LÜTFEN ÖNYARGISIZ OKUYUN.Cinsellikle ilgili zihniyet.

Konu ne anlamadım
Sen birşeyler mi yaşadın, biri seni yargıladı mı, ne olmuş yani ?

Sen bunlarda bi sakınca görme, bi başkası görsün
Kimse de kimseye kendi doğrusunu kabul ettirmeye uğraşmasın bence

İyi de ben seni erkek sandım.
Yukarıda işaretlediğim cümlelerden ötürü.
Ve sandım ki,biz erkeklerin de duyguları var,o kadar kötü değiliz demek için konu açtın.
Heyhat :)

Benim de ailemin böyle şeylere ters baktığına eminim.Ben yargılamıyorum kesinlikle insan hazır hissettiği zaman yapmalı.Ben yargılayanlara çok kızgınım sadece ama sanırım anlatamadım.

biz burda gün icinde kac tane hikayeler okuyoruz tatlim,
bunuda göz ardi etmemen gerekir.
cinselligi yasadiktan sonra terk edilenler ve bu yüzden zor durumda kalanlar,
evlenmek üzere olup daha önce yasadigi iliskiyi söylemedigi icin vicdan azabi cekenler,
kizlik zarini diktirmek isteyenler...
bunlari bildigimiz icin bazi ablalarimiz uyarmak istiyor sadece.
saygisizca ve cok agir yapilan elestirileri kesinlikle tasvip etmiyorum bende,
seninle ayni fikirdeyim o konuda.
ama yasin daha cok kücük bence, su an kendini olgun olarak görsende
bi kac sene icinde bu konudaki fikirlerin tamamen degisebilir.

belki su an bekarete önem veren biriyle isim olmaz diyorsun ayiplar gibi,
ama ileride karsina kimin cikacagini bilemezsin

Kadın olduğuna inanmadım Allah biliyor...

Hymen kanını senelerce çarşaflarda çeyizlik gibi sandıklarda saklayan bir zihniyetin çocuklarına sen cinselliği saf masum aşk tohumu gibi gösteremezsin...
Bu mümkün değil...

Bilmiyorum belki bir kaç insan da benim doğru gördüğümü doğru görmeye başlar diye düşündüm.Ama hayır ben öpüşmek dışında herhangi bir şey yaşamadım sadece yaşayanların burda taşlandığını gördüm ve rahatsız oldum.Hiç açmamalıydım konuyu sanırım çok yanlış anlaşıldım.

Ve sandım ki,biz erkeklerin de duyguları var,o kadar kötü değiliz demek için konu açtın.

Aynı hataya bende düştüm Meleknaz =))

İçimizde hala bir saflık mı var ne

Bizim yaşımızdaki genç erkeklerin derken ergenlik çağındaki erkekler demeye çalıştım upps komik olmuş özür dilerim

Bi konu eksik bi fazla fark etmez
Kim ne yapmış nasıl taşlamış orası beni bağlamaz

Ben kendi adıma madem isteyerek yaşadın 'kullanıldım' deme diyorum
Yok senin için bu kadar bağlayıcı birşeyse de evlenmeyi bekleseydin diyorum hepsi bu

Bana ters gelen başkasına doğru gelebilir, bu çok doğal birşey..
Ben herkese hitaben doğru bu ablalarım abilerim diye konu açmam yani, herkesin doğrusu kendine derim.

"evlilik öncesi cinsellik yaşayanları kınıyorlar, taşlıyorlar; nasıl bi zihniyet bu geri kafalılık" gibi cüümleleri safettiğiniz anda sizde farklı bir şey yapmamış oluyorsunuz .. herkesin doğrusu kendine

amacın ne vicdanını rahatlatmak mı öyle ise yanlış forumdasın bu 1
2. cisi sen onunla bununla seviş et birşeyler yaşa seviyorum de. kendini evleneceğin insana saklama sonra gel de ki ne zorunluluğum var doğru hiç bir zorunluluğun yok miğde farkı bu olsa gerek kendini kullandır kullandır at bir köşeye sen onunla bununa tövbe tövbe... yazık ya yazık evleneceğin kişiye yazık onun bunun artığını alacka yazık
sonrada erkeklere laf et fay efendim bakirelik önemli değil de yok su da bu da oldu canımm oldu. ayrıca ben bir kızın böyl düşünceler içinde olduğunu düşünmüyorum bıktık artık bu fake muhabbetlerden yeter artı ksizin yüzünüzden gerçek derdi olan insnalarda fake zannediliyor

Son düzenleme:
Eh o zaman sen istedigin gibi yasarsin...Ama insanlarin seni elestirmesini engelleyemezsin...Haaa bir de ilerde yasayacagin pismanliklari...
ama sun unutma son pismanlik fayda etmez.....

