Gecen gun petshoptan alinan bir kediyi veteriner klinigine getirdiler.kadin veterinere aynen soyle soyledi'bakamiyorum saga sola zipliyor,kilini dokuyor,tonlada para verdim.al ver birine yoksa sokaga aticam'neyseki gerekli cevabi vererek kedicigi aldik kadinin elinden.lutfen kimse para vererek hayvan almasin.onlarin da can tasidigini ve alinip satilamayaciginin ogrenmesi lazim herkesin
Neden destekliyorlar su sekilde aciklayayim.hayvanseverim diye gecinip petshoptan canli satin alan insanlar cins duskunu.benim su cins kedim kopegim var diyecekler ya!!!onlar icin hayvanlar canli degil sanki oyuncak.iki gun sonra kili tuyu diye sokaga atiyorlar.kimiside cocuguna eglence niyetine aliyor.nefret ediyorum bu tarz insanlardan!!!
Bir de saçını başını yolsaydınız, Allah için yaa
Deliriyorum böyle insanlara, ne sanıyormuş biblo gibi oturacakmıymış hayvan, töbeler olsun yaa
Birşey soracağım bilmediğim için soruyorum
Kedi,köpek dışarıdan alınabilir ama kuş almak için pet shoptan almak lazım değil mi?
Biz hayvan satın alıyoruz diye garip hissetmiştik kendimizi,ama yani muhabbet kuşu başka nasıl bulunur gerçi bakanlarda yavrusu olur belki ama bilemedim
Neyse şu an kafeste yaşamıyor zaten kendisi bizim gibi evde yaşıyor,dışarı bile denesem mi bırakmayı geri gelir diye düşündüm ama kargalar kapar dediler korktum
Kedi,köpek dışarıdan alınabilir ama kuş almak için pet shoptan almak lazım değil mi?
Biz hayvan satın alıyoruz diye garip hissetmiştik kendimizi,ama yani muhabbet kuşu başka nasıl bulunur gerçi bakanlarda yavrusu olur belki ama bilemedim
Neyse şu an kafeste yaşamıyor zaten kendisi bizim gibi evde yaşıyor,dışarı bile denesem mi bırakmayı geri gelir diye düşündüm ama kargalar kapar dediler korktum
Cins hayvan alan insanları ''cins meraklısı'' olarak nitelendirmeniz cok yanlıs.
Petshoplardan hayvan alınabilir. ''BAKACAKSANIZ ALIN''demek daha dogru olur.
Hayvansever bir insanım ama pug cins takıntım var. Henüz almadım gönül ister ki barınak vs bir yerde pug yavrusu bulayım, yok malesef.
Cins hayvan alan insanları ''cins meraklısı'' olarak nitelendirmeniz cok yanlıs.
Petshoplardan hayvan alınabilir. ''BAKACAKSANIZ ALIN''demek daha dogru olur.
Hayvansever bir insanım ama pug cins takıntım var. Henüz almadım gönül ister ki barınak vs bir yerde pug yavrusu bulayım, yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?