Karga kapmasa bile 2 güne ölür canım.
Bende kuşuma eş almak istiyorum ama nasıl yumurtlamamasını sağlarım bilmiyorum. Zaten yavruydu aldığımda, ama şuan eş zamanı, çok sıkılıyodur eminim
Eş almak istiyorum sırf yavruları olur diye ne yapacağımı düşünüyorum.:44: Ona buna vermeyi de kesinlikle istemiyorum çevremde hakkıyla bakabilecek insan pek yok.
Es al mutlaka hayvanın psikolojisini bozulur.
Kafesinin yanina küçük bir kapali oda alman gerek oraya koy yumurtaları kus zaten gider oturur üstüne canim.
Benim exin 300 çift fen fazla kuşu vardi da
yok canım sanırım kelimeleri yanlış kullanmışım yazarken. Yavru olmasını istemiyorum, çünkü olursa fazlası beni aşar, bakacak insanda yok çevremde bu sebepten yavruları ne yaparım diye düşünüyorum. Tabi eş de lazım artık.
Nasıl bakıyor o kadar kuşa
Gecen gun petshoptan alinan bir kediyi veteriner klinigine getirdiler.kadin veterinere aynen soyle soyledi'bakamiyorum saga sola zipliyor,kilini dokuyor,tonlada para verdim.al ver birine yoksa sokaga aticam'neyseki gerekli cevabi vererek kedicigi aldik kadinin elinden.lutfen kimse para vererek hayvan almasin.onlarin da can tasidigini ve alinip satilamayaciginin ogrenmesi lazim herkesin
Sizi tebrik ediyorum.benimde kuzucugum arabamizin onune dusuverdi.beyazz renk kedi kirden kahverengi olmustu cok zayifti.aldik hemen pirelerini mantarlarini temizledik.bir guzel oldu sonra palazlandi.megersem bizim sipa van kirmasiymis gozleri renklendi falan..herkes sansina cins cikmis diyo .hayir yani cins olmasa almayacakmiydim bakima muhtac bir cani.simdi birde 3 ayakli kizimiz var o da benim icin cinslerden daha cins yani:))guzel tekirim2 kedim var 2sinide sokaktan buldumpetshoplardakilerinede bi acıyorumki yazık yaklaşıyosun üstüne atlıyor resmen elimde olsa hepsini alsam baksam
Benim oglan kucuk oldugu icin benimde her yerim cizik tirmikPetshoplarda hayvan satışı yasak, satan bir petshop görürseniz şikayet edin lütfen.
Ben de 1 ay önce sokaktan yavru bir kedi buldum, inanılmaz ısırıyor hatta bugün dudağımı yırttı resmen ama yine de onu atmayı asla düşünmem.
Bu dünyada sadece kendilerinin yaşadığını düşünen insanlara çok acıyorum.
Sizi tebrik ediyorum.benimde kuzucugum arabamizin onune dusuverdi.beyazz renk kedi kirden kahverengi olmustu cok zayifti.aldik hemen pirelerini mantarlarini temizledik.bir guzel oldu sonra palazlandi.megersem bizim sipa van kirmasiymis gozleri renklendi falan..herkes sansina cins cikmis diyo .hayir yani cins olmasa almayacakmiydim bakima muhtac bir cani.simdi birde 3 ayakli kizimiz var o da benim icin cinslerden daha cins yani:))guzel tekirim
Benim oglan kucuk oldugu icin benimde her yerim cizik tirmikciziksiz el,tuysuz kiyafet,saglam perde olur mu hic mutluluk kaynagim benim
Benimki de daha 2 aylık :) Mazgala düşmüştü kuzum, tek gözü de enfeksiyondan dolayı kapalıydı.Aldık hemen eve, çok şükür açıldı gözü. Çok sağlıklı bi pisicik oldu Şüküfem
Ama felaket ısırıyo, vazgeçiremiyorum bu huyundanBugün durup dururken dudağıma atladı, derin bir çiziğim var :) Yine de veremem onu kimselere, evimizin neşesi o.
Canim suan cok kucuk oldugunda disleri kasiniyordur.sana tavsiyem bol bol oyuncak oynat.elinle oynamasina izin verme.toplar falan var kediler icin.bizimkinin isirmalari baya azaldi.sakin elinle oynatma aliskanlik olur.bazen atliyo durup dururken o zamanda kolonya suruyorum isirmiyo kokusundan pek hoslanmiyorlar
Yapıyorum hepsini canım, ısırmaya başladığı an kalkıyorum yanından, peşimden geliyo hemen. Kolonya da kokusu geçene kadar işe yarıyor tabi ki :)
Ama zamanla düzelecek tabi ki, şimdi sabırla öğretmeye çalışıyorum :) Isırmaya başlayınca oyuncaklarına yönlendiriyorum, biraz oyalanıyo öyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?