Ben sürekli arkadaş ortamında "gençler" lafını kullandığım için hiç aklıma genç bir kızım demek gelmedi.İstediğinize inanmakta özgürsünüz.

Peki, öyle varsayalım. Sonuçta sen ne olursan ol, bu yazıyı okuyacak onlarca kişi olacak. En azından belki birinin kulağına birşeyler girer.

Elbiselerle yaratılmadık belki evet, ama elbisesiz yaşamaya uygun donanıma da sahip değil bedenimiz. Hangi hayvanı bir kıyafete ihtiyaç duyarken gördün? Göremezsin, çünkü doğuştan giyiniktir onlar. Ya da onlar için elbisenin mahiyeti yoktur, bilmezler edebin ne olduğunu.

Demek ki neymiş, insanın varlığı gibi bedeni de özelmiş. Erkek olsun kadın olsun, çıplak gezmek herkeste bir utanç yaratıyorsa, bu durum bir bedenin gerekmediği sürece teşhir edilmeyeceğini de gösterir. Cinsellik bizler için özel olmasaydı, emin ol her yıl çiftleşmek için belirli ayları beklerdik. Sevdiğine dokunmak güzeldir, çok özeldir. Her seviyorum dediğine dokunursan eğer, dokunmanın ne "ÖZEL"LİĞİ kalır?

Sizi inandırmamın bir yolu yok malesef...Yorumlarınız için teşekkürler...

Gerçekten kadınsan anlarsın bizi, durup durup hit konular açıp, ortalık karıştıran sözlükçülerden üzerimize tik geldi =))

Hep derim ; kadın doğdum kadın yaşıyorum, bakire ya da kız olmadım hiç ama bu ülkede böyle istediğin gibi yaşamak sağlam yürek istiyor, ayaklarının üzerine basmak, ailene bağımlı olmamak gerekiyor.

Sen yine ablalarının dediğini dinle, bunları şimdi düşünme, kendini yetiştirmeye bak ve etrafındaki çakallardan olabildiğince korun. Aşk aseton gibi uçucudur unutma, kal sağlıcakla

Çevir kazı yanmasın hesabı. Vallahi ben de o cümleleri okurken aynı şeyi düşündüm, dedim biz kadınların zihniyetini değiştirmeye gelmiş bir irkek vesselam.

bu yazıya bayıldım ......

gereken zaman bence ilk gecedir onun heyecanını ömür boyu sürdürürsün ama güvenmedigin biriyle yaptığın zaman ne olcak sadece aklında kalıcak belki seni tehtit edicek erkek milleti bu yaparlar ozmn nefret edeceksin onunla olduğun günü miden bulanarak hatırlıcaksın yaşın gerçekten çok küçük ileriyi düşünmüyorsun yaşadığın günü düşünüyorsun senin yaşındayken benimde kız arkadaşım aynı böle düşünüyordu sonu ne oldu babasını bilmediği bir çocuk burda senin yaşlardaki kızlarda var lütfen onlara kötü örnekler verme

Bütün bayan arkadaşlarım ayrı ayrı kendilerine göre haklılar.

Fikrini belirtebilirsin, kişisel düşüncelerin. Paylaşmak istemişsin paylaştın.

Yorumları okurken şöyle bir şey geldi aklıma: Diyelim ki biz çok batılılaşan milletiz. Ailemiz karışmaz, ''Elalem'' denen bir unsur yok ve dolayısıyla ne dediği önemli değil. O kadar rahat bir ülkeyiz diyelim ki... o zaman herkes birbirinin koynundan mı çıkacaktı? Rahatız ya, her türlü haltı yiyecek miydik? Vicdan içimizdedir.

Ben ayıp yada günah olduğunu düşündüğüm bir şeye vicdanımla karar veriyorum çünkü biliyorum ki bu dünyanın ahireti de var. Herkesin ayıbı kendine, inancı kendine, sevabı da kendine.

Hepimizin günahı var, yok mu?
Bırakın zinayı bir kenara, başka günahlar işlemediniz mi? Hepimiz işledik, işte bu yüzden herkes yaşadığı bir takım hatalara göre birbirine akıl veriyor.

Evet cinsellikten bahsetmedin belki ama, malesef erkekler cinsellikten başka bir şey düşünmüyor genelde. Bunu yapınca da '' Sen de istedin '' oluyor. Yani sana göre aşk olan ona göre '' Boş '' oluyor.
Mevlana' nın sevdiğim çok güzel bir sözü var: BİR GÜN GELECEK ZİNAYA AŞK DİYECEKLER!!!

Herkese Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…