duduperi (kedim olur)sokaktan 1 haftalıkken edindim. Vet hayran ALLAH nazardan korusun der. 9 kg ama tathlilleri harika çok sağlıklı ve sanırım dünyanın en akıllı kedisi
evde yalnız kalır tek birşeye zara vermez, misafir gelir odasına girer kapıyıda arkadan kapatır, koltuk asla tırmalamaz,canı yansa bile sadece ufak bir uyarı cırmığı atar. RABBİM acısını göstermesin bu da aşkımın resmiEki Görüntüle 1072659 Eki Görüntüle 1072661
bunuda pet shoptan aldım,ölmek üzereydi kuşuma yem almak için gittim bunu aldım geldım. Aşırı derecede gripti ve bilen bilir kuşlar gripten sağ çıkamazlar.Küçük bir servet ödeyerek ve ilaçlarına da bir o kadar daha ödeyerek sahiplendim
bunun adı da Marco
Eki Görüntüle 1072676 Eki Görüntüle 1072678
Duduperi şu anda 7 yaşında Marco paşa da sanırım 30 var. Papağanların yaşı bilinmiyor 3 te olabilir. ama çok küstah namussuz
Almasaydim olüp gidecekti adam birde pişkin pişkin dedi bunu alma hasta diye, güya birde indirim yaptı hasta diye. Hangisi hayvan bilemedim
Maşallah ikisine de
Jako baya sağlıklı görünüyo iyi bakmışsın. Keşke yaşları bilinse ama belki benimki de benden büyük kimbilir.
Ben de Şakir'i sahiplendiğimde çok kötüydü. Bir de stresten gövdesindeki boynundaki tüyleri yolmuş olarak geldi. Vitaminlerin etkisi galiba tüylendi tekrar ama gövdesindekileri rahat bırakmıyor. Kime sorsam jakoların stres anında ilk yaptıkları şeydir diyor.
Bir de işin kötüsü jako gibi papağanlardan anlayan veteriner bulamıyorum. Veterinerler korkuyor ısıracak diye.
ayyy sizinde mi var. Getir bana artık ord prof oldum
benimki de cok fena ıssırıyordu ,aksam hasta halini atayım da gör papaganların burnu nasıl akıyor, bildiğin sümüklü marcoydu, 3 ayda marco paşa ettim
bu arada ıssırsın elleme, elini çekme dayan artık benimki ıssırmıyor uğraşmıyor ben onu yendim.
beni görünce direk pati pati gelir yanima kafayıda koyar dizime ellerim bembeyaz olana kadar severim ( bu arada şu beyaz tozlara bi çare bulabildin mi))
gosteris duskunu kucuk beyinliler cok hayvan bakmak istiyolarsa sokakta yuzlerce var
petshoptan alınmamalı katılıyorum ama o hayvanlarında oradan yuvaya kavuşması için ne yapıcaz bu kısır döngü bitmeli
Duyarliliginiz beni cok mutlu ettiAraba alıyolar sankiboyle cins kedi köpek alıp hayvan ticaretine ortak olanlara gicik oluyorum. Gecen sene kardeşimle sokakta annesiz yavru kedi bulmuştuk herkesin pesinde koşuyodu yazik alıp eve getirdik 1 senedir bizimle gecen ay iki tane yavrusu oldu cok seviyorum kedileri ❤
Off offSize birinci agizdan yasadigim olayi anlatayim da petshoptan niye aldiklarini gorun.
Isyerinde mudurumle hayvanlar konusunda konusuyorduk. Kucuk kizina petshoptan kedi almak istiyor. Epey tartistik, ben sokaktan almanin faydalarini anlattim. Dedi ki "sokaktan buldugum kedi hastalanirsa kimin tepesine cokecem ben, anasi babasi hastaliklari belli degil. Petshoptan alinca bi nevi garanti belgesi gibi hastayi goturup saglamla degistircem" ve beni benden aldi. O an tartismanin faydasiz oldugunu anladim ve sustum. Iste arkadaslar malesef dusunce bu.
Size birinci agizdan yasadigim olayi anlatayim da petshoptan niye aldiklarini gorun.
Isyerinde mudurumle hayvanlar konusunda konusuyorduk. Kucuk kizina petshoptan kedi almak istiyor. Epey tartistik, ben sokaktan almanin faydalarini anlattim. Dedi ki "sokaktan buldugum kedi hastalanirsa kimin tepesine cokecem ben, anasi babasi hastaliklari belli degil. Petshoptan alinca bi nevi garanti belgesi gibi hastayi goturup saglamla degistircem" ve beni benden aldi. O an tartismanin faydasiz oldugunu anladim ve sustum. Iste arkadaslar malesef dusunce bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?