lütfen ölmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla burdan apaçık aldatan bir pislik olarak görünüyor. Başka tarafını göremiyoruz. Hele cennet göz falan yazmışsınız komik olmayın. Üzülecekseniz o ufacık çocuğa üzülün.

haklısın. sağol biliyorum aslında ama başkasından duymak başka bir destek. babası bırakmaz diye düşünüyorum. ama bütün ömür yanında olmaya çalışırım elimden geldiğince

şu konunun kapatılması konusunda birisi bana yardımcı olabilir mi?
,

Katılıyorum. Bir de erkek aldatınca bir kere şans ver yuvan yıkılmasın diyenler nerde acaba

Çok yanlış bir bakış açısı. Adam ş.siz olabilir ama bu arkadaşınıza artık tutunacak dalım kalmadı gibi saçma sapan bir düşünceyle intihar etme hakkını vermez. Hak diyorum. Çünkü bize tayin edilen ömrü "ben bunu beğenmedim" diyerek sonlandırma hakkımız yok hiç birimizin. Arkadaşınız merhametli, eğlenceli vs(diğer hasletleri unuttum) biri olabilir ama kişiye esas gerek olan imandır. İnşaallah hayırlısıyla yaşar da Rabbim hidayet verir.

Allah kurtarsın uzun ömür sağlık versin...

Aldatması kötü ama ben en çok çocugunu düşünmeyip aşıkım diye anasız bırakmasına kızdım. Ne deyim arkadaşınjz tabi sevginiz var ama çok yanlışlar yapmış. Çocugunun ne günahı var.

Katılıyorum. Bir de erkek aldatınca bir kere şans ver yuvan yıkılmasın diyenler nerde acaba

aldatmış iyi olmuş diyen kim var bilmiyorum ama çoğunluk çocuğunu düşünmediği için kızgın.
aldattı düşünmedi.
merdiven altı bir yere kendini emanet etti düşünmedi,
intihar etti düşünmedi.
çocuk sahibi olmak hele de anne olmak,
böyle bir şey değil.
aşkımdan ölüyorum diyip intihar eden adam fa olsa aynı şeyi söylerim.
kimsenin dünyaya getirdiği evladını aşağılık bir durum yüzünden, kendi eliyle terk etmeye hakkı yok.

Çok arabesk, üzgünüm ama normalde uzulecegim bir konuya üzülemedim. İçimden gelmedi.ne diyelim Allah şifa verir umarım

Arkadaşınız belki de çok yoğun bir bunalım geçiriyordu belkide depresyonun dibindeydi ve adamın yaptığı serefsizlikte tuzu biberi oldu da intihara kalkıştı diyerek iyi yönden bakmaya çalışıyorum.
Allah şifa versin Inşallah iyileşir de zavallı evladı annesiz kalmaz
Fakat ne olursa olsun aklı dengesi yerinde olan hicbir insanın bir evlâdı varken intiharı düşünmesini anlayamıyorum Allah akıl fikir versin herkese

Daha önce de yazdım turuncu.

Kızgınlıklarını farklı şekilde anlatsınlar.Acısı olan bir insanı daha beter yaparak değil.Gerçek hayatta gidip insanlarla böyle mi konuşuyorsunuz ? Hayır.Klavye var,nasıl olsa kim olduğum belli değil,dur azıcık canını acıtayım bu mesajların amacı.
Hiçbir mesajımda ''arkadaşın yanlış bir şey yapmamış'' yazmadım.Yaptıkları besbelli yanlış.Üzüldüğüm bir çocuk ve eski eş var şu hikayede.Hak etmemişler çünkü.Ama konu sahibini sözlerimle döverek anlatmıyorum bunu.Yapılabiliyormuş demek ki değil mi ?

Hz. Mevlanın şu dizeleri gelir aklıma hep kötü bir yaşam duyduğumda...

Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”….Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme,seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile bir gün el olur,aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……
“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya “Öldüm” der,yine de “yaşarsın.

Kınamak çözüm değil, yerden yere vurmakta değil. Çok üzüldüm. Arkadaşınızın bu denli kör olmasına, tutunacak dalım yok derken yavrusunu unutmasına... Dilerim Rabbim onu çocuğuna bağışlar ve tutunması gereken bir yavrusu olduğunu hatırlatır. Aslında sözlenecek çok söz var ama şöyle bir durumda içimden gelmiyor. Allah yardımcınız olsun.

Aldatmis, Hak etmis, hic uzulmedim..

Bir karincaya dahi can vermeye gucunuz yetmezken allahin yarattigi en ustun varlik olan insanin olumunu diliyorsunuz..
Kalbinizin rengi kara..

Derler ki kul kinadigini yasamadan olmezmis..

Yaptigi hatalar allahla kendi arasinda. Yaptiklari hic dogru degil ama unutmayin ki bahsi gecen insan olum doseginde..

Burada konu acip, kendi hikayesini kendisi anlatmis olsa neyse de suan azrail ile pencelesen bir insani yargilamak ve arkasindan kinayeli bir sekilde burada atip tutmak kabul edilebilir birsey degil..

Allah o yavrunun hatrina arkadasinizin yuzune baksin. Umarim sagligina kavusur.

*Konunuz kapansa bile lutfen bizleri haberdar edin.

Öncelikle evli barklı kadınlar profesyonel kadın avcılarına kanmasın.

Ettiğini bulmuş.

Böylelerinin doğurduğu masum evlatlara yazık.
Aynen katılıyorum. bir de vicdan sahibi demiş konu sahibi bayan anlattığı bayan için. vicdanı olan bir kadının eşini aldatması mümkün mü?

şu durumda gerçek hayatta karşılaşsam,
haklısın, kimsenin en yakın arkadaşı can çekişirken, merhametli olsaydı, çocuğuna bunu yapmazdı demem.
(burada bunu yazdım)

ama karşımdaki insanın acısı bile olsa çok merhametliydi benim canım arkadaşım diye ağlarken, orada o çocuğun yüzüne bakabiliyorsa, gözlerimi deviririm, karşımdaki anlar.
burada yazı ile anlatınca belki de daha sert oluyor.

insanların acısına saygım var, hiç kadının ölümü hak ettiğini de düşünmedim de kadını biri gelip öldürmemiş.
bu hikayenin kurbanı o değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…