• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen pihtilasma testime bilenler yazsin.

Aşkım senin 1 genin bozuk çıkmış arkadaşımizin dediği gibi oda sorun teşkil etmiyor hepsi normal çıkmış korkma sen Allah'ın taktiri bitanem bebeğin de bir sorun vardı demek ki sende sorun yok saten bebek sorunlu olunca vücut bir sejile onu atmak için uğraşıyor allah korusun doğdun da belki bakarken zoruna gidecekti rabbim herşeyin hayırlısını versin balim üzülme birdaha olur bebek için ayriyeten neden öldüğüne dair bir araştırma yapildi mi kuzum
Aslında bir sorun yoktu gelişim sırasında oldu dediler benim parvovirüs testim pozitif çıkmıştı oda etkileyebilir dediler bebeğin suyu çok artmıştı karnı şişmişti Hidrops dediler sonra 31. Haftada kalbi durdu sezaryen oldum

Haklısın canım Allah razı olsun yok doktor hiç yönlendirmedi bizi birde ben otopsi yaptırmak vs istemedim ama keşke amniyosentez yaptırsaydık pişman oldum şuan yine gebeyim ama işte çok korkuyorum her şey beni endişelendiriyor inan bana hamile olduğuma sevinemedim hala aileme söylemedim
Ah aşkım ah seni öyle iyi anlıyorum ki benim de bir düşüğüm oldu 9+5 de doktorum bana kan pıhtılaşması için kan vermem gerektiğini söyledi verdim pıhtılaşma çıktı 3 genim de ama benim doktorum beni hematoloji ye yönlendirmedi devlet e gidiyorum ben şimdi 18 haftalık hamileyim bir kaybım olduğu için insan öyle korkuyor ki büyük bir ihtimalle sana önlem amaçlı iğne başlayacaklar bak ben kanı verdiğim de 6 haftalık hamileydim doktor a gitigim de böyle böyle demişti başka doktor dedim önlem amaçlı iğne kullandım 8. Hafta da başladım iğneye allah korusun belki ben igneye başlayan a kadar bebeğim i kaybedecktim ama elhamdülillah benimle iğneyi vurunurken kan pıhtılaşmasi için kan verdim çocuk oldu mu sana 12 hafta doktorum iyiki başlamışiz iğneye dedi sağ saglim kucağımıza alalım yani demem o ki Rabbim nasip ettikten sonra o Bebek Dünya ya geliyor bak arkadaşımız in dediği gibi bacağına pıhtı atmış bebeğe bişey olmamış Rabbim korudu çünkü dünya ya gelecek olduktan sorna ha tabi insan korkuyor korkmaz mi ama Rabbim büyük

Aslında bir sorun yoktu gelişim sırasında oldu dediler benim parvovirüs testim pozitif çıkmıştı oda etkileyebilir dediler bebeğin suyu çok artmıştı karnı şişmişti Hidrops dediler sonra 31. Haftada kalbi durdu sezaryen oldum
Aşkım evet virüs de bebeği etkiliyor benim arkadaşım in da oğlu okucak tı 25. Hafta da kalbi durmuş 1 ay sonra anlamışlar kalbinin durduğunu haftasına göre çok zayıf kaldığını 600 gram olduğunu kalbin de sorun olduğunu doğsa da kalp haftası olacağını söylemişler oda Bebek için hiç bir test yaptırmadı onda preklemsi den şüphelenmişler ama tansiyon u da normal miş annede sorun olmayınca bebek sorunlu diye düşünülüyor sağlık olsun diyoruz elimizden bişey gelmiyor ki

Bana kimse bilgi vermedi. Hatta bu konu da bilgi sahibi olanlar dahi vermedi.
Azarlayan bile oldu.
Allah rızası için girip burada bilgilerimi paylaşıyorum.

Siz gerçekten ciddi bir şey yaşıyorsunuz.
B12 ve folik asit ömür boyu alacaksınız ben alıyorum.
Almazsanız homososteinin yükselir neler olur neler..
B12 ve folik asit kullandigim gibi 22 olan homosisteinim 8.75 indi…

Biraz da araştırın, ben makaleler okudum, devamlı araştırdım.
Unutmayın; Bu sizinle bi kaç ay devam edip gidecek bir sorun değil…
Ömür boyu bu genlerle yaşayacaksınız.
Bugun tahlil sonuçlarım çıktı. Bir tane değerim inanılmaz yuksek. D dimer degeri en fazla 500 olması gerekirken benim 11.200 çıkmış. Haftaya götürüp baktiracagim su anda şoktayım

Allah yardımcınız olsun Allah razı olsun teşekkür ederiz bizi de bilgilendirdiğiniz için şuan gebeyim daha yeni 5 haftalık doktor keseyi kalp atışını duyunca başlayacaksın dedi iğneye
Bu genlerin dışında daha ne genler var vucudumuzda.
Doktorun gerek görürse başla asla ihmal etme doktorunun dediklerini yap.

Bizim tek gen sorun olmaz dememizle olsa keşke, belki başka bi genle tetikleniyor olabilir.
Devlet boşuna bu 6 gene bakmıyor.

Bugun tahlil sonuçlarım çıktı. Bir tane değerim inanılmaz yuksek. D dimer degeri en fazla 500 olması gerekirken benim 11.200 çıkmış. Haftaya götürüp baktiracagim su anda şoktayım
Bizler ciddi bir rahatsızlığın hastalarıyız.
Derin ven Trombozu, emboli riskin çok yüksek.

Başka sonuçlarda cikar homosistein hemen cikmaz.
Sana söylemediler mi 10-15 güne bazi sonuçlar çıkar diye.

