Adamcagiz kızı annesiz ve kötü bir çocukluk anisiyla büyüyeceği için (cocuk er yada geç doğruyu öğrenecek ) agliyordur yoksa evlilik birlikteliği içinde kendisine yaşatılan da çok kolay hazmedilebilecek birşey değil.eski eş lanet biri diyeceğim, başka bir adam için intihar eden, aldatan karısına göz yaşı döküyor adam
hakkında hayırlısı olsun. allah çocuğuna bağışlasın.
5 buçuk yaşında daha kıyamam biliyor kötü birşeyler olduğunu ağlıyor ama tam da anlayamıyorYazıkhayatını kendi eliyle cehenneme çevirmiş. Çocuğu kaç yaşında ?
Allah yavrusuna bağışlasın.
ah bin tane keşke dolaşıyor şu anda kafamda. keşke görseydim alıp zorla elinden telefonu baksaydım ne bileyim evvelsi gün beraberdik keşke başka şeyler söyleseydim bu kadar yapabileceğini düşünemedim. nasıl diyeyim insan kızıyor ya bi taraftan da çok da anlayamamışım demek ki. arasaydım keşke dün akşam gel çıkalım deseydim. gelen haberler daha da kötüleşiyor. o adama da yazık hakikaten üzülsün çok demiştim ama ölsün de demedim hiç dedi.Arkadaşınızın telefonla sürekli meşgul olduğunu soylemissiniz ozaman neden sormadınız kimle konusuyosun diye keşke uyarsaydınız ben olsaydim anlardım uyarırdım yapma diye okadar yıl arkadsinizmis hicmi tanıyamadınız elinden telefon dusmediginde nasıl anlamazsinz..Arkadasinz şuanda canıyla ödüyor yaptiklarinin cezasını.Allah şifa versin ayağa kalksın inşallah değmediğini anlar umarım bundanda bi ders çıkarır umarım.her türlü günaha girmiş ilk evliyken eşini aldatark günaha girmiş sonra bebegini aldirark sonrada canina kiyarak günaha girmişçok üzüldüm cidden.eski eşinide takdir ediyorum hala arkadsniz için göz yaşı dökebiliyor helal olsun onun gibi bi adami aldatmisya yazık etmiş ya.............
buradaki insanlara kadar kimler kimler kınadı da o kadın intihar etti. adını sanını vermedim. ifşa etmedim. sorun şu ki aslında ben derdimi paylaştım. bu durum bana ağır geldi. desteği ona değil kendime istemiştimArkadaşınız umarım iyileşir, hatalarını anlar ve kızıyla kendine yeni bir hayat kurar ama keşke bu konuyu burada açmasaydınız. Hayat onun hayatı, günahları da Allah'la onun arasında. Belki affeder belki affetmez, bilemeyiz ama en azından buradaki insanlar tarafından kınanmazdı.
desteğin kıymetli hatta zannetiğinden bile iyi geldi bana şu an. sağolBakın bunu böyle yazmak var ;
''Ee ne yapalım,üzülmemizi mi bekledin buna,su testisi su yolunda kırılırmış Allah rahmet eylesin bile demem'' demek var.Empati ya.Konu sahibi reelde arkadaşınız olsa böyle ağır mı konuşacaksınız yüzüne ? Kadın acısını paylaşmış,ne olursa olsun onun arkadaşı,üzülecek tabii.Eski eşi olan adam bile hastanede ağlıyormuş,ölüm bu sonuçta acısını bu insanlar çekecek,durumu kötüleştirince elinize ne geçiyor ?
öncelikle kendinizi suçlamayınhem kızdım hem de çok uğraştım ama avutamadım anlatamadım yazık dedim hatta gel senle başka şehre taşınalım alalım kızları da dedim. dinlemedi takıntılı gibiydi.
ya lütfen böyle söylemeyin benim de desteğe anlatmaya ihtiyacım vardı. derdim o olmuş olabilir diye düşünüyor musunuz gerçekten? yapmayın nolur yaKonu sahibi size çok kızgınım,
Anlıyorum içinizi döküp rahatlamak istemiş olabilirsiniz ama arkadaşınızın tam da duaya ihtiyacı olduğu zaman gelmiş burada linç ettiriyorsunuz...
Allah evladına bağışlasın inşallah...
Ama kadın kinandigi için değil , adamın hayatında baskasi olduğu için intihar etmiş. Öyle yazmışsınız.buradaki insanlara kadar kimler kimler kınadı da o kadın intihar etti. adını sanını vermedim. ifşa etmedim. sorun şu ki aslında ben derdimi paylaştım. bu durum bana ağır geldi. desteği ona değil kendime istemiştim
ya lütfen böyle söylemeyin benim de desteğe anlatmaya ihtiyacım vardı. derdim o olmuş olabilir diye düşünüyor musunuz gerçekten? yapmayın nolur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?