...
Evli çocuklu iken başkasından hamile kalmak...
E olan çocuğa oldu işte. Aşk yüzünden intihar edip çocuğu ortada bıraktı. Ona yazık değil mi?
Allah kurtarsın uzun ömür sağlık versin...canım arkadaşımdın. ortaokulda ilk kez aynı sıraya oturduğumuz günden beri her şeyi birlikte yaşadık. her şeyimizi paylaştık. aylarca görüşemedik yeri geldi ama hiç kopmadık.çok iyi kalpliydin herkese karşı, entelektüeldin, hayat doluydun işinde başarılıydın, herkesin kıskandığı kadındın. bir hata yaptın büyük bir hata hem de ama şimdi canınla mı ödeyeceksin bu bedeli? ya ardında bıraktıkların? kızın? ailen? ben?
her şey bir internette tanıştığı bir adamla başladı. psikolojik tedavi görüyordu o zamanlar. evliydi arkadaşım o zaman üstelik iyi sayılabilecek bir adamla. pek sevmezdi kocasını öyle düşkün değildi ama bir çocuk hatrına kavgasız gürültüsüz sürüp gidiyordu. hep biraz deli dolu yaşamayı heyecan dolu olmayı sevmişti zaten başına da ne geldiyse ondan geldi.
sonra işler ilerlemiş o adamla aşık olmuş deli gibi hem de. adam da profesyonel kadın avcısı tam bir çapkın her türlü numara var. sakladı herkesten bu durumu benden bile. görüyordum başka bir haller telefonu elinden düşürmemeler falan ama konduramıyor insan.
sonra bir gün kıyamet koptu. arkadaşımın eşiyle cinsel hayatı yoktu. ama hamile kalmış diğer adamdan. gizlice aldırmak için de türlü türlü yolu denemiş en son merdiven altı bir yer kabul etmiş. o sırada diğer adamla da arası açılınca ona da söylememiş durumu. ama operasyon sırasında bir terslik olmuş ve kanamayı durduramamışlar acilen hastaneye sevk edilince de ailesi kocası herkes duydu. benim de o zaman haberim oldu. kocasından çok kötü şiddet gördü o haliyle üstelik. kocası hemen terk etti. o utanç o rezillikle kalakaldı orta yerde. işi ailesi haysiyeti herşeyi bitti. sıfır olur mu bir insan? sıfıra düştü gerçekten. ama aşıktı hala sırılsıklam hem de. bir tek kişiye adamın adını vermedi. benim suçum o bekar ben evliydim deyip durdu.
sonra barıştılar tekrar adamla bir ilişkiye başladılar. güzel gidiyor gibiydi. mutluydu. işe girdi tekrar hatta daha iyi bir yere. toparlamıştı epey. kızına adamıştı çoğu zamanını. adam zaten başka şehirdeydi ayda bir kere falan anca buluşabiliyorlardı. altı ay falan böyle gitti. gülmeye başlamıştı tekrar.
ama bayramdan bir kaç gün önce öğrendi adamın baştan beri ihanet ettiğini. hayatında bir kadın daha olduğunu. ne yaptı ne etti buldu kadını öğrendi herşeyi. uğruna hayatını mahvettiği aşk masalları anlatan herşeyini verdiği adam aldatıyordu onu hem de en baştan beri. içti dağıttı ağladı söyledi avutamadık avunmadı.
dün gece intihar etmiş artık tutunacak hiçbir dalım kalmadı deyip. yoğun bakımda durumu hala kritik.
kapısının önündeyim şimdi kızı karşımda. eski kocası bile burda gözyaşı akıyor görüyorum. bakmayın böyle bir hayatın sadece bir hikayesini anlattığıma öylesine sıradan biri değildir benim arkadaşım. çalışkandır merhametlidir hayat doludur eğlencelidir.
ya nolur ölmesin nolur herşey profesyonel bir kadın avcısı yüzünden bitmesin...
gitme cennet gözlü kadın nolur...
Bu toplumda zor.Baksanıza akılları fikirleri ''eee ama aldatmış,iyi olmuş''.Burada bunu yazanların kaçı cenazesine gittikleri insanların ailesine bunu yüz yüze söyleyebilirler,buradan klavye şövalyesi nasıl olunur öğrenebilirsiniz.
Katılıyorum. Bir de erkek aldatınca bir kere şans ver yuvan yıkılmasın diyenler nerde acaba
aldatmış iyi olmuş diyen kim var bilmiyorum ama çoğunluk çocuğunu düşünmediği için kızgın.
aldattı düşünmedi.
merdiven altı bir yere kendini emanet etti düşünmedi,
intihar etti düşünmedi.
çocuk sahibi olmak hele de anne olmak,
böyle bir şey değil.
aşkımdan ölüyorum diyip intihar eden adam fa olsa aynı şeyi söylerim.
kimsenin dünyaya getirdiği evladını aşağılık bir durum yüzünden, kendi eliyle terk etmeye hakkı yok.
''Ee ne yapalım,üzülmemizi mi bekledin buna,su testisi su yolunda kırılırmış Allah rahmet eylesin bile demem'' demek var.Empati ya.Konu sahibi reelde arkadaşınız olsa böyle ağır mı konuşacaksınız yüzüne ? Kadın acısını paylaşmış,ne olursa olsun onun arkadaşı,üzülecek tabii.Eski eşi olan adam bile hastanede ağlıyormuş,ölüm bu sonuçta acısını bu insanlar çekecek,durumu kötüleştirince elinize ne geçiyor ?
konuyu kapatmak istiyorsanız kapatın ama bizi de sonuçdan haberder edin olur mu Allah yardımcınız olsun
tamam söz size haber vereceğim ama durum kötüye gidiyor. organ yetmezlikleri başlamış
Aynen katılıyorum. bir de vicdan sahibi demiş konu sahibi bayan anlattığı bayan için. vicdanı olan bir kadının eşini aldatması mümkün mü?Öncelikle evli barklı kadınlar profesyonel kadın avcılarına kanmasın.
Ettiğini bulmuş.
Böylelerinin doğurduğu masum evlatlara yazık.
Daha önce de yazdım turuncu.
Kızgınlıklarını farklı şekilde anlatsınlar.Acısı olan bir insanı daha beter yaparak değil.Gerçek hayatta gidip insanlarla böyle mi konuşuyorsunuz ? Hayır.Klavye var,nasıl olsa kim olduğum belli değil,dur azıcık canını acıtayım bu mesajların amacı.
Hiçbir mesajımda ''arkadaşın yanlış bir şey yapmamış'' yazmadım.Yaptıkları besbelli yanlış.Üzüldüğüm bir çocuk ve eski eş var şu hikayede.Hak etmemişler çünkü.Ama konu sahibini sözlerimle döverek anlatmıyorum bunu.Yapılabiliyormuş demek ki değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?