Google genlerin ve nelere sorun oluşturacağı hepsinin bilgisi var. Arastiracaksin okuyacaksin.
B12 folik asit kullanacaksın en önemli nedeni pihtilasmanin, vucudun b12 ve folik asit uretmemesinden kaynakli vucutta protein sentez problemi oluşmasi ve homosistein yuksekligi.

Mutlaka git pazartesi ama diger sonuclar çıkınca da git mutlaka.
Şu an bile riskin çok yuksek.

Bizler ciddi bir rahatsızlığın hastalarıyız.
Derin ven Trombozu, emboli riskin çok yüksek.

Başka sonuçlarda cikar homosistein hemen cikmaz.
Sana söylemediler mi 10-15 güne bazi sonuçlar çıkar diye.

Google genlerin ve nelere sorun oluşturacağı hepsinin bilgisi var. Arastiracaksin okuyacaksin.
B12 folik asit kullanacaksın en önemli nedeni pihtilasmanin, vucudun b12 ve folik asit uretmemesinden kaynakli vucutta protein sentez problemi oluşmasi ve homosistein yuksekligi.

Mutlaka git pazartesi ama diger sonuclar çıkınca da git mutlaka.
Şu an bile riskin çok yuksek.
Yarin soniclar icin gideceğim. Bu değerin 20 kat fazla olması beni cok telaşa soktu. Acaba kanser falan miyim? Araştırıyorum kendimde öğretmenim severim okumayı ama İnternet felaket tellalı gibi. Bacaklarımda kılcal varisleri var ondan şüpheleniyorum ama agri sizi yapmıyorlar. B 12 degerim iyi cikmis. Ben saglikli beslenen paketli gıda dahi tuketmeyen biriyim.

Yarin soniclar icin gideceğim. Bu değerin 20 kat fazla olması beni cok telaşa soktu. Acaba kanser falan miyim? Araştırıyorum kendimde öğretmenim severim okumayı ama İnternet felaket tellalı gibi. Bacaklarımda kılcal varisleri var ondan şüpheleniyorum ama agri sizi yapmıyorlar. B 12 degerim iyi cikmis. Ben saglikli beslenen paketli gıda dahi tuketmeyen biriyim.

Mecbursunuz araştırıp okumaya.
Yapacağınız birsey yok bu genler duzelmez ama bilinçli olarak hayatınıza devam etmek önemli.

Mecbursunuz araştırıp okumaya.
Yapacağınız birsey yok bu genler duzelmez ama bilinçli olarak hayatınıza devam etmek önemli.
Oyle ama benim ilk doğumumda hiçbir sıkıntımız olmadi. En başından sonuna hiçbir problem yaşamadık. Bu gen bende varsa sonradan mı etki etti yani?

Oyle ama benim ilk doğumumda hiçbir sıkıntımız olmadi. En başından sonuna hiçbir problem yaşamadık. Bu gen bende varsa sonradan mı etki etti yani?
Aşkım bildiğim kadarıyla ilk olduğu için vücut anlayamıyormus yani bilemiyormuş ikincide farkında oluyormuş ben böyle duymuştum belki yanlış da olabilir nasıl ki biz heycandan bazen hamileligimiz i bilemiyoruz farkında olmuyoruz böyle bişey yani

Aşkım bildiğim kadarıyla ilk olduğu için vücut anlayamıyormus yani bilemiyormuş ikincide farkında oluyormuş ben böyle duymuştum belki yanlış da olabilir nasıl ki biz heycandan bazen hamileligimiz i bilemiyoruz farkında olmuyoruz böyle bişey yani
Canim her yeri okudum 11.000 lerde deger kimse de yok. Acaba bu ölçüm hatalı olabilir mi? Bur insan bu değerde birseyi olsa illaki bir sıkıntısı olur yani. Normal degerin 20 katı

Canim her yeri okudum 11.000 lerde deger kimse de yok. Acaba bu ölçüm hatalı olabilir mi? Bur insan bu değerde birseyi olsa illaki bir sıkıntısı olur yani. Normal degerin 20 katı
Belkide hatalı olabilir dediğin gibi neden böyle bir değer in kanını verme gereği duydun Peki bir rahatsızlık mi hissettin doktor nededi bu değer için aşkım kanser miyim die düşündüm demişsin enfeksiyon da d dimer i yükseltirmiş kötü düşünme belki enfeksiyon var kanında birde ona baktır istersen çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Belkide hatalı olabilir dediğin gibi neden böyle bir değer in kanını verme gereği duydun Peki bir rahatsızlık mi hissettin doktor nededi bu değer için aşkım kanser miyim die düşündüm demişsin enfeksiyon da d dimer i yükseltirmiş kötü düşünme belki enfeksiyon var kanında birde ona baktır istersen çok geçmiş olsun
Düşük yapinca bakmak istediler.

Bilemiyorum.
Doktorlar size en doğru cevabı verecektir.

Ben oğlumda zor kelimesinin hafif kaldığı bir hamilelik geçirirken kızımda gayet kolay hamilelik geçirdim.

Benim ekstra zorluklarım var bunlar konu dışı, ama kan pıhtılaşması vs vs sorunu yaşmamadım.

Bilemiyorum.

Ben oğlumda zor kelimesinin hafif kaldığı bir hamilelik geçirirken kızımda gayet kolay hamilelik geçirdim.

Benim ekstra zorluklarım var bunlar konu dışı, ama kan pıhtılaşması vs vs sorunu yaşmamadım.
Sizin boyle probleminiz oldugu icin gebeliğiniz de kan sulandırıcı kullanmadınız mi?

Bilemiyorum.

Homosisteine bakmışlar bugun normal çıkmış

Back
X